21

баи Ганю

преди 9 години

Еииии, я си оправете заглавието! Порошенко бил обещал че ще има газ през зимата?Я гледаите по внимателно в картинката кои друг е там!Не можеш да обещаеш нещо което го нямаш?Обещал е че ще има газ този които го има!? Анадъму шинди господа.

20

пенко

преди 9 години

Мнението ми е следното : Когато купуваш на дребно през посредници е 1/3 по скъпо от купуването на едро без такива - та и за нашият газ от Русия/ за консумацията в Европа ние сме най-най- на дребно и на трето кранче / Иска ни се да сме по-съществителни от колкото сме и то с "ръководители"- "*** ХРАБРИ"- един лиже на запад друг още по на запад, трети хем лиже ,хем се гъзи на изток,а в същност хамериканците просто ни унищожиха 1400 предприятия чрез Ран Рът и нашия си *** !

19

тест

преди 9 години

Само дето българските медии пропускат момента, че договорката е 1,5 млр до края на октомври. Още 1,6 млрд до края на годината + предотплата на газта. И всичко това беше договорено още на 26.9...

18

Бай Пеню

преди 9 години

Аз па забелязах че откакто снощи ядох пачата, днес пръднята ми мирише на нефт

17

Анонимен

преди 9 години

До х 13Като знаеш какви са таксите, що се правиш на ударен с мокър ***?А?Кой задава *** въпроси и чака *** отговори?Демагогията от теб идва, май...

16

Анонимен

преди 9 години

До хZARADI ANTIRUSKATA GERB BALGARIA PLASHTA 485 DOLARA ZA METROKUBO.

15

Анонимен

преди 9 години

до 12: Двама гладни комунистически милиардери се опитват да "клатят" Европа с "г***за.

14

Анонимен

преди 9 години

До хMOSKVA VINAGI PODAVA RAKA NAIZPADNALIAT V BEDA

13

х

преди 9 години

До Кашчей БезсмертнийВсе си мисля че демагогията и манипулацията в тази държава трябва да има граници, но явно няма, а и рубладжиите и предателите ще намалеят но явно не. През България и в момента се транзитира газ и има компресорни станции, но Овчаров подписа дава получаваме най скъпата руска газ и путин да ни плаща най ниските транзитни такси 1,5 долара за1000 кубика, а румънците взимат по 8 долара за същата газ. Защо така бе ДРУГАРЮ.Стига сте лъгали хората.

12

Анонимен

преди 9 години

На снимката: Двама комунистически милиардери се карат цената на г***за, която Европа плаща !

11

защо

преди 9 години

Нещо не ми става ясно, кой подава ръка на Украина - EU, Обама, Саудитският крал...?

10

пенко

преди 9 години

Не ми е приятна мисълта: "Трябва да си много *** ,за да питаш как ще се отопляват Донецк и Луганск ,знаейки ,че внасяме въглища от Донецка област !" Относно поставяните епитети за и към Путин : тъй като е сравнително нисък е" джудже" /*** и подобни/ -Според мен другите президенти и на пръсти да се повдигнат и да си протегнат ръката пак не могат да достигнат до ... на Путин !!!

9

До 1 и 2

преди 9 години

Нали Луганск и Донецк са автономни руски области? За чии Украйна ще им плаща газта??? Абе вие луди сте? *** наглостта, заради терористите там загинаха хиляди невинни и продължават да обсаждат градове и да се крият зад мирното население а Украйна ще им плаща газта!?!

8

Наблюдател

преди 9 години

До Анализатор 1: Споко, Луганск и Донецк почти посториха отделна тръба за доставки в областите и договарят сво цена ;) Опитват се да подкарат и въгледобива , Захарченко обеща че за зимно отопление областните управи ще отпускат безплатни количества въглища на всяко домакинство ... Така че ако се чудите защо укрохационалистическата хунта обстрелва мините и тръбната инфраструктура да знаете защо.. Завиждат гадовете че зимата двете бунтовни републики ще са на топло, а те хунтаджиите ще мръзнат :))

7

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Не знам защо някой ми сложи минус на пост 5.Това е реалната причина, ако на някой не му харесва, да се опита ме опровергае.Май няма желаещи...Освен това, *** е мижав консуматор и никой няма да ти пусне отстъпка "количество"!Апропо, тъпите хохли КЛЕКНАХА! Сега чакаме странжолина, шопа и бандеровче да започнат да *** на умряло!

6

Анонимен

преди 9 години

До хЩе ми обясни ли някой от рубладжиите и любителите на путин с които изобилства този сайт, защо фашистка и бандеровска Украйна ще получава газ по 385 долара, а. България по 485-най скъпата в Европа дори когато управляват проруските БСП И ДПС.**ако не беха зели тлъсти подкупи (които червените *** наричат комисионни ) можеше и да се пазари по-евтина цена от сегашната.

5

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

До х 3Вземи една карта на Европа. Виж къде се намира Русия, Украйна и България.Виж откъде минава тръбата. Сега ще те светна за една работа - всяка държава, през която минава тръбата, иска парици от "Газпром" - нарича се транзитна такса. Отделно има разходи и за междинните компресорни станции. Тези разходи не се плащат от "Газпром". За пример ще ти дам "Северен поток" - швабите цуцкат евтина газчица, защото тръбата минава през неутрални води.Анадънму?

4

Дановски

преди 9 години

Руският президент Владимир Путин и сега е категоричен, че преди да получи и 1 куб. м. газ Украйна трябва да плати част от стария дълг и да предплати количествата, които иска да получитази зима.

3

х

преди 9 години

Ще ми обясни ли някой от рубладжиите и любителите на путин с които изобилства този сайт, защо фашистка и бандеровска Украйна ще получава газ по 385 долара, а. България по 485-най скъпата в Европа дори когато управляват проруските БСП И ДПС.

2

222

преди 9 години

Сега Порошенко ще трябва да реши и да покаже на света мирните жители на Луганска и Донецка област в Украйна ли са или не ???????? Независимо дали по етническа принадлежност те се считат за руснаци , татари или украинци .И как ще се отопляват през зимата . А пари за газа откъде ?