51

Анонимен

преди 9 години

Размерът на кражбата е съпоставима с целогодишния труд на българина за цяла година.Това застрашава националната сигурнаст откъдето и да се погледне.Ако още някой открадне 4 милиарда то държава вече няма да има.Затова тези пари трябва да се издирят и върнат до стотинка ,а всички които са крали да бъдат съдени от 8 милиона българи и обесени и повече такива нагли глупости с банки с ушким фалити в нашата държава не само да не стават,но и тази тарикатска дума фалит -ха- ха-, да не се споменава.

50

Анонимен

преди 9 години

цялата група е измамна като почнеш от банката ,лизинговата и застрахователната им компания.група крадци.имам фирма автомобили всичките си застраховки прекратих там.мафия на мафията са тия покрай мустака.

49

Жалка "държава&

преди 9 години

"Банкери и финансисти коментират как се е стигнало до дупката в банката"Добре де те да коментират, ама какво правят ДАНС, МВР и прокуратурата ! Чешат се по главите и си правят топчетенца със сополчета ??? Къде са арестите на виновните или тези милиарди просто са се изпарили ??

48

Георги

преди 9 години

какво да следва. Цецо мустака се оля. лоши кредити,сделки с които си купи имотите и т.н. какво да кажем- абсолютен мошеник.

47

Шаран -БГ

преди 9 години

4 милиарда и 200 милиона лева /2 милиарда и 154 милиона евра/ са една прилична сума! Купи си едно островче и си живей с лихвите на останалите стотинки. То има на тази територия, наречена България, още някой и друг милион ***... Те ще плащат докато могат. То и държавния дълг не е малък.... Майката му е да си депутатин или наймалко шеф на ДКЕВР със 8393 лева основна заплата!

46

гатанчица

преди 9 години

2-3 млрд. за КТБ, 2-3 млрд. неустойки за Белене, 2-3 за Южен поток, 2-3 загуби в НЕК, 2-3 загуби на БДЖ.Въпросът е:Кой ще отнесе хурката ?

45

Анонимен

преди 9 години

Чакайте малко!Ако аз откажа да си плащам заема срещу ипотека на мен ми продават апартамента.КОИ СА ФИРМИТЕ ТЕГЛИЛИ ЛОШИТЕ ЗАЕМИ?Тези фирми имат собственици с имена.Правят крупна далавера ,интересно в чия полза?

44

Симо

преди 9 години

Имах 17000 във един БУРКАН взех си ги и си купих две къщи в едно село......Ще им дойде времето.

43

Радева

преди 9 години

Само КТБ-ли?

42

Анонимен

преди 9 години

Статистически, до момента най- голямата кражба в историята беше 1 млрд. долара от Централната банка на Ирак. Парите са натоварени на ТИР, но по късно 650 милиона са върнати, реално са откраднати 350. Баста, вече ние сме 1 с 4, 2млрд. лв. - в каквато щете валута да ги смятате все са милиарди. И помнете ми думата нищо няма да се върне. Рекордът може и да скочи нагоре, ако прибавим към тези пари и 2-3-4 млрд, които държавата ще трябва да плати за сметка на нас баламурниците.

41

cut

преди 9 години

bg medii i bg partii sa mafia.

40

х

преди 9 години

До АнонименВижте как нагло успяха да си уредят политиците и мафиотите с печелбарски милионни незащитени депозити,просто тихомълком разрешават цесии от 01.10 и им разрешават да се договарят с частни и държавни фирми които имат дълг към КТБ да им осребрят депозитите за сметка на техните кредите от Банките. Нали на всички ни е ясно че не всеки може да си намери такава фирма която да му плати изгубения депозит. Така богатите няма да плачат, а дребните с гарантираните депозити да духат супата.

39

Старата пушка !!!

преди 9 години

Кво вика следва за КТБ ???Следва бойна *** в тъмна(безлунна) нощ бре!!!Ако Грух не беше изквичал че ще го колят то щяхме ли ние драги зрители и вие любители на кръглата топка да научим кви ги е вършил Цецо Мустаки и неговата скромна но юначна дружина!!! Браво Грух браво мамин сладък!!!Цецо Мустаки източи КТБ-то брутално но пък за сметка на тва се обогати максимално!Евалла и аферим и ашколсун на Грух-отвори ни зъркелите бре!!!пп-А сега вийте срещу ДПС-то бре!Ох на дрътата пушка милите лихвари!

38

Анонимен

преди 9 години

До Анонименne triabva da se vrashtat nikakvi pari na vlogitelite-taka bankata shte se vazstanovi za5-6 g i pak shte si zaraboti normalno.togava mogat da badat varnati50%,sledvashtite50% sled oshte 5 god.

37

Анонимен

преди 9 години

4222 милиончета ги е фанала липсатаот това следва, че бедните отново ще ... супата

36

Анонимен

преди 9 години

Аз съм фалирал два пъти и не съм получил държавна помощ, защо някаква въшлива банка да получава помощ от данъкоплатците

35

1

преди 9 години

Народе,отново ни манипулират грозно!От 01.10.14г БНБ мълчаливо и с подкрепа на продажническите медиий-затъмнение,разрешава цесиите в полза на милионерите депозанти които не са защитени, а това означава следното: Иван Костов които има 2млн и ще ги загуби при фалит си намира фирма която има заем от КТБ и и предоставя своите 2млн депозит,а тя си намалява дълга към КТБ с 2млн които тя дава кеш на Костов и той си получава негарантираните пари,а тези дребните с гарантираните продължават да чакат мило

34

177

преди 9 години

Само да не си помислите, че някой политик е виновен за случилото се с КТБ или не дай боже банкер. Не, виновна е отново съдебната система, както за всичко в БГ. И за идиотската приватизация, и за ЕРП-тата, и за кредитните милионери и са всеобщата разруха и за нагласените търгове, и за държавните поръчки давани на "нашите" хора и за всичко останало.......... Ако не е съдебната система е виновно международното положение. Сега ми е интересно как ще ни принудят отново да платим ние всички.

33

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 35Фалирането е лесно, но го бавят защото не могат да платят депозититеГарантираните депозити са 3.6 милиарда, а в гаранционния фонд има само 2 милиардадори тези 2 милиарда в гаранционния фонд не са налични, а са в държавни ценни книжа с падеж след пет годинивсе пак истината за ограбването на банката започна да излиза наяве след доклада, стана ясно че са замесени фирми от кръга Орешарски-Пеевски-Христо Бисеровстана ясно и защо Орешарски предложи Пеевски за шеф на ДАНС

32

Анонимен

преди 9 години

Банката фалира около посещението Макейн-човека за гнусни операции на САЩ , който нареди да се грабят приятелите на Русия и Иран.. Оман е приятел на Иран. А 10% от банката бяха на руската ВТБ.Макейн - каза до есента ще има *** революция в Русия и може да ограбим руснаците и оманците , така както ограбихме Кадафи и Либия.