7

Анонимен

преди 9 години

Поредната "новина" съшита с бели конци. УСА-то да ударят своите хора от ИДИЛ - да бе да!

6

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

До Анонимен 1,2,3,5Използва се теорията на вероятностите според която като трепят по 1000 цивилни всеки ден по случайност ще убиват по един ислямист а поне веднъж седмично или месечно и по един техен водач !

5

Анонимен

преди 9 години

До АнонименОткраднали са я.Те си ги гледат отгоре с дрончета и си ги думкат колкото могат прецизно.Тази кола най вероятно е била крадена а собственикът и или е член на групировката или просто застрелян щото им е заприличал на американец.Все пак основната част от силите на идил са формирани от различни видове престъпници избягали от различни държави и затвори.Виж че те не искат нищо конкретно просто убиват хора и им крадът собствеността.Най обикновена мафия.

4

Анонимен

преди 9 години

А тази кола не е ли на мирен гражданин? САЩ са варвари от ново поколение, които правят и невъзможното, за да унищожат цивилизацията.

3

за глупоста лек няма

преди 9 години

Така,така правилно действат.Странно е защо 800 000 иракска армия със въоражение на стойност милиарди долари бяга поголовно само при вида на 2-3 джипа с *** от идил?Има нещо друго.Местното население им симпатизира.Винаги ще гледат на нас като на врагове а на ония терористи като на партизанчета мъченичета.Все едно да питаш някой дърт комунист кво мисли за сащкога додоа паднаа бомбите,преди тех леба беше 5 стотинки бензина 10,а тока без пари,ониа ни избомбиа и си *** майката

2

Анонимен

преди 9 години

Правят огнен вал пред ИДИЛ и ако нещо им пречи ,да бъде унищожено,сакън някои да не объркат играта и да разкатаят фамилията на тези от ИДИЛ. Всичко е парлама .Колкото повече бомбардират ,толкова повече завладява ИДИЛ. Те си създадоха АлКайда те и толерират ИДИЛ.Станаха смешни!

1

Така ги тровеха...

преди 9 години

Бомбандират и трепат невинни деца и жени.... Питайте братухите да ви дадът от оня токсичния прах където за 1 мин съсирва кръвта и настъпва мъчителна смърт.... Те така тровеха джихадистите в Чечня.... Минава един вертолет пръска тоя прах и тия джихади отиват в историята...