23

Анонимен

преди 9 години

да не сте копирали някоя стара статия бе,точно преди дни немските вестници писаха, че тази зима ще е топла

22

Анонимен

преди 9 години

не сме зиморничави, не ни дреме.

21

Анонимен

преди 9 години

Еееми, почвам ракията и лютите чушки!

20

ема чолакова

преди 9 години

Само разваляте настроението на хората...токът ще поскъпне, парното не знам си кво, сега и люта зима идела.Айде, баста! Няма пък да е люта зимата, казвам аз.Точка по въпроса!

19

Анонимен

преди 9 години

Щом го съобщава ТАСС значи няма да е студена зимата.

18

wtf

преди 9 години

То и миналата зима щеше да е "най-студената зима от векове", а нищо не стана....

17

Румбо

преди 9 години

Ами ХААРП-а работел на затопляне и бури,а СУРА-та на застудяване!Ха да видим кой ще надделее!?Най-вероятно дядо Господ(или Природата-за атеистите).Аз за всеки случай си купих дърва и въглища-като индианците!

16

Анонимен

преди 9 години

Руснаците сигурно са видели че чукчите събират дърва и са казали по телевизията че зимата ще бъде студена. А чукчите като видели прогнозата по телевизията и са започнали да събират дърва.Иска им се на руснаците да е студена зимата за да замръзнат Европа и Украйна като им спрът газа.

15

DraemTheater

преди 9 години

Червен Колю няма ли да направи една прогноза за зимата?!Че той е антисоциолог,но може да се преквалифицира на синоптик!

14

до Discovery

преди 9 години

Как ще е най-топлата година, заради отминалите месеци, след като летните температури бяха доста по- ниски от обичайните?И как се правят заключения за годишната температура, като цяло, при положение,че данните за половин година липсват,все още.Статията е ***! Пак прогнози на базата на очакванията на несъществуващи "учени"

13

Ледено-гореща зима?

преди 9 години

Ей на това му се вика: Много да говориш и нищо да не кажеш.

12

минчо

преди 9 години

е от тези прогнози да ти писне.Само шаш и паника всяват сред населението.Ако не се лъжа и за това лято прогнозите бяха ,че ще бъде най - горещото от 600 години насам,а то кво стана?- потоп и ква прогноза за 2014,че ще е,значи ще бутаме още една 2014...хахаах пълен фалш и пародия.

11

Бончо

преди 9 години

Студено нестудено, код "Наздраве" за цялата страна. Зима като зима, к'во толкова :)

10

Манго

преди 9 години

Не са плашете ,септември ще бъде май .октомври е като юни ,по нова година ше е като август ,януари ,кат септември и живота в България ше е един безконечен вазход Лъжат 35 грд. по коледа ше е

9

надежда за топло

преди 9 години

Приятели, а гореща зима има ли ?

8

Циганин

преди 9 години

Зимата ще е студена през януари и февруари , но ще има и нестудени дни и ако украйнците започнат да краднат отново , то ще се мръзнем през зимата .

7

Рали1

преди 9 години

Варете ракията,ако не сте го направили и вижте виното дали кипи.Слагайте и зелето в бидоните и чакайте първия сняг вдругиден.Топла или студена ще е зимата,обявявайте код"червено" и наздраве!"Дългосрочната прогноза сочи облачно време с превалявания от сняг.Да посрещнем Новата 2015 година и да си пожелаем здраве и късмет!Най-ниските януарски температури ще бъдат между минус 15 и минус 10 градуса,а най-високите между 10 и 15 градуса."Според БАН от септември 2014 г.

6

До зяпнал

преди 9 години

Абе зима ще е. Вероятно. Още не са сигурни... Точна прогноза за зимата можеш да чакаш напролет. Това метеоролозите са согиолзите - нищо не познават, ама все ги питат...

5

Анонимен

преди 9 години

Противоречива информация, имаща за цел да подготви електората за високи цени на ток и парно :)

4

Анонимен

преди 9 години

от топла до много студена такава прогноза мога и аз да направя,в последно време нерядко и седмица не познават тръгнали за месеци напред