61

Анонимен

преди 9 години

Dolni tvari, ograbiha ni i se izmakvat vinagi! Dokoga Gospod shte pozvoliava tova?

60

666

преди 9 години

Който ги е взел да си го търсят не е работа на държавата да спонсорира фалирали банки и фирми .

59

Кикс

преди 9 години

Сигурен съм, че в последните месеци преди да се разчуе за състоянието в КТБ неколцината големи вложители яко са изтеглили крупни суми... ДАНС да да не плаче за нови коли, а да посочи поименно кои са и колко пари са изтеглили, както и откъде са разполагали с вътрешна информация. Този (тези), който ги е посъветвал е бил наясно със сътоянието на нещата, а си е траел. Писна ми да ни правят на балъци...

58

Анонимен

преди 9 години

ВЛОЖИТЕЛИ НА УЛИЦАТА.ИЗЛИЗАМЕ.КОГА КЕ ОРГАНИЗИРА ПРОТЕТА

57

борд

преди 9 години

100 хиляди евро гаранция е непосилна за българската държава просто няма пари.

56

Хм...

преди 9 години

До DO hmДоста ти е развинтена фантазията, другарю! :))) Междувпрочем съм фен на Путин, но не и русофил!!!

55

DO hm

преди 9 години

hahaha RUSKITE KAPUTI POKAZAHA ISTINSKOTO SI LICE)))))) YA MARSH NA POZITANO DA TI DADAT NOVI OPORNI TOCHKI RENEGA SMOTAN

54

Хм...

преди 9 години

До SASHO do HmВ дълбоко заблуждение си! Никак не съм русофил! Ама никак! С руснаците по скоро имам и имало от много време единствено често делови отношения с точно определена и не малка дистанция! Не одобрявам поведението на някои руснаци, но държа на взаимното уважение! Иначе приятели и познати от цял свят вкл. и САЩ!

53

Специално за Сашко

преди 9 години

До SASHOСамо животно може да ползва свободно Аргумент от незнание Сашко :)Щом собственото ти неверие по отношение на невъзможността на един сценарий е "доказателство" за верността на произволен алтернативен сценарий (т.е. липсва пряко доказателство в подкрепа на алтернативния сценарий), то ти си животно!Големия ти напън да пишеш, те прави само по-голямо животно :)

52

SASHO do Hm

преди 9 години

Rusofil so do mozaka na kostite Думи на Дядото: Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите. RUSKIYA SI GO GOVORI V BLYADISTAN.....JIVEESH V BG

51

Специално за Сашко

преди 9 години

До SASHOлипсата на доказателство за една хипотеза, не доказва друга хипотеза - Аргументи от незнаниеУИКИПЕДИЯ: Аргументът на лично неверие е същият като аргументът от незнание, само ако човекът, който го дава, изразява само собственото си неверие по отношение на невъзможността на един сценарий е "доказателство" за верността на произволен алтернативен сценарий (т.е. липсва пряко доказателство в подкрепа на алтернативния сценарий).

50

Хм...

преди 9 години

До SASHOУточнявам! Американското правителство с американската политика с налагане на демокрация без да се съобразяват с локалната народопсихология са действително виновни! Сначале Рейган никак не е невинен, следват .... ! Американският народ никой не го вини за нищо!

49

SASHO

преди 9 години

Не мога да оттегля Бат Сали, обяви Местан в Кюстендил, 90 % от хората с увреждания у нас са безработни, Закопчаха шефа на РИОСВ-Перник за подкуп , Старица е убита жестоко в село Брестница,Закопчаха шефа на РИОСВ-Перник за подкуп Пет деца са обгазени при пожар 17-годишен загина, друг е с опасност за живота при катастрофа с водач без книжка AMERIKANCITE LI PAK SA VINOVNI????

48

Анонимен

преди 9 години

Ако държавата т.е.нанаш груб вземат заем за да спасяват пари на мафиори _хващам пушката

47

Специално за Сашко

преди 9 години

До СашоСашко, и аз не мога да си представя, че овца може да пише, ама ти го доказваш :))Сети ли се: От това, че нещо изглежда невъзможно, не следва че то е такова, а само че не знаеш какво е всъщност! Ще разбереш какво е всъщност, само когато разбереш точно какво е!

46

Хм...

преди 9 години

До 66 АнонименИма и бели овце/врани, ластовици/ в черното стадо! Белите трудно ги допускат до бг "елит"/политика!!!пп.на принципа, както има челни овци в бели стада!

45

Анонимен

преди 9 години

Опотат ли фа вземат заем за да платят на бандити и народа да го изплаща-ще играят калашниците

44

Анонимен

преди 9 години

Kradlivite politici sa tochno kopie na balgarskiya narod!!!! Te ne sa spusnati ot Mars, te sa nas. I ako tryabva da se sardite na nyakoi -sardete se na sebe si I drugiya pat po vreme na izbori hodete pak za gabi !!!! Служители в Карлуково крали пенсиите на болните и ги карали да им работят-- I TUK LI SA VINOVNI AMERIKANCITE???

43

Хм...

преди 9 години

Опапаха и последните държавни активи! Следва да се вземат кредите и те да бъдат опапани! Пей сърце! Чалга до дупка! Политици и банкери купона бе/е ваш! Смисълът на животът на бг елит от 25-т год насам е да ядът, спат, крадът и сер*т!

42

ВИЖДАЩ

преди 9 години

Генерирането на разходи за държавата, означава, че някой е прибрал парите съответсващи на новите разходи!ПАРИТЕ НЕ МОГАТ ДА ИЗЧЕЗНАТ!А ненамирането на този получател на пари, означава съдействие на държавата в негова полза!А търпимостта на ЕС към ненамирането на получателя на парите, чрез изместване на критиката само в посока "изплащане на гарантираните депозити", показва съдействие и защита на получателя на парите!Значи, ЕС знае КОЙ е получателя на парите!