20

Анонимен

преди 9 години

Много, ама като рибена кост ви е заседнал успеха на Григор и виете като хиени. Момчето си е талантливо, красиво, известно и не слиза от спортните новини, успешно и само да не беше българин, всичко можеше да му се прости. Ама световно известен българин, че и от Хасково, от регион, към които имат активни апетити южните ни съседи... Да беше се продал като Касиус Клей нямаше да слиза от рубриките на днес.бг и щяхме да четем само хвалби до небесата.

19

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

Гришо има доста хляб да яде докато вдигне класата!

18

за 24

преди 9 години

Добре, представителю на дълбоките ***, вие сте свръхчовеците, а ние подчовеците, които трябва да бъдат изтребени. Къде ли съм го срещал??

17

Анонимен

преди 9 години

Пак изпълзяха от дупките платените антибългарски писачи, на които единствената им цел е да ни унизят, дори ако реално няма повод. Срещата си заслужаваше гледането. Видяхме качествен и добър тенис, висока класа, спортен дух и мъжки двубой. Златно ни е момчето, ЗЛАТНО!!!! Дели мегдан с най добрите в света! Джокович му е приятел, Федерер и Рафа го уважават, само ония с дълбоките *** всеки път бълват змии и гущери.

16

Анонимен

преди 9 години

Браво на Бердих.

15

АТАКИСТ

преди 9 години

до 17Още 25 дена, брат и ще гледаме най-великата среща в бг спорта..Кличко срещу Пулев!

14

Анонимен

преди 9 години

DAWAI KOBRA1111

13

АТАКИСТ

преди 9 години

Момчето е на 23, 5 години бе ***. На такава възраст ако не си се реализирал, няма за къде повече. В тениса най-силните години са между 22-27. Тоя нашия даже финал не може да стигне на Мастърс или Голям Шлем. За к'ви надежди говорим бе, папагалино?

12

Ot London

преди 9 години

Abe momcheto e na 22 godini, veche e napravil niakolko miliona, govori perfecten angliiski i frenski, do nego e super krasavits a shepa gruhlivi selendury kreshtiat do pripadak ot zloba.

11

реалист

преди 9 години

Очакваше се. Наш *** не може да бие никого от топ 20. Даже и на второстепенен турнир като този, в който най добрите не участват или ходят за тренировка, той пак не може

10

МК

преди 9 години

Прекалено високи са ни очакванията. Гришо не е чак толкова велик. Наистина никога не сме си мечтали за такива високи постижения. Само че не прекалявайте с очакванията.

9

Анонимен

преди 9 години

Ако трябваше да се залива с вода съм убеден ,че щеше да надвие своя опонент,оо свещена простота,другият път преди да се залее да помисли какво прави и защо го прави,селски тарикат,никога няма да стане звезда защото е ***

8

Анонимен

преди 9 години

До 7 Страхотен финал накрая им дадоха столчета че им се люлееха краката. Успех на нашето момче в следващите мачове! Това което прави не е малко.Ако някой не го харесва как играе да отива да хваща ракетата и да покаже, че умее по-добре.Спортът освен за здраве и за да забавлява хората, които го играят или които го гледат въпреки че много хора забравиха за това пред възможността да се печелят пари.

7

лупи

преди 9 години

До HIterЦялото ти тъпо изказване показва само едно - идея си нямаш какво е тенис. Стой си в собствената си мръсотия и не осмърдявай и форумите. Успех на Григор и напред!

6

Реално !

преди 9 години

"Детронира" ? Абе Днес.бг ? Вие добре ли сте ? Гришо е един *** с малко повече пари.

5

АТАКИСТ

преди 9 години

Ей , вие наистина искате много от нашия. Това че е в топ 10 е велико нещо. Аз не мога да повярвам на някой тук, че Гришо имал потенциала за номер едно даже. Вие знаете ли какво е да си номер едно в тениса? Питайте номер едно и номер 2, а именно Джокович и Надал които играха 6 часа в Австралия 2012-та на финала.

4

Анонимен

преди 9 години

Не е новина,Григорчо е играч за топ 20,нещата си идват на място,слабичък е за топ 10

3

Анонимен

преди 9 години

До HIterА на теб кой ти е казал, че си българин?

2

Анонимен

преди 9 години

Нека радостта на антибългарите да започне сега!

1

Анонимен

преди 9 години

Очаквано. Силите му са наистина до топ 10 и нито крачка напред. Но и това е много за малка България. Браво Гришо!