193

ukrainec

преди 9 години

До АЗБРАВО НА АВТОРА НА СТАТИЯТА.НАЙ ПОСЛЕ НЯКОЙ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА,ДОСЕГА СЛУШАМЕ САМО ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА НА МОСКОВСКАТА ХУНТА И МЕСТНИ ФАШИСТИ ***.СЛАВА НА УКРАИНА !

192

Анонимен

преди 9 години

,,Браво" на автора ,личи си ,че статията е писана под диктовката на ,,корифеите на Белият дом"Интерсно кой кого напада Русия НАТО или НАТО Русия.Също като в баснята на Лафонтен за агнето и вълкът.Май ни правят на луди ако им се връзваме.Събират ненормал;ни под знамената за запазване хегемонията на щатите.На сегашният правов ред при който ,,Amerika uber ales".

191

Емо

преди 9 години

Що не го приложат в България? Лайнери презокеански!

190

Евро7кептик

преди 9 години

"Андрюс Кубилюс предложи ЕС да отдели 3 на сто от бюджета си от 1 трилион евро за 2014-2020 г., равняващи се на 30 милиарда евро, като дарения за Украйна."-Какъв размах и каква саможертва на бившия премиер на Литва?При нас им викат "тарикати" и "с чужд хляб помен прави"."Авторът Андерш Аслунд е бивш съветник на украинското правителство" без уточнение дали по времето на Янукович, Юшченко, газовата принцеса или яйцето,като притова рейтинга му прехвърля майдановските пожари.

189

Евро7кептик

преди 9 години

"След демократичния пробив през февруари"- да се чете като" след неонацисткия преврат""Владимир Путин от години води агресивна политика чрез газа, търговията, кибертехнологиите, информацията и военните",а презатлантиците и европейските блюдо- лизци,точно обратното, затваряха си демократските очи за престъпленията на Киевската хунта,за братския шпионаж и създадените бунтовнически чудовища в Сирия, Ирак и Либия,и създадоха нечувана система за дезинформация словоблудството подмени информацията

188

Радой

преди 9 години

ЕС предлага на давидова америка планът К.У.Р. (Ковчег за Украинските Разбойници)., специално за жителите на градовете Лвов и Киев-градове с най-много синегоги .

187

COLONEL K

преди 9 години

Лъжи,лъжи,лъжи... Повдига ми се от примитивизъм. Тази статия е за пропитеци от Сбирщана.Нивото обижда европейския читател. "Днес" вие май с "Дневник" от една тоалетна идвате.

186

Анонимен

преди 9 години

Не забравяйте че украйнците също като нашите управници са крадливи и плана маршал няма да сработи.колко са нагли нацистите в украйна,искат с запада и едновремено Русия да им купува *** щото на запад украйнска стока няма да се харчи,точно като нашите стоки на запад.

185

Анонимен

преди 9 години

ако на украйна й трябва план маршал, на нас тогава ни трябва план фелдмаршал..:)

184

Анонимен

преди 9 години

Що бе, нека демокрацията вземе жертви, нека вземе Шопа ;)Той и без това е готов да стои заедно със децата си гладен и на студено за демокрацията ;)Няма по голям пропагандатор на антидемокрацията от този пич ;)

183

Ha ha

преди 9 години

До Шоп Щом иска жертви не им щем демокрацията.

182

Маркс

преди 9 години

То цяла нощ е правило оргии, а ти и говориш за хигиена?! Няма хигиена, у нас са добре само мръстниците!

181

Анонимен

преди 9 години

"Руски оръжия взривиха електроцентралите в Донбас"....мама ви пропагандаторски, какво да е оръжието?!? Важно е кой разруши цялата инфраструктура в Донбас - украинската армия и нацистките батальони!!! Съзнателно! Повръща ми се от медиите в България!

180

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Нашата демократична държава опрости милиард долара дълг на Ирак, та на братята украинци ли няма да помогнем?!

179

Василев

преди 9 години

От Ленгли сме на мнение, че ако българите не приемат план Маршал, поне не могат да откажат план Дженерал!агент Пуси Муси

178

АЗ

преди 9 години

ДОРИ НЕ МОЖАХ ДА ПРОЧЕТА СТАТИЯТА ДО КРАЙ .... ДА ТИ СЕ ПОВДИГНЕ ОТ ПРОСТОТИЯ

177

Узунов

преди 9 години

И Украйна ще се оправи като приеме Исляма!

176

Василев

преди 9 години

От централата на ЦРУ сме на мнение, че ЕС не само е длъжен, но и ще бъде принуден да отдели от джоба си около 100 милиарда долара за да може украинските олигарси от милионери, да станат милиардери!старши агент Блек Хънт

175

Анонимен

преди 9 години

Не искаме плана Маршал!!!Американците вън от Европа!!!

174

преди 9 години

А ако ви се паднат по 10 украинки с бицепси по 55см и талии по 1.5м.............хахахаха..............Ядящи пове от крави на ясла ;)