79

AZ

преди 9 години

БРАВО НА ОРБАН ! ЯВНО ВСЕ ОЩЕ ИМА ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ ЗА КОИТО ИМА НАДЕЖДА ! КЪДЕ СПЯТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ? ЩОМ УНГАРИЯ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПРАВИ ПРЕД ВСИЧКИ И ДА ЗАЩИТИ НАРОДА СИ ЗАЩО И НИЕ ДА НЕ МОЖЕМ ?

78

Янош Кадар

преди 9 години

Орбан дойде,когато америка измисли "нова" игра за ограбване: финансова криза. Орбан създаде държавна банка за подпомагане на семейства които не могат да си плащат кредитите. Сега спечели още повече гласове защото защитава унгарците.Това е истината. америка ограбва Русия помага.

77

Анонимен

преди 9 години

bravo na prezidenta im ne e kato nashiq pomak koito celuva amerikanski zadnici .no pove4eto tuk ste mishki i nemojete da razberete jIvota tam e 10 pati po dobar ot kolkoto bal;gariq blagodarenie na tqhniq prezident a nasHIQ kakvo pravi palni ni sas siriici pora4ano mu oT USA 4ESTITO

76

Анонимен

преди 9 години

Къде е тръгнал и тоя да се напъва ? По-евтина газ ли му е обещана , ко ли ?

75

Анонимен

преди 9 години

политици големи с лилипута, но още не влизат западните новини , трябва да се драпа...

74

Анонимен

преди 9 години

Мечтаете за български Орбан, но продължавате да вярвате на медиите, които изпълняват американски поръчки и очернят Сидеров. Ако го бяхме избрали за премиер досега, вече щяхме да си имаме български Орбан. Нищо, продължавайте да си мечтаете. От вашите мечти американците ги боли ***. Ако пък случайно се появи друг, медиите ще се постараят да го оплюят, докато вие продължавате да си мечтаете.

73

Анонимен

преди 9 години

Парадоксално: САЩ действат в подкрепа на унгарските 'бивши' комунисти - онези днешни социалисти на Ференц Дюрчани, дето през 2007-а бяха прогонени от властта след многобройни протести, доста по-мащабни от т.нар. 'Майдан' в Киев. Докато в Украйна правят точно обратното. Ще престанат ли изобщо САЩ да се месят във вътрешните работи на независими и суверенни държави.....

72

проруска

преди 9 години

ОРБАН ГОЛЯМ ДЪРЖАВНИК!!!

71

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 101Сърбите толкова отлично балансират, че скоро ще им остане само Белград.

70

ШибиРиби

преди 9 години

Ами като им е толкова крива америка какво се натискат и какво ги боли че няма да ги пускат там. Всички лаят срещу америка и всички все натам гледат я за ваканция я за някоя руса мома и момък с пачки. Ако Москва им отреже достъпа никой няма и да чуе.

69

Маркс

преди 9 години

Братя унгарци, браво! Долу нпотата, долу изменниците дето захлебват в тях предавайки родината си! Браво на Орбан!

68

ES SS

преди 9 години

И от мене браво, за смелостта да се бориш срещу новите комунисти от ЕС и техните господари от САЩ.

67

Той е

преди 9 години

Браво Орбан! Всички трезвомислещи хора, реалисти и патриоти, те подкрепят, даже и да не сме унгарци, напълно се солидаризираме с вас! Ваша беше първата съпротива срещу тогавашния диктат на СССР, и сега пак сте първи, тоя път, срещу новите диктатори - САЩ и еврогейовете!

66

Анонимен

преди 9 години

Само можем да си мечтаем за държавник като Орбан .Срам ме е от нашите жалки политически мишлета ,чийтобагаж на път за Брюксел и Вашингтон се състои от ибриции наколенки.Eвала и на сърбите - отлично балансират интересите си междуРусия и Запада.

65

Анонимен

преди 9 години

ДА АМА НЕ.

64

Анонимен

преди 9 години

Мдааа...и има ли някой, на когото не му е ясно ЗАЩО? Ако има, обяснявам: краварите се пръскат от злоба срещу Русия и всичките й съюзници, че дори и срещу такива като Орбан, дето си следват своя политика (не че обичат руснаците) и критикуват от чисто прагматична гледна точка западните санкции срещу Русия. И на това наглеците от Съединените Краварски Щати и Гейския Съюз му викат "демокрация".

63

коста

преди 9 години

Де да имаше България политици и лидери като ОРБАН,ама няма.Дреми ми на оная работа какво мисли сжетовния жандарм и едновременно терорист САЩ.

62

Патриот

преди 9 години

Браво унгария ,браво Орбан нека целият свят види истинското тиранично лице на сащ и запада,ако откажеш да бъдеш предател и тяхна марионетка те обявяват за по черен и от дявола.Американската "демокрация" в действие!

61

Анонимен

преди 9 години

Много им се иска на американосите навсякъде по света да управляват плюнки като ***.Някои народи обаче имат достойнство и си избират лидери, които да се съобразяват единствено с националните си интереси, а не да бъдат слуги на сащ. Тогава вече започва мощната пропаганда, съпроводена със санкции и финансиране на всякакви подривни организации. Ако това не помага, почват опитите за физическо елиминиране.Накрая обаче ще си платят всичко с лихвите. Рано или късно всички си плащат вересиите.

60

Родни продажници

преди 9 години

На фона на болшинството коментари под тази статия задавам въпроса: Защо никой от нашите продажници, пардон управници, никога никой не е упрекван и в най-малкия грях от Амери-пашата? Разбира се, предупреждения и напътствия от велможата в Софийското везирство, прадон посолство, не са спирали и за миг, но това е за благото на местните подставници, да не би да стъпят погрешно. И слава богу, никой не го е направил до сега.