42

Salam

преди 9 години

sled Koleda bg narod ste si izbere bg politicheski idoli na majoritarni izbori.na gladen korem po vreme na posti ne se kupuva nai-dobroto meso ot politicheskia pazar. V pokupkite na paketirani golyamo kolichestvo eftini bulpolitici (pri Aktion! v hypermarketa ) v laskavi opakovki izleznaha mnogo razvaleni gnili stoki. Ot edna koshnica s 240 malinki - 3/4 ot plodovete sa gnili?!Nujno e vnimatelno izbirane na bul politicheskite banani - edin po edin sled vnimatelen ogled ot vsichki strani :))))

41

Анонимен

преди 9 години

До крайНегласуването не е решение за никой от нас.Такъв е закона че трябва да гласуваме.С това мислене утре ще си купят 1000 и пак ще има правителство.Негласуването не е позиция а отстъпление отказ от правото ни за по добър начин на живот.

40

Анонимен

преди 9 години

Реформаторите се продадоха и ни предадоха.Куневица се подложи на Бойко,защото щял да лобира за нейната партия в ЕНП.Сега са заедно в Брюксел по този повод.Нейната мечта/порязана от избора на Малинов за евродепутат/отново да се омеша с лидерите от ЕС е на път да се осъществи.Продажна червена въртиопашка.Как можа да излъже хората да гласуват за нея.Обаче какво правят ДСБ в тази конфигурация?Да излизат от там и да си стегнат структурите,защото е срамно един осъден-Цв.Цв.да свърши повече работа от т

39

51

преди 9 години

волен подкрепи доган и утрепа атака

38

Анонимен

преди 9 години

Избори !!!!!Мощно за АТАКА!!!!!

37

край

преди 9 години

Герб има 34% одобрение от 47% гласували. Т.Е. Герб се одобрява от 15% от избирателите. Парламента е непредставителен за нагласите в обществото. Не упреквйте негласувалите -Това са най често добре образовани хора дето не искат да играят играта на партиите с техните правила и да гласуват без да избират. Партиите управляват България вече 15г. с гласовете на малцинствата и пенсионерите. За това работоспособните хора не гласуват и бягат от България.

36

Журналист от ТИМ

преди 9 години

коментар 48 е отговор на 47 !!

35

Журналист от ТИМ

преди 9 години

До Анонимен 46объркал си се яко!просто по тяхно време имаше увеличено парично предлагане /познато в практиката като кредитиране/, чрез което се създаде глобален подем, и тук приходите в бюджета бяха големи! Та това позволи, въпреки краденето ,и в държавата да остане нещо!разбира се, от това не произтича глупостта, че по тяхно време не се е крало, щом е имало пари въпреки краденето !

34

Анонимен

преди 9 години

НДСВ бяха единствените които успяха да вкарат държавата в правия път. Но правия път не беше това което другите искаха. Затова за масирано омаскаряване (използвайки имотите на царя), партията беше погубена. Ама като сме проси, и се подаваме да ни манипулират, и избираме корумпирани тикви, червени ***, е фесове, това ни се пада.

33

Анонимен

преди 9 години

Значи този *** президента (а и много други) пищят че нови избори ще са пагубни за държавата. Булшит. Сегашните резултати от изборите са прекрасна рецепта за неработещ парламент, и бягане от отговорност.

32

Анонимен

преди 9 години

КВИ СА ТИЯ МУТРИ НА СНИМКАТА БЕ? НАПРАВО Е ЗЛОВЕЩО!

31

Той

преди 9 години

До АЗДа бе, еврото в което задлъжняваме си го печатаме ние спрямо нашите решения и абсолютно независими интереси, и затова само ние сме си виновни за ЛИХВИТЕ които плащаме ... за най-обникновенната възможност да ползваме ПАРИТЕ ЛИ :)

30

Фото

преди 9 години

Ей много сполучлива снимка на бодигардове.

29

АЗ

преди 9 години

ПРЕД НИЩО ДРУГО НЕ Е ИЗПРАВЕНА БЪЛГАРИЯ ОСВЕН ПРЕД ПОРЕДНАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. ТЕЖКО НИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ. БЪЛГАРИНЪТ ВИНАГИ НАЙ-МНОГО Е СТРАДАЛ ОТ ДРУГ БЪЛГАРИН. НИКОЙ ДРУГ НЕ НИ Е ВИНОВЕН.

28

Лекуващ лекари

преди 9 години

До лекар-пенсионерАма разбира се, че принципна разлика между преди и сега няма - има само в режима, иначе всичко е по старому :)

27

лекар-пенсионер

преди 9 години

Червените *** намо да си променят тъпите коментари , защото толкова си могат. Малко инфо за по младите. Преди 1989 г. по времето на овчаря бай Тошо за всяко нещо питаше Леонид Брежнев и СССР . В МВР имаше съветски генерал , който контролираше какво прави министъра. С една дума все едно сме 16 република на СССР. Сега същите комунисти-социалисти говорят , че САЩ и ЕС казвали на Борисов какво да прави. Другари само ако знаете колко сте жалки .

26

АНИНИМЕН РАЗКАЗВАЧ

преди 9 години

Попитали *** - какво ще прави ако спечели изборите? - ами каквото ми кажат! - отговорил тойА кой чакаш да ти каже? - ами тези на които им казват други! - казал тойАми тогава защо избираме теб, щом нищо не зависи от теб и даже не го знаеш? - ами защото сте прости и този алгоритъм минава винаги! - усмихнал се ***

25

Анонимен

преди 9 години

До Малиййй СРАМDOLU GERB-POROBITELIA NA NARODA,SIMVOLAT NA KRADZITE.

24

формулата

преди 9 години

Формулата на бъдещия кабинет: Цру-герб-пф-ббц-абв-бсп-ндсп-сдс-ндсв-СИК-ВИС-братя Галеви-Маджо-Маргините-Пашата - последният да затвори вратата?

23

радио Ереван

преди 9 години

Питат Радио Ереван: -"Кога ще стана министър-председател? Радио Ереван отговоря: -"Боко, познахме те по гласа! Спри да задаваш този *** въпрос вече за стотен път!"