36

Българе

преди 9 години

Отивам да си купя ход дог, има на Попа. Дояде ми се!

35

директора Цеков

преди 9 години

видеото го няма обаче

34

Burg

преди 9 години

В наши дни дори цигарите са по-малко вредни от кремвиршите...

33

Месояд

преди 9 години

Още от преди 20 години един познат месар се хвалеше как от 1кг месо прави 8кг кренвирши.А сега и този 1кг липсва в тях.

32

Анонимен

преди 9 години

Абе май е време за война,глад,ама як глад!!!!Тогава ще видя как ще коментират деликатеса кренвирш

31

Анонимен

преди 9 години

Е те какво очакват, че седят 2 лелки и с джобни ножчета кълцат 20 тона месо за кренвирши на стружки ли и после с фунийка пънят черата, ами това е технологията и милиони кренвирши се правят така ежедневно какво ви плаши това не знам. На който не му харесва да ходи да си бере коприва и лапад

30

Анонимен

преди 9 години

Мбого ми харесват луканковите кренвирши :)

29

До 29

преди 9 години

Кренвирши 8 лв ? ОК чисто месо са ....на бас че мога да изям 2-3 кг от тия кренвирши .....а пробвай 2-3 кила пържоли да изядеш тъпан !

28

До 29 WTF

преди 9 години

Искаш да ми кажеш че развалят пържолите и месото за готвене за да направят кренвирши ? Брато .....*** пий едно домашно вино чисто на "мераклийско"

27

Анонимен

преди 9 години

Значи, хората сме месоядни. дали ще ловуваш в гората или ще си отглеждаш животни и пак ще ги убиваш, или ще гласуваш да ги убиват с твоите пари в магазина си е все едно и също. Човечеството рационализа производството на храни. така не че виждам нищо гнусно в репортажа. то... смъртта на едни е живот за други. така че...

26

Анонимен

преди 9 години

Журналистчето, на въпроса- да, още ми се ядат кренвирши. Сега един въпрос и от мене, кое му беше гнусното и отблъскващо бе, ти някога мелил ли си месо и пълнил ли си луканка или наденица? Да не мислиш, че късат кренвиршите от дърветата?

25

Berlin

преди 9 години

В САЩ съм ял най-отвратителните кренвирши през живота си. Дори и тук, в Германия, която е известна с висококачествените си вурстове, ходя до магазин "Лудогорец", за да си купувам кренвирши "Сачи", "Леки" или "Народни". От българския кренвирш по-вкусен няма!

24

WTF

преди 9 години

До МартинКъде са тия кренвирши по 3лв да ходя да си купя и аз от тях :). Кренвиршите на тандем са 7лв кг, а тези на Маджаров в естествено черво са 8-9лв.Всъщност сигурно има кренвирши и за по 2лв и като погледнеш съдържанието, единственото, което липсва е месо. Кренвирши от месо на българския пазар на теория има, но българина реве "Егати златните кренвирши по 8лв"... Е колко да са като килото месо е толкова пари... А колко кренвиршите от месо, действително са от месо, това вече е друг въпр

23

Анонимен

преди 9 години

Ми всъщност гледайки репортажа ми се доядоха кренвирши - в репортажа се вижда, че там се правят от месо, а не от ***, като при нас.. Така че не виждам какъв им е проблема на днес.бг.

22

Бай Иван

преди 9 години

Какво ревете, искахте хубави кремвирши и колбаси, направиха ви стандарт БДС ама скъпи ви били.Хем искате да ядете качествени неща хем искате без пари.

21

DARK

преди 9 години

Ми това са истинските кремвирши.Нашите са 90% соя :D

20

Анонимен

преди 9 години

В САЩ може и да мелят кремвишите от месо, ама тук не е така.И друго което съм чувял е, че в САЩ само богаташите си купуват био храни, че са много скъпи.Всички останали нагъват ГМО. Животни също са хранени с ГМО смески.

19

Анонимен

преди 9 години

Гледах по руската за един руснак дето има кравеферма и произвежда прясно мляко в завода си.Та той каза, че всичко е за износ. Той буквално каза, че в Москва няма в магазините истинско прясно мляко, а всъщност се продава нещио направено от сухо мляко.

18

www

преди 9 години

СЪДЪРЖАТ ВСИЧКО НО НЕ И МЕСО..

17

Мартин

преди 9 години

Проста математика . Кило месо 8-12 лв кило кренвирши 3-5 лв :) Тия дето ги правят работят яко за народа :) търпят огромни загуби само и само народа да яде "месо" на половин цена :)