33

LE4

преди 9 години

До 36 Ако не бяха американците,Ирак все още щеше да бъде държава и гробовете там щяха да бъдат с няколкостотин хиляди по-малко.Либия щеше да бъде държава и народа и да има стандарт на живот,който ние и след 50 години няма да достигнем.Авганистан нямаше да е една огромна плантация за наркотици.Ами Сирия,ами... ... ... Нямаше да ги има и тия главорези,които се пръкнаха незнайно от къде като във филм на ужасите и като чума унищожават всичко,което не е съгласно с тяхното разбиране за исляма.

32

Гошо

преди 9 години

След като хора като Ислам Каримов им се заканиха, много да им е яко! Нали знаете руският православен кръст как изглежда? Кръст, стъпил върху полумесец! Руснаците набиха османлиите в 12-15 войни, биха се с Шамил и черкези през 19-ти век, трепаха басмачите в Централна Азия, натрупаха опит в битки с много опасни фундаменталисти, сплотиха републиките, даже Чечня. А цивилизованите народи в Централна Азия вече не са същите, рисувани от Верещагин.Но Обама ще почака, докато Путин

31

око

преди 9 години

До 35 - Но, какво общо имат американците, с хилядите изклани, изнасилени, разстреляни, разпънати на кръст, обесени невинни хорица от тия убийци, които просто убиват? Служат си в името на Ислям, но правят каквото си искат и трепят наред, който им е кеф, какво общо имат САЩ тук? Нищо! Да американски корпорации се врат по цял свят в името на печалбата, подкупват и правителства, дори и сменят, но какво общо имат невинно трепаните с това? Нищо! Затова, че тези терористи нямат справедлива кауза.

30

LE4

преди 9 години

До око 32Абе прав си,не мога да отрека.Но от друга страна не може американците да сътворяват по целия свят чудовищни глупости,а после други да им оправят кашите.Заради недалновидната им политика и прословуто високомерие в близкия изток стотици хиляди(дори за милион се говори)не са между живите.Там вече няма държави и народи,има племена и територии.

29

око

преди 9 години

До LE4Не си прав... Глупаво ще е да се карат и делят и Запада и Русия и който и да е! По-правилно е, да се обединят, въпреки останалите спорове, във войната, срещу примитивните зомбирани терористи, защото тези наистина са необяснимо фанатизирани, без некаква логика? Някой им каже нещо, даже не разбират какво е това, и веднага станат роботчета на неговият кеф. И този терор никак не е хубав. А, такива слънчасали зомбита има много и са зло!

28

LE4

преди 9 години

Някакъв си канадски експерт се запритеснявал за Русия :))) Точно обратното,за собствената си сигурност се притесняват западняците и много им се иска да въвлекат и Русия в това мазало в Близкия изток.Путин обаче няма да им се върже на номерата и ще гледа отстрани как се гърчат в л..ната,които сами си забъркаха.

27

Анонимен

преди 9 години

Abe otkade se vze tozi IDIL za tolkova kratko vreme vaorujena do zubi,ve4e na Siriyskiya prezident Asad imeto mu ne se 4uva koy gi vaoruji islqmistite i koi sa celite im

26

Анонимен

преди 9 години

Тези животни ги оправят само израелската армия или червената. После пак ревете по форумите защо "агресорът" Израел ги дъни с ракети и бомби. Ей на , за това, щото не са хора.

25

Анонимен

преди 9 години

атентат в русия категорично и съвсем спокойно може да доведе до няколко балистични ракети, изсипани в ирак и сирия. не дай си Боже да е пострадал роднина на някой руски военен с достъп до ракетна система, даже политиците им няма да са успели да се изкажат преди това.

24

Анонимен

преди 9 години

ще ми е интересно да видя араби да пеят за катюша и да играят частушки значи :)

23

Анонимен

преди 9 години

без да съм русофил, не мога да отрека, че руснаците първо действат, после мислят за последствията. едни каръци сомалийски 'пирати' преди време щурмуваха руски търговски кораб, без да знаят, че в соц.лагера имаше задължителна казарма. резултатът - бити, е*бани, обезвредени, екстрадирани в русия и осъдени на 20 г в затвор в най-северната част на сибир. от +40 на -40. на руския военен (особено след 5 водки) не му пука особено: натиска копчето срещу всеки непоканен и толкова. хич да не опитват.

22

Анонимен

преди 9 години

Колко усилено сме се остремили към трета световна война....До скоро не вярвах в конспирации, обаче много военни конфликти назряха в последно време... все международни. Не е ли това световна война?За какво им е на ИД да ходят в Русия? Имат 30 хил. привърженици и ще образуват халифат?!?!?!?Кака така ИД е съществувала от 30 години и едва последните месеца решиха да воюват?!?!?!?

21

Анонимен

преди 9 години

По-интересно е какво ще стане с Турция. Дали ще бъде нападната от ИД, дали в отговор ще навлезе в Сирия или само ще се защитава.

20

BG

преди 9 години

Мммдаа гледам тука големи философи има! Най-вероятно са избяга ли първенюта в страните в ЕС от нашата държава и дават мнение как щяло исляма глави да реже на нашите ширини. Вярно имат силата на нижат коментари, нали няма да са на фронтовата линия тук, а ще са втора ръка *** в Английската, Френската и Немската армия, ако ИДИЛ почна да надига глава. Уважаеми плювачи, вие сте първите които вече сте избягали, защо пишете коментари какво ще става в България, като за вас тя вече я няма?

19

Знаят се причините,

преди 9 години

краят е предизвестен.Някой направлява тези нещастници и по този начин дестабилизира определени райони. Нищо чудно да направят мръсотия и на Русия. Жалко за обикновените, невинни хора, които биха пострадали при такива конфликти.Иначе, ако нямаше опасност да бъдат дадени невинни жертви, можем само да кажем - хайде ИДИЛ-ци, тръгвайте смело към Москва. И ако ни послушат, след няколко дена и помен няма да има от ИДИЛ. Ще останат само вицовете, разказвани за тях.

18

gun

преди 9 години

тези ще хапнат дебелия съвсем скоро П няма да ги гали като американците

17

Лимонка

преди 9 години

Русия да не се пъне като магаре, а да се съюзи с ЕС и Америка ,защото ,,ислямската държава"не е заплаха само за ислямските страни, а за Европа,Америка и Русия.Да престанат да въоръжават ислямиски групировки.Да, трябва производството на оръжие да се пласира ама хайде по кротко,защото с тяхните оръжия по нашите глави.

16

Берлин

преди 9 години

Сега руснякът ще ревне за помощ от НАТО и САЩ.

15

Пешко

преди 9 години

До Знаем!Да кажеш е така за статистиката колко кравари има тук по нашите земи?

14

Анонимен

преди 9 години

ей тези от ИД за година събраха 2 пъти по-голяма и боеспособна армия от нашата бе!