65

Берлин

преди 9 години

Голям капацитет, големи възможности! Може да налапа произволен шпек, чак до каламбаците. :)))

64

Профилист

преди 9 години

Не може да се отрече на Лукарски, че има нюх към жените. Предполага се, че ще го обгрижва докато е актуален, а и той най-вероятно предполага същото.

63

Прагматик

преди 9 години

Жената има абсолютно правилна и адаптивна към българските условия сексуално-политико-комерсиална ориентация. Учете се или завиждайте ... всеки има право на избор по какъв начин да постигне въжделенията си.

62

Българинъ в Чикаго

преди 9 години

Гледайте предаването на Григор Лилов от вчера (четвъртък-23.10.2014) и ще разберете за кой Бъркли в Щатите и за каква Военна академия става дума.

61

емигрантъ

преди 9 години

Калинке малинке ти чие чадо си и отде пари за диплома от САЩ.Журналята ти спестиха куп неудобни въпроси.Точно заради такива експерти сме роби в чужбина и по добре така отколкото просяци в Абсурдистан.Вече ми е през оная работа за Брания Ви бостан наричан държава.

60

Анонимен

преди 9 години

много самонадеяна - на снимката е като селска мома от 50 те години на миналият ве-----------------------------------------------------------------------------------Тя така се прикрива прави се на ***-шаран, а е мечка стръвницапуска само на политици

59

Анонимен

преди 9 години

Бъркли,Ракавски и накрая гюбеци при Слави-Готова Мата Хари ,че и политическиориентирана,пуска само на политици!!

58

Анонимен

преди 9 години

ние имаме.....съмнение. Да не говорим че това лъжа (любовника) да заема висш ръководен пост - е нарушение на закона.

57

Анонимен

преди 9 години

Умна и красива ... калинка

56

Анонимен

преди 9 години

Ако не лъскаше обувките на Кунева и някой работи на Лукарски...кадърна била, връзкари с самочуствие...това ли е справедливата държава и къде точно образованието и се покрива с профила на тази агенция...и какви конкурси - нали всичко е нагласено, пред медиите, зад медиите, на комисията и е казано кой да избере, тази мисли българите за много прости...

55

Op

преди 9 години

Калинкааа, калинкаааа ... на Лукарски.

54

aaaaaaaaaaaa

преди 9 години

ИЗГЛЕДАЙТЕ ШОУТО НА СЛАВИ ТРИФОНОВ И ПРЕДСТАВЯНЕТО И ТАМ ,ОСОБЕНО ПОКАЗАТЕЛЕН Е ТАНЦЪТ КАТО ЛАЗИ ПО ПОДА МЯТАЙКИ ЦИЦИ И *** ,НАПРАВО ОСТАНАХ БЕЗ ДУМИ , МОМЕ СКРИЙ СЕ НЯКЪДЕ В ЧАСТНИЯ БИЗНЕС И НЕ ИЗЛАГАЙ РЕФОРМ.БЛОК

53

Членска карта №7

преди 9 години

До Членска карта No666Вие сигурно си представяте, че една банка трябва да държи всичките си пари в трезорите си!??

52

Анонимен

преди 9 години

като чета коментарите, ми се струва че всички живеем в идеално и справедливо общество. навсякъде по света всичко става със свои хора и близки. ще ми опонират много, но е така.

51

И аз нямам

преди 9 години

И аз нямам (никакво съмнение в качествата си...).Интересно защо тогава на мене не ми се отваря парашута да ме спуснат началник в някоя държавна агенцийка?!?Дали защото не съм готина еб??ва пичица, а съм 'прос вишис' (майната им на 2-те ми висши, доктората ми и 15 годишния ми международен опит). Или пък защото не съм танцувал еротични танци по телевизията и не ме е забелязал някой партиен лидер с нещастен брак... А де? Защо?

50

Членска карта No666

преди 9 години

До Членска карта 7Липсите се изразяват в това че парите ги няма.

49

Анонимен

преди 9 години

много ми е интересно с какво се занимава тази агенция, никога не сме чували за нея.

48

Мишок

преди 9 години

Такъв чиновник като тая е пропуснала под носа си едни 4,22 милиарда лева липси в КТБ Банк ,които ние сега ще плащаме,пенсиите ще се замразят поне още 5 години...

47

Анонимен

преди 9 години

Егати какви "експерти" сме имали ?!?

46

бате

преди 9 години

Капацитетът и наистина е голям, но сама за танци на пилона. Е, всепак Лукарски знае най-добре, нали?