25

manipulatzia

преди 9 години

dilgit na kitay e 23,1 %

24

Анонимен

преди 9 години

Препоръчвам на китайските лидери да разрешат безконтролна раждаемост в Китай.Така ние няма да сме мюсюлманска провинция ,а китайска.

23

Анонимен

преди 9 години

Европа и САЩ искат да приберат аутсорсинг'а си обратно в къщи,но дали поданиците им искат да се превърнат в работническа класа?Едва ли.По-скоро биха приели още емигранти .Къде обаче като вече няма място в белите страни?Ами в изрочно-европейските ще се заселят араби и азиатци и така ще спечелят всичко:белите страни ще си останат бели,а източно-европейските ставайки черни ще си оправят отрицателния демографски прираст, тежката индустрия и ще се превърнат в неразделна част от Европа-задния и двор.

22

Анонимен

преди 9 години

До BerlinKATO SI STANAL DOICO,ATOI ABORIGEN ,CII *** TARSITE V BALGARSKI SAIT PROKLETI RODOOTSTAPNIZI

21

Анонимен

преди 9 години

До от Сидни Ав$тралияMRASNITE BALGARSKI SELIANDURI STANALI AVSTRALIISKI ABORIGENI.

20

Анонимен

преди 9 години

Пазарната икономика доведе всички страни до разруха. Бъдещето е на комунизма.

19

Анонимен

преди 9 години

Авторе, не всички страни търсят начини да стимулират растежа си, България не само, не го стимулира, дори не го задържа на едно място, ами умишлено го сваля надолу, погледни какви са ни заплатите и как намаляват, вместо да се увеличават!

18

Berlin

преди 9 години

Хаха... ако Канбера за теб е високото грозде, загасил си я здравата. Аз имам немски паспорт и работя във фирма за високотехнологично медицинско оборудване. С други думи - мога в произволен момент да пътувам до произволно избрана от мен точка на планетата. Вече съм посетил над 40 държави и Канбера определено не е сред местата, които бих повторил.Поздрави от Берлин, Г??рмания

17

Анонимен

преди 9 години

Щом е започнал резкият спад на цените на жилища изхода е ясен. Следва гърмеж на банки заради невърнати кредити и т.н.

16

hahah

преди 9 години

До от Сидни Ав$тралияНедей да льжеш като Бьлгарин... Нищо не е безплатно и ако наистина си в Австралия би требвало да знаеш. Явно си се изтресьл на екскурзия само...

15

Анонимен

преди 9 години

До БерлинХодих до Канбера два пъти, по работа. Препоръчвам този град на всеки, който е решил да се самоубие чрез скука.**високото грозде е кисело!

14

Берлин

преди 9 години

Ходих до Канбера два пъти, по работа. Препоръчвам този град на всеки, който е решил да се самоубие чрез скука.

13

Жул

преди 9 години

АвстралЯ, взЯми нЯучи как сЯ пише на БългаЯрски Язик. Неграмотен, Нещастнико.

12

Анонимен

преди 9 години

Подарък за васdnes.bg/world/2014/05/10/avstraliia-nai-dobrata-strana-za-jiveene.224996малък бонусdnes.bg/world/2014/10/08/oisr-kanbera-e-nai-dobroto-miasto-za-jiveene.241430

11

Анонимен

преди 9 години

До N:9, "За 5" : Всъщност е обратното САЩ са част от Китай, защото Китай е един от основните спонсори на САЩ като им изкупуват ДЦК-тата. Вземи ти се ограмоти малко.

10

Реотан

преди 9 години

Имат икономика и тя прегрява.Нямаме икономика и даже не можем да загреем , като албански реотани сме.Поуката е друга.Човешкият фактор , демографските процеси , хората , са най същественият икономически фактор.Можеха да напишат , че 7 пъти , или с 700 % , Китай с неговото милиардно население превъзхожда развитието на България , имаща вече население колкото едно китайско село.Велика нация с величествени постижения.

9

DEVIL-JIN

преди 9 години

Бъдещето на планетата е във Китай и Русия,така наречения западен модел е към своят залез.

8

123

преди 9 години

...Ще опоскат и разрушат държавата с революция. %0-тина млн. биха могли да разселят по света из другите континенти, но 500млн. !!! Няма място за толкова по света, така че...това им е проблемът. Други ок. 350млн. са с ок. 2000$ заплата и останала "малка" час са т.нар на запад - "средна класа"...

7

123

преди 9 години

Китай се опитва да "забавя", както казвате тук, в статията или подтиска растеж в икономиката си, защото... има ок. 1 млрд. души, които са със (съпоставими)150$ заплата на год! За да си развива икономиката, БЕЗ разширение и завземане на външни пазари, т.е. за сметка на вътрешния си, трябва да увеличи ефективността на пикономиката си двойно. Какво значи това...Това значи от тези 1млрд. заети, 500млн. да останат без работа! И нали се сешщата, какво ще се случи с АРМИЯ от 500 млн. безработни ?

6

Диана

преди 9 години

Днес вече е правило в журналистиката да пишеш глупости. Колкото повече, толкова повече.