69

Москвич 408 И

преди 9 години

Сър Пичук , браво на теб - уцелил си центъра на десетката !Да се пукат червените , ама вече не са на всеки километър , колкото и да им е мъчно . Поднасям им най-искрените си съболезнования !

68

Анонимен

преди 9 години

Деформаторите са кръвопийци и сега искат да се съюзят с Дракула, шефа на ГРОБ, за да унищожат заедно лошия матрял, който си ги избра сам :)))

67

Анонимен

преди 9 години

Те сега и ГЕРБ и РБ ще въртят, ще сучат само и само да хванат властта и еврофондовете, после ще ни разкатаят държавицата дотам, че да завиждаме и на най-бедните страни в света, а господа-госпожите управляващи в България ще си напълнят джобовете с нашите пари... ето и КТБ явно загина!

66

Анонимен

преди 9 години

Има ли някой който да вярва на Лъжливото овчарче.....ГЕРБ? Тиквоний Велики иска да нахрани нинаситното си его и да дръпне от отчаяния народ още некое милардче към откраднатите вече ЧЕТИРИ! И се доказа, да гласуваш за това природно недоразумение при положиние, че мрази народа си го унижава непрекъснато си е диагноза за пълен ***! И след кате те изш*ба с нови цени на тока за което той има основна вина заради парковете на иэгората му Цветелинка, да го изгониш с камъни или се самозапалиш!

65

Стефан

преди 9 години

По време на платените и контролирани протести, трезвомислещите хора задаваха следния въпрос на протестиращите. Вашия протест ще върне Б.Б. на власт! Честито, успяхте да го върнете на бял кон човека охранявал Тодор Живков и Симеон Борисов. А през 90 - те години, когато Б.Б. е бил в охранителния бизнес С Д С спаси България от фалит и я насочи към Европа. Това ако се случи като съвместно управление между Герб и РБ ще е безпринципна коалиция и реформаторите ще отидат в забвение.

64

Анонимен

преди 9 години

После ще направят две крачки назад.

63

Анонимен

преди 9 години

До ДръндерВие наистина сте прости, но аз не съм!

62

Анонимен

преди 9 години

Този театър колко действия/кръга/ ще има???Заблуждават , че нещо се прави , че нещо се умува...............просто трябва да си оправдаят големите заплатки , които вече папкат преди да са се заклели във Парламента.

61

Емил

преди 9 години

Те на него (на милиционера и милиционерите) малко дясно за цвят , той на тях - малко от баницата за захлебване.

60

Mari

преди 9 години

Във всички коментари чета само оплювания, с такъв народ какво може да се очаква - никой не мисли какво може да се направи, а само кой да докопа кокала!!! Всеки народ си заслужава управляващите!!!

59

избирателка

преди 9 години

Реформаторите влязоха в схемата на ББ-ще ги прецака за пореден път и ще загубят малкото избиратели гласували за тях.Какво говореха преди изборите-каква стана,ще се съюзяват с мутрата.Поредните т.нар.политици,които не са честни и почтени с гражданите.Така доверие не се печели.ББ има за цел да остане единствената "дясна партия",така че да не дели властта с никого.След две години,ако устиска ще ги изхвърли и ще предизвика нови избори,така както направи преди време и ще се бие в гърдите,че е велик.

58

владетеля

преди 9 години

ТЕЗИ СА ***.

57

Анонимен

преди 9 години

а олигархията - две напред, а България, много назад, за пореден път.

56

анонимен

преди 9 години

В сутрешния блок на НТ много въодушевено и радостно настроение-ето ги нашите идват на власт най после се разбрали ура.Ана и Виктор въодушевени,вече ги няма лошите които от сутрен до вечер само лоши работи правят,сега идват безгрешните умните,протестърите и платените нагаждачи,според НТ -добрите и кадърните.Развай се народе отсега нататък по умно ще ти го слагат.

55

33

преди 9 години

Ясноооо....Проблемът е кой ще е...третия!? т.е. "Познай кой ще дойде на вечеря?"

54

Дръндер

преди 9 години

Сетих се за песента на ZZ Top - Gimme all you Loving и така се засмях, че колегите ме помислиха за тотално изперкал. Много са ми смешни тия и най-смешното е че мислят, че им се връзваме на простотиите. "по един сериозен начин на базата разбирателство" на принципа вие сте прости аз съм *** значи ще се разберем!

53

Анонимен

преди 9 години

Така нареченият Реформаторски блок е една шайка негодници от провалили се политици и жадни за власт некадърници.Събрани по случаен принцип от кол и въже тия хора влязоха в НС благодарение на ниския избирателен вот.Най-голямата грешка е да бъдат включени в управлението на държавата.Истината е правителство на малцинството,поемане на отговорност от Борисов иначе съберат ли се ще до съсипят държавата.

52

27

преди 9 години

По- противоречиви твърдения не бях чувал."Една стъпна напред","голям напредък,но не са обсъждали секторни полотики!?","Единствения ни партньор е РБ!?/ами защо преговаряте с останалите,а те от своя страна не виждат ли,че са фон на една пожарникарска простотия....Не мога да уловя идеята ,която ги е събрала-вероятно и аз съм част от този опростачен вече народ

51

Сър Пичук

преди 9 години

Като гледам тролетариатът как се е разбеснял очевидно новината е добра за България :-DзакУех се!

50

АНАКОНДЮ

преди 9 години

И тия Бог да ги прости изчезнаха в небитието.....АНАКОНДАТА Герп действа със задушаваща прегръдка по анакондски .... до сега нема партийка да се е спасила от другарската и прегръдка....