21

Аха

преди 9 години

Те прасетата трябваше да са ги изгонили от държавата вие за Левски се хващате.

20

муспи

преди 9 години

За Левски ще е много добре да се оттегли от антифутбола в България и да си играе в Б група.В такъв случай и Батков ще се разкара и публиката ще тръгне на мачове. Ще станем единствената страна в която стадионите се пълнят на Б група, а А си играе на празни.

19

Анонимен

преди 9 години

Подуяне може да бъде изваден от "А".Левски няма общо. Служителите на съветските тайни служби да бъдат извадени от България!

18

Говедо

преди 9 години

Кой се интересува от сините.Пласьорите и наркозависимите.

17

Звездата

преди 9 години

Преди година закриваха .. Сега е техен ред ..

16

Анонимен

преди 9 години

Тези Левски и ЦСКА защо не ги закрият. След 89-та година тези отбори са в тежест на целия ни футбол и за това е на такова ниво. Нито собственици имат като хората, нито бази,нито ясна и целева програма- като едно разграбено ТКЗС са. И цялата работа е ,че някога са били спортното сърце на БКП.

15

.

преди 9 години

ne gi vadete ot A grupa..ne mogat se vurna i sled 100 godini:)))

14

Анонимен

преди 9 години

Батков нали каза, че тая седмица ще се случи нещо грандиозно на политическата сцена. Може би това чака, каквото и да е то

13

Венелин

преди 9 години

Стига сте задавали *** въпроси!Парите на Батков дойдоха от Чорни, нали той му движеше делата в България и не само тук. Само за делото в Лондон трябва да е прибрал над 100 милиона. Друг въпрос е, че като бизнесмен не става за нищо.

12

демократ

преди 9 години

От къде този агент на ДС Батков е толкова червив с пари?Никой не пита ,никой не отговаря.И после не ни командвали агенти....ай сектир.

11

Анонимен

преди 9 години

до 11 - на мен ми пишеш че не уцелвам клавишите, а ти си написал уцелвам с О- оцелвам.. Егати моралиста се извади.

10

Анонимен

преди 9 години

предлагам на журналисат написал тази глупост да си заложи работатата -както е нормалон на запад - и ако след три месецаПФК Левски 1914 отговоря на финансовите условия и не е в Б група да си подаде оставката след ПУБЛИЧНО ИЗВИНЕНИЕ. това са долни инсинуации. кажи че отбора изпитва трудности -добре. кажи че в момента има заведено процедура - добре. Но да гърмиш със заглавия- Левски отива в Б група! ами то при томов и титаниет колок пъти ЦСКА отиваше във В гурпа пък още е в А Група?!

9

Анонимен

преди 9 години

нещо не виждам големи унижения да търпим, Лудогорец са шампиони и тази година, пък и на ЦСКА а ние ще бием ЦСКА, гоноз напипа пулса на отбора. проблема е че нямаме реализатор ама в паузата ще купим играчи. Иначе сме в четвораката има много време. нтие ТЕПЪРВА ще създаваме отбора тази година е нулева.

8

Анонимен

преди 9 години

Това са пълни глупости - към момента не изпълнявали, а имали срок от три месеца?!!Ако журналиста, писал тази глупост, хипотетично не яде и не пие до 1 януари, ще умре, но дали това ще стане? Ноември Батков вдига капитала и изчиства дълговете, заплатите трябваше да се намалят с 40% , а вече са намалени с 50%. Кое не е наред бе ***??? Много вероятно е дори санкцията от 200 хил евро да отпадне поради горните два факта!

7

бай иван

преди 9 години

Дайте малко повече подробности за финансовите неуредици, че от прокуратурата ако не прочетат за нещо във вестниците зобщо няма да се раздвижат.

6

Сандо

преди 9 години

е как така без Левски в група А ? това е апсурд !!! няма кого да псувам !!! яяя да не се занасят с глупсоти !!!само ЦСКА !

5

Анонимен

преди 9 години

много искам ад видя как ще стане това - на ЦСКА постоянно се дава възможнтост да се изчистят в последната секунда, а ПФК Левски 1914 няма да се изчисит за две месеца когато Б.бихайлов е шеф на БФс но журналистите нали трябав да имат дновина. ИСкам да знам като не изпаден след два месеца ПФК Левски 1914 във Б Група дали някой журналист ще се извини за твърденията си?

4

минувач

преди 9 години

Защо все още има хора пък били те и журналисти,които намесват отбора носещ името на великия Апостол на Свободата Васил Иванов Кунчев-Левски във футболното първенство на България?Няма такъв отбор вече повече от десет години!Има нЕкво отборче, което трябва да носи името на родопския некадърник - ФК"Батков".Затова истинските левскари отдавна се отдръпнахме от пародията на отбор, който незнайно защо още носи името на националния герой.

3

Анонимен

преди 9 години

Зкакривай и Заривай !

2

1123

преди 9 години

Върнете си ни го в Левочево, че имаме нужда от говедар!