24

марчев

преди 9 години

Към г-н"факт"-Не си ли задавате въпроса колко от активистите на ГЕРБ,висши и дребни чиновници,различни видове държавни слежители и пр. са бивши комунисти?...предполагам не по-малко от 70-80% и с какво те са по различни от тези останали с левите си убеждения .Ако не знаете -това е алчност за власт и пари,за което са готови да предадат и майка си.

23

FAKT

преди 9 години

Комунистите нищо ново не научават и нищо старо не забравят, независимо дали се обявяват за "европейско развитие на България" или за "16-та република на СССР". # Дерзайте, другари, до пълна победа на здравите сили, тъй като здравият разум отдавна си е хванал самолета . . .

22

Анонимен

преди 9 години

moje da se svali naprejenieto s otkosi tatata tatata do krak ....

21

ДИМОВ

преди 9 години

До Рали :" ДАЛАВЕРИТЕ" ОТ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА / НА ОРЕШАРСКИ /, СА СИ ЧИСТО НИЩО ,ЗАЩОТО НЯМА ТАКИВА ! ДАЛАВЕРИТЕ СА ОТ ГЕРБ И БЕЗХАБЕРНИЯ ИМ ПРЕМИЕР, ЗАТОВА ОЩЕ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОПРАВИМ ! АКО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ,ИЗПАПАН ОТ ГЕРБ ,НАРИЧАТЕ ДАЛАВЕРА НА ОРЕШАРСКИ ,ТО ЗНАЧИ НА СТЕ БЪЛГАРИ !

20

щаснат

преди 9 години

като гледам абв живи хиени тръпнещи за кокал фронта за спасеие на боко дегенераторите са десни само атака единствената лява патриотична партия скоро ще го видите ако не го усещате боят наближава лъскаите куршумите

19

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Като чух новината по телевизията така се изплаших, че моментално изскочих навън,ама след това като ми обясниха,че това било стрелба в Канадския парламент,постепенно се успокоих -и си рекох- не дай Боже това да се случи и у нас какво прайвам.

18

Задкулисие

преди 9 години

Според мен, единствената цел на тези преговори с ГЕРБ е, както стана '97 година с Костов - да не се закачат червените мафиоти ограбили банките , сега КТБ. Въртим се в един и същи кръг от 25 години и наказани няма , няма и да има, докато тази държава не се разпадне окончателно.

17

Анонимен

преди 9 години

Изобщо не отивайте, направете като АТАКА! Работата еяясна, правителство на ГЕРБ с РБ, ПФ И АБВ! БЪДЕТЕ КОНСТРУКТИВНА ОПОЗИЦИЯ!

16

Анонимен

преди 9 години

ГРОБ, дефлораторите и там някви си други измислени партийки са си комунистически ***, така че не се хабете, по-добре помислете за зимата, че и тока ни вдигнаха протежетата на ГРОБ, които са назначени от Роско (всички знаем на Роско кой му дърпа конците). Така че и да псувате и да се ядосвате по-хубаво няма да стане, просто всички изчакват да видят, дали народа ще издържи зимата без да излезе на улицата и тогава ще си направят престъпната коалцийка и ще унищожат държавата тотално. Няма десни !

15

Kondor

преди 9 години

ама какви разговори какви 5 лева?! бсп и герб в коалиция са си нови избори направо!!! въобще бсп да си минат в опозиция и тва е

14

Анонимен

преди 9 години

Почвайте да печатате новите бюлетини, че няма време !

13

Анонимен

преди 9 години

Ако сегта не стане коалицията, то занапред само БСП може да пречупи ГЕРБ и да спаси България! Тва е положението!

12

Анонимен

преди 9 години

бойковците плюс БСП плюс АБВ - само това е начина, да знаете! Но така или иначе ГЕРБ е обречена партия, това беше последната им песен и оттука нататък - надолу, защото те са емоция, групичка крадливи лелки и чичковци, не са политици.

11

бля

преди 9 години

двете десни партии няма как да не се разберат всички са десно крадливи формации без атака фронта за спасение на боко рефоргатори тоже предстоят библеиски кражби

10

1

преди 9 години

Държат се като деца от първа група на детската градина, не могат една среща да си организират, а ние чакаме да ръководят държавата в съгласие и към добро! Пфу аман от тесногръди партийци, за които пъртийката е по-важна от държавата и изчезващи народ.

9

Рали1

преди 9 години

"Ако ни поканят, ще отидем, ние не се натискаме", казаха от левицатаЗащо се не натискат?Знаят добре какво са оставили в държавата!

8

Българин

преди 9 години

Приятели, Май не сте разбрали.Не коментираме футболен мач ,а преговори ,които ще определят правителство на държавата ни. Като ви чета "постовете" за някой мач и тези тук не намирам кой знае каква разлика. Разбирате от обществено политическите отношения ,колкото разбирате и от футбола.Почти нищо. В едно обаче сте "професионалисти" -в псувните.

7

Julian

преди 9 години

Kakvo znachi " nie ne se natiskame" tva vi e rabotata zatova ste izbrani I zatova poluchavate pari...

6

Анонимен

преди 9 години

*** комунисти....

5

Анонимен

преди 9 години

тиквена работа.