15

Стоян Бешков

преди 9 години

Преди повече от 4 години се махнах от тях поради простата причина - в гранечните райони на България говоря на роуминг и правех огромни сметки. Нямаха тогава покритие но Осогово, Източните Родопи, Добруджа, Беласица. Чуждите оператори там са с покритие и се говори на роуминг, дори Крумовгвадско и Ивайловградско се хващат Турски оператори (освен Гръцките), а м-тел ги няма.....Оставих им една неплатена сметка от 55 лева,сега ме плашат със съд от наета от тях фирма и са надписали сметката до 88 лева

14

ДС

преди 9 години

За цената на тока може да има протести, а че най-бедната страна в ЕС плаща най-скъпи GSM разговори, никой нищо не казва.

13

Анонимен

преди 9 години

това е защото са гъвкави като винкел.

12

Анонимен

преди 9 години

Ще ви кажа къде са проблемите на Мтел.1. Устройството за телевизията им е китайско ZTE което очевидно няма достатъчно процесорна мощ да работи. Софтуера им е грозен и бъгъв2.Липса на добри оферти за телефони. Единствено зареждат Samsung Nokia и по известните марки. Вижте един vodafone какво прави в Англия. Взима няколко китайски модела ребрандира ги и ги продава на изключително изгодни цени. Вие сте закостенели от всякъде3.Loop, изгонихте поне 20 хил. с отебаването на програмата.

11

Да

преди 9 години

Да падат, да направят анкета ако смеят колко хора са доволни от обслужжването им............АЗ НЕСЪМ скъсаха ми нервите и ме оставиха с месесеци без телефон в чужбина. Отвратително обслужване от кифли

10

Анонимен

преди 9 години

Ааа мтел са измамници, надписаха предпоследната ми сметка. Още ще им падне печалбата като правят така.

9

do 10

преди 9 години

Не само в Македония. В ГЕрмания плащам в момента 17 евро / 34 лева. имам 500МБ интернет на висока скосорт,неограничени минути ,3000 СМС и си взех Сони ХPeria ZL за 1 евро!!!! и това става миналата година когато телефона струваше още 440 евро! само при нас в БГ е така

8

Аз

преди 9 години

IPTV телевизията им е под всякаква. Бавно устройство и доста стеснен пакет от канали с архив назад във времето. Това е причината аз да съм във Виваком.... аааа, преди 10-ина години се отказах от мобилния си телефон в Мтел, лъжеха.

7

Анонимен

преди 9 години

За 666 денара (около 22лева) в Македония получаваш неограничени разговори към всичките им оператори, неограничени СМС и 6GB мобилен интернет на пълна скорост! Операторът се казва Vip, а тарифата VIP666.А тука: любим номер, петима приятели, бизнес абонати, интернет 100МБ, 0,29лв./мин.

6

Анонимен

преди 9 години

Истината явно е една,Мтел е капка в морето,кой е третият производител в света на синтетични наркотици?АU

5

1chovek

преди 9 години

споко, тъкмо им станах клиент - сега ще увеличат печалбата :)

4

Шаран -БГ

преди 9 години

Това са пладнешки хайдуети, но не са австрийците причината за всенародната "любов". Естествено нашите се *** и не е лошо да се поизчистят Авгиевите обори!

3

Анонимен

преди 9 години

A водaфон прaви договор който клиентa нямa никaкви прaвa освем дa плaщa зa нестореното

2

Суека

преди 9 години

Тия и Apple да поемат ще ги фалират и всичките фенове на бранда ще се ориентират към друга фирма ... нямам думи как може Ментел да вземе страхотен доставчик като Мегалан и да му скапе качеството и услугите ! Да вземеш ферари и да го направиш на трабант Only in Mtel !

1

Анонимен

преди 9 години

Легaлизирaни бaндити