29

123

преди 9 години

Милият човек! Жал ми е! Кой знае,кой е натопил този шофьор.

28

Antius

преди 9 години

Петата колона в действие. С много пари и съдии и институции се купуват.Французина ако не беше говорил че няма проблем разплащането на сделките да е в евро, можеше и да е жив сега.

27

Анонимен

преди 9 години

До Гошо или никога не систжпвал в россия, или си роднина на маяковсаки

26

PD

преди 9 години

Вятър и мъгла е това. Нито дума за причината и описание на ситуацията. Чисто полицейски манипулативни глупости. Полицаите една майка ли ги ражда? А журналистите как се задоволявате с такава информация? Или може би това е достатъчно, за да може аудиторията да доразвие темата за руското пиянство? А отговора на въпроса: убиха ли го или наистина е нещастен случай ?

25

Анонимен

преди 9 години

те по рождение са с алкохол в кръвта. аз също съм работил в бившия СССР в русия 2 години и бог ми е свидетел,че всичко беше пияно

24

Гошо

преди 9 години

Аз съм изкарал в тази страна почти 6 години. Да, някои пият. Грозно, "до отвала"! Но когато сутрин видите в метрото лицата на хората, тръгнали на работа, ще ви побият тръпки! Това са лица на хора, тръгнали да изкарат тежкия си ден в труд, лица съсредоточени, сурови! Защото за разлика от вас, въшки, тези хора работят. И на работата няма биричка, а само работа! На работното си място никой не пие!Може и да пресилвам, но не съм видял пияни на работа, освен веднаж гарови носачи. Престанете да плюете!

23

Анонимен

преди 9 години

4ovekat se e gotvil da umre , i da ne po4uvstva mnogo bolka e piinal malko, no za zla u4ast e ostanal jiv. To e yasno , 4e vsi4ko e naglaseno. Parvo be6e polskiat prezident, sega 6efat na Total,koi li e sledva6tiyat

22

от ЮАР

преди 9 години

До АтанасДумите Русия и Правосъдие са тотално несъвместими. Русия е символ на мракобесие, беззаконие и корупция!

21

Атанас

преди 9 години

До Анонимен 7На много места в света подсъдимите ги държатв клетки, метални или стъклени. Какво, ти филми не гледаш ли? Телевизия? Каква е разликата между прокурор в униформа и същият - в смешна тога и шапка с пискюл? Какви изводи правиш, обясни! Руското правосъдие има вековни традиции. Блестящи съдебни оратори още в 19 век. В библиотеката на баща ми има издадени преди 9.IХ1944 г. "Избрани съдебни речи". Колкото до този случай, може нещастникът и да е бил натопен. Само дето разни тук лаят!

20

до 22

преди 9 години

А бе, дървен, къде прочете, че е от ИтарТАСС? Още не си се събудил и не си схванал промяната.

19

Анонимен

преди 9 години

Тия явно започват да пият още като се събудят.Докато паднат.....Но не се знае дали е истина,щом е от итартасс.

18

Анонимен

преди 9 години

Ако вместо снегорин му дадете зенитно-ракетен комплекс, самолет във въздуха няма да остане!

17

Анонимен

преди 9 години

18, с какво можеш да докажеш, че си руснак?

16

Анонимен

преди 9 години

Трезен си е бил човека. 0.6 е по-малко от една водка. За тези географски ширини това си е направо трезвеник.

15

Анонимен

преди 9 години

И сега какво искат да покажат ПетЕлка и Ройтер, на снимката се вижда кошмарът на пилотите, властелинът на противовъздушната отбрана. Сваля самолети в пияно състояние, представете си ако е трезвен колко ескадрили ще приземи!

14

Анонимен

преди 9 години

Някой някога да е чувал за трезвен руснак?

13

Обзор

преди 9 години

Правило ли ви е впечатление, че руските разследващи органи за 3 дни установиха факти и заподозрени, извършиха анализи, копираха съдържанието на т.н. черни кутии и извършиха още цял куп следствени действия, за които веднага ни осведомяват чрез медиите, а родните ни органи при аналогични ситуации обикновено казват: Това, за което питате е следствена тайна. Ще ви информираме след приключване на следствието. Например - какво знаете за убитото на пътя тези дни дете?

12

Анонимен

преди 9 години

Бе у раша водата от чешмата е с алкохолен градус. Тука за 0.6 промила човека е пил една студена вода сутринта преди работа.

11

ВВП

преди 9 години

Абе 0.6 промила е по-скоро естествено състояние на кръвта при руснаците. Разследващите по-добре да се съсредоточат върху стаждант диспечеркатаGoogle: Svetlana Krivsun

10

макето

преди 9 години

абре коко требе да си пийнал да та имаш 0.6 промила я сабалето си пийнем едно канче къде 5-600 грама само коко да се събудим