81

100?

преди 9 години

Гърбав, а си представи, герб ЗА 25 ГОДИНИ какво ще направи, и дали ще има 16% резултат? БСП ви е много висока топка.

80

Стефан

преди 9 години

Да вярна е констатацията на Вигенин, защото в голямото си мнозинство гербаджиите са фуражки, милиционери, полицаи, военни и *** фенове на Тодор Живков, изобщо дъщерна фирма на БКП това е Герб.

79

Сом

преди 9 години

БСП не е направила нищо лошо,че да се нуждае от прошка.Само че трябва да се самоопредели.Тя в някои случаи се държи като синдикат,а в други,като като богаташки клуб.Нарича се социалистическа,а произвежда капиталисти и милионери,и точно те се натискат да управляват,само че не лично,а чрез някакви експерти,които въобще не са членове на партията.Тогава защо хората да членуват в нея.

78

Маркс

преди 9 години

Вигенин, за регион Тракия ПРОШКА НЯМА, ДА СИ ЗНАЕШ!

77

Ха, Ха

преди 9 години

До yan"Ти в ред ли си? Как разбра, че съм гласувал за тях бе нещастнико?За ГЕРБ, БСП, ДПС, АБВ, реформатори -- НИКОГА !" - Някъде написъл ли съм, че ти си гласувал за тях?НАПИСАЛ СЪМ, ЧЕ ВИЕ /НАРОДА/ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ, КОЕТО Е ФАКТ, СЛЕД КАТО ТЕЗИ СА ТАМ!!А, ЧЕ ТИ СИ ОТ НАРОДА Е ФАКТ, СЛЕД КАТО ДОПУСКАШ СИЛНА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ - прочети си коментарчето: "Ако искаш силна и качествена БСП вън и ти, и всички ***"Е ЩОМ ВЯРВАШ И СЕ НАДЯВАШ, ЗНАЧИ И ТИ СИ ОТ ИЗЛЪГАНИЯ НАРОД !!

76

Анонимен

преди 9 години

не,никой не простил на ГЕРБ и е видно по броя на депутатите им,просто гадния номер който им направихте в началото на 2013г.и в навечерието на изборите ВИ се върна тъпкано,25г.минаха от оня ден 10.11.1989г.мина ми първата младост,политиците не разбраха все още че маймуни с трици не се ловят и ако така продължава БСП наистина ДПС ще бъде втора в скоро време,разни патриоти,националисти самоопределили се за такива и разни спасители като нищо ще се обединят и тогава вече Господ на помощ

75

гробарят

преди 9 години

Вигенин,е най-големият *** в света той не знае къде се намира ,срам за БГ и олицетворение на новата вълна некадърници в агонизиращата" Бсп"!

74

saraleks79

преди 9 години

ГЕРБ не са направили нищо лошо на българския народ за разлика от БСП които сринаха цялата банкова система в България доведоха държавата пред фалит

73

222

преди 9 години

до82Господине, най-голямата грешка ще е да се добива шистов газ у нас В Добруджанско на 4-5000 м е дефиниран Добруджански въглищен басейн, много добре проучен от бълг.геолози преди 20 г. Хубави въглища,които оброботени с химикали ще дадат газ, но... проблемът е че целият район е силно разломен, пластовете са накъсани, разместени и отровните разтвори веднага ще тръгнат по разломите, ще отровят водоносните пластове и почвата. Това Ви го казва геолог, работил в района. Не е нужно проучване, вето

72

Анонимен

преди 9 години

До U33NAROPDAT NE OBICA PEDERASITE.

71

U33

преди 9 години

На убийци, крадци и *** никой не прощава.

70

Анонимен

преди 9 години

Друарю Вигенин не реви за малката подкрепа на БСП. Вие самите са я докарахте до там. Какво правеше и по чия поръка в Киев па време на " революцията"?. Нито Русия ще ти прости нито простите войници от БСП.

69

Акъл море

преди 9 години

Само презрение за теб долно комсомолско ! Моето лично го имаш в неограничено количество!

68

анонимен

преди 9 години

Вигенин,,Аз не съм от БСП и не съм гласувал за вас , но мисля , че съм обективен.За кой дявол назначихте Пеевски за ДАНС, Адемов в соцалното,другата- в младеща и спорта....За кой дявол дадохте на ДПС ,което ми харесваше и поиска.За какъв ви беше да назначавате Областни управители от ДПС, въпреки протестите на хората.Кой ти е казал , че българите категорично са за ЕС и НАТО.Референдум ли направите или клекнахте веднага пред тримата американски сенатора?Та американският шистов газ е 2 по

67

Анонимен

преди 9 години

Никой няма да ви прости, защото управлявахте с ДПС.

66

:)

преди 9 години

Тиквун е селски тарикат и играе с ДПС само зад кулисите, а глупендерите от БСП го правят явно. Затова са им такива резултатите. Както и да е, всичко върви по-план. Комунистите са нокаут, сега и ГЕРБ си отива, ДПС власт няма да види и ... България ще си поеме дъх. Трите тумора ДПС, БСП и ГЕРБ са в основата на състоянието на България.

65

Анонимен

преди 9 години

До ШаламановКога пък русия е пречила на запада. Най-много пари се правеха, когато Хрушчов биеше с обувка по трибуната. На запада толкова му липсва добрия стар голям враг, отварящ поръчки за милиарди, че пак му удариха едно рамо само и само а им с ерепчи пред камерите.

64

Анонимен

преди 9 години

До до анонимен 73Въпросът не е за кого да гласува, а да създаде партия, която адекватно решава проблемите на тези хора. Поне в демократичните страни е така. Партиите са еманация на хората. Само че у нас хората мислят за партиите като за някой, който "ще ги оправи". Е не става така.

63

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевОще един ден в отбрана на газпромския монопол.Браво другари! Молодци!

62

Анонимен

преди 9 години

Малко ли ви прощаваха 20 години?