14

Анонимен

преди 9 години

нормално този е човек на доган

13

Анонимен

преди 9 години

Да натисна спусъка на 30см от главата ти пък било и с газов пистолет,после ще видим дали ще оживееш.В САЩ един латинос се опита да обере квартално магазинче,с пластмасов пистолет-играчка.Присъдата му беше 20 години затвор.Много искаме демокрация,ама с това правосъдие сме на векове от нея.Демокрацията е не само блага,а законо.Много строги закони,които трябва да са еднакви за всички.

12

Анонимен

преди 9 години

тоя съдия що не си заложи тиквата и ако газовия пищов не засече да видим какви ще са последствията.не било опит.***.

11

sazdarma

преди 9 години

nyakoi hora po-bavnichko razbirat bg reklamite na bg eftini orajia i nachinite im na utilizirane

10

турчин

преди 9 години

Продажна съдебна система. Още много негативни доклади ще има спрямо България от ЕК. На всички съдии да се опре такъв пистолет и ги контролирайте.

9

Анонимен

преди 9 години

Колко наивен и *** е българският народ ... Да вярва на подобни филми....

8

еВан

преди 9 години

Дързост и красота-в главата роля А.Доган!!!

7

театрО !!

преди 9 години

Яко ТЕатро !

6

БИЯЧИТЕ!!!??

преди 9 години

МЕСТАН,ДОГАН, поименно ГИ ЗНАЕМ ГНУСНИТЕ БИЯЧИ, със снимки голям формат и животински изражения на лицата- БАШ ДЕПУТАТИ от "ДВИЖЕНИЕ за ПРАВА и СВОБОДИ"!Техните шкембета, *** погледи са АФИШИРАНЕ на "ПРАВАТА и СВОБОДИТЕ", които ще дадат на горкия електорат от Родопите и Турция- побой и снимане на панталони и ***!ПРОСТОТИЯ.И тези , БАРАБАР с бат Сали ще ме управлят???!!! АЛЛАХ, накажи ги!ДПС да се САМОРАЗПУСНЕ! Дайте СВОБОДА и ПРАВА на електората си! Не го дръжте в ерата на "социализма"!

5

LE4

преди 9 години

Айде да не го героизираме тоя.Не знам дали е за затвора или за лудницата,но определено не е съвсем в ред момчето.Поставете се и на мястото на хората,които го напердашиха.В такава ситуация и при настъпилата паника реакцията им нямаше как да е друга.

4

Мимоза

преди 9 години

Искам да чуя, и каква ще е присъдата на онези биячи, които раздадоха "правосъдие" на място в залата след инцидента.Тогава вече ще кажа: Да! Има правосъдие в държавата!

3

Една Българка

преди 9 години

Браво! Ха сега Българския съд да реши колко са виновни биячите на момчето и да ги осъди и чак тогава ще се съглася, че сме правова държава.

2

художника

преди 9 години

А къде са биячите на Октай? Поне да ги бяха осъдили за непристойно поведение на публично място.

1

Готино

преди 9 години

Дано излезе скоро момчето..