42

без

преди 9 години

Абе искам и аз да се изкажа ама ме е страх.

41

тъпня

преди 9 години

че каква е тая новина аз преди 5 години гледах документален филм на тая тема и много по подробно се описва схемата да живее сащ ако не бяха те в цяла европа щеше да има диктаторски режими и безкрайни граждански войни

40

НИЩО НОВО

преди 9 години

НЯКОЙ учудва ли се от тази новина......и това,че в САЩ са най-големите фашисти и комунисти събрани на едно място......Кога ще прогледнете бе...почитатели на атлантическите ценности????

39

Калитко

преди 9 години

Холокоста е измислица!!!

38

Анонимен

преди 9 години

Имат хората,плащат.

37

Той е

преди 9 години

До демократ до 18 Точно,ако не беше Русия,сега щяхме да носим бурки и фесове,а любимите ти САЩ са на път отново да ни тласнат там! А в Русия *** няма да е президент,щото руснаците не са имали африкански и задморски колонии,а прехваления запад!Е, щом е така,да си берат гайлето сега,да си имат ***, и всякаква друга *** за президенти

36

До 37

преди 9 години

Болшевишката революция в Русия беше работа на еврейския ум, на еврейското недоволство, на еврейското планиране, чиято цел бе да се създаде нов ред в света. Това, което се извърши така превъзходно в Русия благодарение на еврейството, трябва чрез същата умствена и физическа сила да стане действителност в целия свят.The American Hebrew. New York, September 10, 1920

35

Бранник

преди 9 години

бай Иване, а преди ЕС и НАТО как беше в България? Погледни назад в историята Запада няма как да изкорени у нас собствените ни изедници- комунисти- агенти на москва, това беше и все още е право и задължение на Народа ни, а той не винаги вижда добре за съжаление!

34

бай Иван

преди 9 години

Сащ са толерантни към нацисти и комунисти.Уж влязохме в ЕС и НАТО, а разрешиха комунистите да завладеят финансовата власт,както и съдебната система,което е причина да се наредим на последно място в ЕС.

33

Sunny Ray

преди 9 години

До АнонименХолокостът е факт и историческо събитие-чудовищно престъпление срещу човешките права на Божия избран народ Израел от безбожните нечестиви и беззаконни слуги на дявола- нацисти, терористи,комунисти, и т.н. И всички ги обединява едно и също омраза към Бог и Божия народ изразяваща се в ограбване, измама и убийство и те нямат нищо общо нито с християнството, нито с Бог,дори да лъжат като нацистите че са отмъщавали за Христос,но както Христос така и първите християни са еврейски,,

32

Sunny rays

преди 9 години

Това едва ли е случаен антисемитски и про-нацистки и про=терористичен пропуск на САЩ и на ООН и международния съд, които и сега пропускат да доведат терористичните криминални групировки на радикалния ислям на съд и справедливо и съответно на престъпленията им накзание със смърт.А вместо това ги сбнабдяват с финанси,оръжия, земи откраднати от Израел и сициални помощи.

31

Анонимен

преди 9 години

Статията даже и не я прочетох докрай, понеже това са пълни глупости.Като видях "загинали милиони евреи" и спрях до там. По-нататък също ще е лъжа.

30

Бранник

преди 9 години

Тук вилнеят долнопробни руско- болшевишки ***! Лозунгите ви стават само за ползване в тоалетната, Ваймарска Германия с "бедността" си изплати най- големите познати до сега в историята репарации, САЩ не са получили нито цент от тях точно защото имат МОРАЛ в политиката! Още на подписването във Версай Щатите заявиха позицията си да не участват в подобна измама, наречена "репарации", Американска е заслугата за Германското възтановяване 1919- 1930 г.

29

Смях

преди 9 години

Това е толкова нелепо, че чак не ми се четат такива небивалици...

28

Anti-U$A

преди 9 години

Ционистите създадоха нацистите, лично еврейските фамилии от Уолстрийт, финансираха НСДАП и Адолф Хитлер, при това в най-тежката икономическа криза, когато германците нямаше какво да ядат след ПСВ.Целта им беше да създадат чудовище, което да насъскат срещу СССР! После си прибраха отрочетата, за да си ги пазат.

27

Анонимен

преди 9 години

Интересно защо САЩ са предпочитаната дестинация за нацистите? ххахаПогледнете им историята, етническата нетърпимост, делнето на бели и черни, което продължава и до днес например Сейнт Луис, сегрегацията, войните по цял свят, които водят, концлагерите като този в Гуантанамо... Неслучайно наричат САЩ също така и "Четвъртия Райх".

26

Анонимен

преди 9 години

Кое му е новото, те САЩ прибраха нацисткия елит, в частност учените и ги затрупа с пари срещу уменията им. Умряха предоволни и презадоволени, *** ако Хитлер беше оцелял сигурно щяха да го направят президент, а Ромел генерал...

25

Реалист

преди 9 години

Айде пак старата плоча с измислиците - концентрационните лагери, в които загинали милиони евреи...

24

Анонимен

преди 9 години

1500 долара на месец нека да му е зле на този нацист

23

Демократ

преди 9 години

Веско...напълно съм съгласен.