24

Пилот

преди 9 години

Без политика,просто случка:както си рулирах (карах),след FOLLOW ME-то в Домодедово,между нас мина...АВТОБУС !!!Опасни са рашъните-джигити!

23

Austin Powers

преди 9 години

Не би ме учудило ако цялата смяна са били пияни до козирката. Това е проблем на всички северни народи, особенно на поляци и руснаци. Защото пият без мезе.

22

Чоки

преди 9 години

Като им е приятел да са го пазели по добре. Егати приятелите, ако имаш такива - врагове не ти трябват.

21

Анонимен

преди 9 години

Като се вземат необходимите мерки ще престанат ли да пият на работното място обслужващия персонал.Питам понеже имам намерение да летя с междинно кацане Москва.

20

Анонимен

преди 9 години

До демократbravo malko sa

19

Къркач

преди 9 години

Алкохола е сериозен национален проблем

18

!

преди 9 години

Само в Русия могат да нарекат небрежност и случайност смъртта на хора от огромно политическо и икономическо значение! Да си припомним уж случайната катастрофа на полският премиер и половината полско правителство!

17

Ало Русофилите

преди 9 години

Как го извъртате обаче? Ще излезе, че когато случката е в сърцето на Русия пак САЩ са виновни. А да споменете нещо и за Литвиненко и Политковска? Ще ми бъде интересно да си попълня колекцията с теории? :-)))))

16

Nash

преди 9 години

"Уже сейчас очевидно, что причиной случившегося стало вовсе не жуткое трагическое стечение обстоятельств, как это пытаются преподнести представители аэропорта, а преступное попустительство должностных лиц, которые не смогли обеспечить согласованность действий сотрудников аэропорта", - заявил официальный представитель СКР Владимир Маркин.

15

Анонимен

преди 9 години

до 16: кои са тези наши "прозападни" медии, да ги прочета и аз...

14

коко

преди 9 години

До АнонименКажи му да се ожени в Русия там не пият и ако може да те вземе и теб двама Руснаци по малко тук

13

до 12 Щерев

преди 9 години

Ако се съди кой е загинал и каква е позицията му по отношение на санкциите с/у Русия, то по-скоро е ЦРУ.

12

Анонимен

преди 9 години

до 12 това не е изгодно на Русия даже и по нашите прозападни медии го казаха

11

немарливост от...

преди 9 години

... страна на диспечерите за движението по полосата. шофьорът на снегорината има най-малка вина.

10

демократ

преди 9 години

Шок и ужас: Русия морга за журналисти:Общо 110 журналисти са били убити през 2009 г., което е рекордно висок брой за последните десет години. Това сочи докладът "Преглед на свободата на печата в света" на Международния медиен институт ММИ във Виена.Най-опасният район в света е Азия, където миналата година са били убити 55 журналисти.

9

Щерев

преди 9 години

Защо ли все се случват "случайно" такива инциденти в Русия? КГБ си вършат добре работата.

8

Туй е работа на ....

преди 9 години

Да, важните клечки, който ходят в Москва са изложени на риска да бъдат някак си "катастрофирани".Руските държавници имат голям опит в това.Г. Димитров така бе "излекуван".Тито отказа да се "лекува" и никога не отиде в Русия -- за това не можа да бъде "катастрофиран" или "лекуван".А, това, че Медведев и Путин черпят от опита на Сталин не трябва да изненадва никого!!!От Кремълските джуджета това може да се очаква

7

dmx

преди 9 години

Бензина го създал, бензина го изгорил, от прах на прах дет се вика, а в този бизнес невинни няма, всички картелчици и кръвопийци да горят в ада.

6

Да да знаем ги

преди 9 години

Ех тази ЕВРЕЙСКА небрежна "небрежност"..последно време госта големци се самоубиха по разни европейски столици!!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 9 години

Е не е небрежност а е нарочност...