13

Sunny Ray

преди 9 години

Слава на Господ че са го освободили,защото е чудо като се знае какви чудовищни престъпления вършат всички безбожници, защото нямат страх от Бога- без милост и без правда. Изобщо не е трябвало и са нямали право да го арестуват. затова че е носил Библията че вярва в Бог или че говори за Библията. защото това е основно право на всеки човек да вярва в това което смята за истина и да има свобода да живее според вярата си.А и само които нямат аргументи против истината,затварят и убиват вярващите в нея

12

Д

преди 9 години

ми защо да не го арестуват ? щом са забранени библиите няма да носи ! какво странно има ? като иска да не стои в затвора няма да нарушава закона и това е

11

КДК

преди 9 години

Защо е изпратен военен самолет специално за него и е закаран във военноморска база на САЩ??? Нямат ли посолсто във Южна Кореа?? Пълни глупости, че и библия носел в нощен клуб :)

10

Гошко

преди 9 години

Ако всички бяхме като шведите , светът щеше да е супер

9

Марс

преди 9 години

До АнонименСто процента се гърчи от глад и мизерия! Най-малкото е да видиш, че им е забранено да напускат страната...

8

Анонимен

преди 9 години

В днес бг новините са зле преведени новини от западни медии, които от своя страна са скалъпени с бели конци.

7

Анонимен

преди 9 години

Явно е голяма гъзария да ходиш с библия по нощните клубове на Северна Корея. Това са салъпени глупости, тоя не е държан толкова заради това. Шпионски истории.

6

Гошко

преди 9 години

На Ким Чен Ун нищо не му дават, той всичко си взима сам!

5

Анонимен

преди 9 години

До 3 Елеманг.Част от Южно Корейците са Християни.В Северна Корея Християни НЯМА НИТО ЕДИН. Прочети идеология "Чучхе" и ще разбереш защо.

4

до Елемаг

преди 9 години

Официално СК е атеистична държава. Основната част от християните са избягали през войната на юг.

3

читател

преди 9 години

Един и същ народ, език и култура. Едната половина благоденстващ световен лидер.Другата се гърчи от глад, мизерия и издевателства. По-добра илюстрация на двете идеологии няма.

2

Елемаг

преди 9 години

*** пропагандна статия.Корейците са християни и будисти.Никъде в която и да е държава,като изключим малоумния ислям не биха закачили човек заради библията!!!М-у другото редакццията.Оказа се,че Азия е по напред със свободата на словото от нас!Не е зле да се замислите,особенно като пишем думата....какво правите!!!

1

s

преди 9 години

Статиите за Северна Корея са винаги абсурдни. Американец, който е забележете "турист" в Северна Корея (!!!!??!?!), отишъл в нощен клуб, дето уж в Северна Корея няма такива места, и оставил там не друго, ами Библия?! Е, вие *** ли сте въобще да публикувате подобна глупост?!