20

Анонимен

преди 9 години

А НИЕ КОГА ЩЕ ВЗЕМАМЕ, ПРЕВЪРНАХА НИ В РОБИ ЗА КЪШЕЙ ХЛЯБ И СМЕТКИ ЗА ТОК. НЕ МИ ОСТАВАТ ПАРИ ЗА *** С 250 ЕВРО НА МЕСЕЦ.

19

ПУК

преди 9 години

да се задавят ....дано...

18

Анонимен

преди 9 години

Докато министрите в България не взимат поне 10 000 лева месечна заплата, никога един нормален и можещ човек няма да стане министър! За такава заплата може да намерите само далавераджия, който иска само да краде!

17

Щирлиц

преди 9 години

Тоя сайт да не е на хранилка при ГЕРБ?

16

Анонимен

преди 9 години

Аз в англия като градинар вземам повече.Хахаха

15

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

О ГОРКИТЕ ДЕПУТАТИ ТЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ ЗАПЛАТИ КАТО В ИТАЛИЯ ПО 14000 ЕВРО НА МЕСЕЦ АТУК ИМ ДАВАТ САМО 5000 ЛВ Т.Е. 2500 ЕВРО. ТРЯБВА НАРОДА СЪС ЗАПЛАТИ ОТ 200 ЕВРО ДА ИМ ПОМОГНЕ ДА ИМ ОСИГУРИ ПО ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ, ТА ТОГАВА ДА ЗАПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ ЗА НЕГО, ИНАЧЕ ОТ ПУСТО В ПРАЗНО! НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ НА НИЩО, НЕГО ЛИ РАЗБРАХТЕ 25 ГОДИНИ! САМО РЕВОЛЮЦИЯ ЩЕ ГИ ОПРАВИ ТЯХ КАТО В ЧИЛИ!!!!

14

циганин

преди 9 години

уважаеми драскачи това се нарича КАПИТАЛИЗЪМ или както обичате вие да казвате по европейски демокрация нали за това ревахте преди 25 години е сега трябва да сте доволни хората които унищожават България даже им се плаща честито!!!!!

13

Nikolov

преди 9 години

Zaplatite v zelia swqt sa samo za prejiwqwane.Otvori si firma i kakvoto iskarach e tvoe.Kato ne mojech da otvorich firma ste se zadovolqvach s kakvoto ti dadat.

12

тези 3361 лв са ...

преди 9 години

... стартов капитал.

11

нали нямало ...

преди 9 години

... пари!? Ето, че има.

10

Анонимен

преди 9 години

Заплатите са екстра приход за този тип ръководни длъжности. т.е. тези длъжности не заемат заради заплата а за друго.

9

Сериозен Политик-БГ

преди 9 години

Да като цяло заплатите в БГ наистина не са високи но и не много ниски.Мен лично не ме удовлетворяват и затова се скъсвам от работа вече 25 години затова и имам.Вярно е и друго аз съм Сериозен-възпитан политик който всеки ден гледате от ТВ с ЕВР-ценности(пари)и затова страшно ми върви в страната БГ с това население.На друго място нямаше да съм така напред с кинтите но предпочитам пръв в село отколкото последен в града.Ето и сина сега ще стане депутат а е само на 32.То друго какво да работи тук?

8

Сериозен Политик-БГ

преди 9 години

Задавате наивни въпроси от рода на-И да попитам по- долните- учителите и лекарите и те ли трябва да получават по 300 лв като държавни служители???Мили ми Иванчо толкова си сладък така наивно-чист който скоро ще го вкараме в реалноста а именно отговора на Премиера Бойко Борисов е ясен.Пари няма!Криза е както разбира се народа ни трябва да се научи да работи като германеца за да получава по 1000 лева заплати.Карате ме да ви пиша едно и също 25 години.Дотегнахте ми но сте най евтината ръка в света!

7

Анонимен

преди 9 години

Еми ок, дайте им по 200 лв и се чудете после защо има корупция. Не че и сега няма, но тези пари ги получава всеки среден мениджър в национална фирма. После се сърдите, че идвали големите акули и си пазарували по цели парламенти и правителства. Проблемът не е в заплатите на министрите, а в тези на обикновения човек. И да попитам по- долните- учителите и лекарите и те ли трябва да получават по 300 лв като държавни служители???

6

Сериозен Политик-БГ

преди 9 години

Вие така ли си успокоявате болните-бедни и супер смирени психики като цитирам-да сте ни дадели минимални заплати като така сме усетили хорските мъки.Трогнахте ме но уви няма как да стане защото ние сме ЕС възпитани политици с ценности и вашето бълбукане спира веднага щом излезете от интернет форума като се сблъскате с черните ни нови лимузини които купихме този месец....хайде няма да ви казвам за колко пари защото не това е важното а именно че ние работим за вас народа от сутрин до здрач.

5

От Бога е

преди 9 години

Е супер.Аз вземам 420 лева и бачкам от 8 до 8 в един цех.Така и трябва големците да вземат яко пари и да се возят в черни джипове докато ние електората трябва само демократично да гласуваме за да имат те.Смятам че Господ така е отсъдил ние с малките заплати завинаги да сме така като дори и детето си уча от сега че като порасне ще е роб на богатите защото това е от Бога.Сина ми е на 10 години и смятам че ще стане примерен роб защото покорна глава сабя не я сече.Трябва да си луд да искаш заплати.

4

des

преди 9 години

Нали са държавни служители бе....!!!300 ЛВ ЗАПЛАТИ ЗА ТЯХ!!!!!

3

?

преди 9 години

До 2 . Първо това не са депутати, а дупетати, 2. ние не све истинска европа, 3. те и повече от 5000 си докарват, не ги жали !

2

!

преди 9 години

Душинки, малко им е !

1

това е срамно

преди 9 години

Твърде ниска заплата за депутат! Избраните от Народа хора, трябва да се подписват поне под 5000, за да имат самочувствието на истински европейски депутати.