61

Анонимен

преди 9 години

Агент Гоце и агент Буда са побратими по ДС !

60

Анонимен

преди 9 години

НА КАЛФИН НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЯРВА. СЛЕД 3 МЕСЕЦА ЩЕ СВАЛИ ПОДКРЕПАТА СИ ЗА ЕВЕНТУАЛНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ЩЕ ИСКА ДА УЧАСТВА В НОВО ПРАВИТЕЛСТВО. ВИНАГИ ПОЗНАВАМ.

59

Анонимен

преди 9 години

Данък наследство? От комунисти, може и под прикритие, добро да не чакаш!

58

kucek deputat

преди 9 години

bat Sali premier, bat Boiko ovcharkata mu?! :)))))chakarlakachak :))))))

57

Анонимен

преди 9 години

Няма да стане коалицията заради участието на КОРМОРАН Исмаилов от Реформаторския блок.

56

Нищо ново

преди 9 години

под слънцето. Коли пари, имоти. Кой ли владетел не ги е имал. И всичко в името на народа. Въстания, войни преврати. Да знаете да е забогатял бедняка. Да е имало равенство, независимо какъв управленчески строй е имало. Поне аз не съм чул. Царя още си търси имоти и докато не ги получи няма да се откаже. Затова ми е думата. Така е било и така ще бъде. Няма оправия. Има само жертви. Който и да ни управлява, дори и от низините да се е възкачил, ЗАБРАВЯ за бедните.

55

до 36

преди 9 години

Никакво обединение докато Тиквата и пандизчията Цветанов са в политиката. Тиквата съсипа страната. Когато тези фуражки се разкарат, тогава ще има обединение.

54

Дръндер

преди 9 години

Няма леви няма десни всички тия са кучета бесни!А знаете какво трябва да се прави с такива кучета?

53

ИСТИНАТА

преди 9 години

До neni4aБлагодаря колега! За съжаление това е истината! Не догадки,не предположения а самия факт!Тези толкова са свързани заедно Доган/САВА/, Борисов/БУДА/ и Първанов/ГОЦЕ/ че повече няма накъде!Жалко,жалко.............за нас и за България!

52

АНТИ

преди 9 години

До neni4aПо скоро трябва да напишеш "....Б.Б. да се бори с *** агентури."

51

Анонимен

преди 9 години

На тази снимка Бойко Борисов прилича на Дон Корлеоне.Значи ще ни управлява мафията.Когато обаче управлява тази мафия,а не червената мафия аз живея добре и съм доволен.Всички комунисти трябва да гладуват-колкото повече гладуват толкова повече поумняват!

50

neni4a

преди 9 години

До ИСТИНАТА Ха,уцелил си най-точно поздравления Ето човек с малко памет и акъл,за разлика от регулярния избирател ,който си мисли,че ББ ще се бори с разните агентури.

49

Анонимен

преди 9 години

Най-после !Цял живот, още от малък съм си мечтал да ме управляват образовани, умни и интелигетни хора като Борисов и Цветанов. Първият и вторият човек в Държавата по интелект са последният и предпоследният.

48

Щастлив

преди 9 години

Радвам се че Герб и АБВ са се разбрали....Това означава че ще ни управляват 2-*** агенти на ДС- Първанов с агентурен псевдоним ГОЦЕ и Борисов с агентурен псевдоним БУДА.....А отзад ще ги командва задкулисно водещия им офицер от ДС Ахмед Доган с агентурен псевдоним САВААй честитоооооооооооооо

47

ИСТИНАТА

преди 9 години

Сега с факти:Първанов/ГОЦЕ/ препоръчва Борисов/БУДА/ на Генерал Бригадир Аспарухов. Той пък го препоръчва на Симеон Кобурга и БУДА става главен секретар на МВР. След това Доган/АГЕНТ САВА/ предлага на ГОЦЕ БУДА за Генерал. ГОЦЕ му връчва Генералско звание а после БУДА предлага на ГОЦЕ Доган/САВА/ да бъде награден с най- високото Държавно отличие орден "СТАРА ПЛАНИНА"Боже хора,не е ли видно че и 3-та доносници на ДС- ГОЦЕ,БУДА И САВА са навързани като свински черва!

46

АНТИ

преди 9 години

И след преговори ... шитня!Ще търсите бай Тошо, ама нЕма да го намерите!

45

до 51

преди 9 години

Какви избраници на Народа, след като повече от 51% от Народа не гласува изобщо. Като сметнем и 240000 невалидни бюлетини става ясно, че този Парламент не е легитимен изобщо. Той не представлява 51% от Народа. За Борисов гласуваха само 16%. Това е тотален провал за него, който се мисли за Бащица на Нацията. Всеки човек с отговорност на неговото място би се разкарал от политиката.

44

chiba

преди 9 години

chujdestranni ofshorki navigirat chrez bg partii i bg medii bg narod do okonchatelnoto mu psyhyasvane.

43

Анонимен

преди 9 години

До ЛудNE-TOVA SA NARODNI IZBRANNIZI -IZBRANI OT BALGARSKIAT NAROD.

42

Анонимен

преди 9 години

Бойко вече няма никакъв полезен ход... С когото и да се съюзи без значение- напролет пак сме на избори!