23

Апостол Апостолов

преди 9 години

Тъй рече духовният наставник на нацията, известен и като "постоянното присъствие".

22

Анонимен

преди 9 години

Когато не гласуваш и повериш изборите в ръцете на глупаците, идват на власт простаците! Ручайте си сега бандита и слугите му. А тези от т.н. Патриотичен фронт са едни абсолютни въздухари.

21

стефан

преди 9 години

Всички партии без Герб да направят правителство. По добре ДПС отколкото Б.Б. Откъде накъде пазвантина на Т.Ж. ще ни управлява с 35 % представителство в парламента и ще налага воля над другите 65 %.

20

choko bokov

преди 9 години

na toia simpatiaga biaha kazali niakade che osnovnata mu zaplata e 9000 leva mesechno

19

до 21

преди 9 години

Каква война, какви пет лева.... Нямаме право въобще да коментираме и да се възмущаваме при срамния факт че под 50% от хората отидоха да гласуват!!! Като сме толкова пасивни (във всеки смисъл на тази дума), трябва д аси мълчим и никакви войни да не ни идват в главата... защото то и една война не мож еда направим . ще излезнат дежупните пиянски и наркомански атакистки и цензурни агитки, и това ще е

18

Дойн

преди 9 години

Сега Професора като математик ли се изживява или като ментор на герберите? номерца...

17

Анонимен

преди 9 години

пак ми развалихте сутринта с тоя грозник

16

Реалист

преди 9 години

Професор "на всяка манджа мерудия" пак се е изходил по въпроси, от които не разбира. В случая е интересно например дали между ГЕРБ и турската партия на Касим Дал има различия? Турската партия на Касим Дал е част от така наречения реформаторски блок, в който няма нищо реформаторско.

15

Анонимен

преди 9 години

moje da imame i neshto drygo ,mirishe na grajdanska voina.

14

И какво от това?

преди 9 години

Към 10.11 ще имаме едно самовлюбено *** начело на държавата, готово да излиже подметките на кой да е брюкселски бюрократ, да сключи сделка с монополист и да отреже лентичка. Почвайте да подготвяте тировете с прасета в негова защита, някъде около Коледа ще потрябват и гледайте да са здрави! И черна вакса си купете, да намажете и заприличате и външно на *** от някоя изпаднала африканска република!

13

А нее

преди 9 години

Декември нови избори. Защото народа излиза.

12

Анонимен

преди 9 години

Проф. Константинов: До 10 ноември ще имаме правителство И до 20 декември ще бъде пометено от народа с камъни и колове, вервайте ми. Революцията срещу евроатлантическите триполови психопати е неизбежна, запомнете го.

11

Умните Хора

преди 9 години

До boc"Прочетох коментарите и се потвърди това, че никой не харесва умните хора."Не си написал установи, а потвърди!=> Щом се е потвърдило, значи си го очаквал! А щом си го очаквал, защо те изненадва :))и нестига че те изненадва, а чак те вбесява и го заклеймяваш: "Дерзайте платени и неплатени гл*паци!"А защо заклеймяваш нещо, което не би те изненадало, щом го очакваш? Защото те е яд че е така ли, въпреки че си го очаквал?Но щом те е яд, значи те не са прости!! :)

10

Анонимен

преди 9 години

На тая герберастка шушумига може да й дадат някое топло столче.

9

Анонимен

преди 9 години

ДО 10 НОЕМВРИ КАБИНЕТ, ДО 10 ДЕКЕМВРИ ОСТАВКА.

8

Анонимен

преди 9 години

Ей Консантинов, *** такава - я кажи какво ще правят 17 дена?????? Това мина всякакви граници

7

Инспектора

преди 9 години

До лекар-психологНе се притеснявай и ти докторе! :=)Мнението на другите е оценител на техните способности, а както знаеш - те трудно се променят :=)но като си тръгнал да се открехваш, да споделя и аз, че твоето е много зле, не мога да кажа дали също като това което коментираш, защото не е ясно кое мнение коментираш всъщност ;=)и едните и другите са продажни и подли ***, така че твоята надежда също те издава :=)

6

Анонимен

преди 9 години

До лекар-психолог Ами какво прави служителите на ДС ,Цветан Цветанов , Димитър Главчев и още цял легион от службите в Герб ?

5

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

А до 10-ти януари ще го свалим с камъни !

4

Анонимен

преди 9 години

A след 20 февруари няма да имаме