33

Анонимен

преди 9 години

33 какво предлагаш когато гласуваха едва 49% и процента на Реформаторите е такъв все от някъде трябва да се тръгне не може все в глуха опозиция а и дтраната е изправена пред колабс и не е за нови избори сегаОдисей 1

32

Анонимен

преди 9 години

34 и как без власт искаш да реализират реформите стига простотии Одисей 1

31

Анонимен

преди 9 години

35и какво ще спечелиш то от това че няма да ги има пак ще си останеш в сущата мизерия както до сегаОдисей 1

30

Н.Петров

преди 9 години

На следващите избори Блока ще е между липсващите в НС , просто много са се забързали , вярвайки , че ще им обърнат внимание и че нещо ще зависи от тях.

29

Анонимен

преди 9 години

До СДСVLAST I KOKAL DVE PRIMAMLIVI NESHTA ZA RB

28

СДС

преди 9 години

ако има коалиция, тя трябва да е дясноцентристка, беше категоричен Зеленогорски....Г-н Зеленогорски, Вие още се облизвахте от майчиното мляко, когато хората гласуващи за СДС, искаха един по-добър и морален свят. Нима този морал може да се достигне с коалиция и правителство ,начело на което е мафиот,престъпник и ***. Затова ли се бори СДС и сега "реформатори". Не се съмнявайте че ако се свържете заради пари и власт с Борисов и Вие ще отнесете хурката след 4 години или по-рано....

27

Шоп

преди 9 години

До Бесен Българин 2Не може да работиш като роб и бездомно куче свръхнатоварваща работа за смехотворните 150 евро на месец....------------ Това са пълни глупости. Никой не работи свръхнатоварваща работа за 300 лв. Свръхнатоварените хора взимат по 3-4 000 лв.

26

ПУНТА МАРА Е ТАЯ...

преди 9 години

НОМЕРА Е ДА ГУШНАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ ДО ПРОЛЕТТА!!..Па после ---и да паднем и да бием, пак ще се нагушиме и напием!Стари комунистически тарикатлъци на всички и .... Фамилия Пръмови!!!!!!!

25

Анонимен

преди 9 години

мачкай боко *** и дръж плоският данък защото всички леви са врагове народни искат пак да живеят на гърба на работливите и умните

24

преди 9 години

Кои са реформаторите, че ще поставят условия за вида на коалицията. Събирали са ги от кол и от въже , но имат претенции като да са 150 депутата. Вижте се, за една каруца хора и за нищо не ставате.

23

про

преди 9 години

До ПРО-***....Ненавиждаме електорални единици, които 25г подкрепяха субекти, газещи народни и еврпейските закони.Субекти, които без решения на ЕК затвориха АЕЦ КоздлудуйСубекти, коит противно на Конституцията и Европейския договор за Развитие подписаха криминални договори с Тец1 и Тец3 и ВЕИ-лапачите.Субекти, които гласуват за осъдени престъпници, мутри и убийци!Хора, които мразят Българския народ и бленуват за неговия мизерен скорошен крах!Само това е.

22

ПРО-тъпаците....

преди 9 години

...ОТ АТАКА ....ХА,ХА,ХААААААА...Вие мразите вскички ,бе ...но , най-много , себе си!Виж , ако ми бутнеш...ше ти напрайм страшен стандарт !!!!Вервай ми!

21

про

преди 9 години

Нито имам голяма фирма, нито съм мутра с бизнес.Не се дявам поради липса на качества, накояй клиентелска партия да му уреди лесно с проектче, да глътна едни милиони, пък аз там да позамета уж някаква работа.Не карам джип, моралист и радикален родолюбец съм.Ако клиентите нямат пари, аз страдам, ако имат и аз съм добре!Не виждам да гласува за друг освен за АТАКА, които са единствените с конкретика в ангажиментите си към хората и прозрачно се борят са европейски стандарт!Мразим чорбаджии.

20

ТИЯ ПА ГЛУПАЦИ..

преди 9 години

..НЕМА ДА ИЗКАРАТ И ДО ПРОЛЕТТА С ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО!САМО ЩЕ СПАСЯТ БСП ОТ ЯВНА ГИБЕЛ.....!Ама , пуста лакомия ...за власт!!!!

19

Анонимен

преди 9 години

Хахаха деформаторите са дъщерна фирма на ГРОБ, но хората не упяха навреме да го разберат и сега ще видят кон боб яде ли

18

Анонимен

преди 9 години

Оле оле, ама вие сте големи детективи всичките бре. Ще припадна от смях ("иска да ни продаде на запада"//"***"//"Костов е виновен"). Ей болни мозъци я се освестете и вижте кой е истинският проблем в държавата, а не ми се правете на Анна Чапман, че да не ви казвам вие какви сте рубладжии.

17

6

преди 9 години

НОВИ ИЗБОРИ -да видим всички партии от къде ще извадят още пари за гласове

16

Анонимен

преди 9 години

НАИДЕН ЗЕЛЕНОГОРСКИ- ЕДИН ПРОВАЛИЛ СЕ *** КОГОТО В ПЛЕВЕН НЕ БИХА ИЗБРАЛИ И ЗА ***, КАЗАЛ НЕЩО СИ ТАМ.

15

Анонимен

преди 9 години

Бойко, ако разсъждава трезво ще направи коалиция с БСП и АБВ и ще измете тия рефоррматори-комунисти, които продадоха синята идея. Една каруца народ заедно с коня си, а и акъл дават.

14

Анонимен

преди 9 години

Истината е,че реформаторите събраха този процент,само и единствено антигерб говоренето си и с обещанието си за реформа в съдебната система.Нищо друго не се чуваше.Изведнъж за няколко дни палачинката се обърна.Реформатори до тук ви беше.Облажете се с власт,защото това ще ви е за пръв и последен път.Парламента на следващите избори ще го гледате на картинка.