8

Анонимен

преди 9 години

цоцалистите в централен Китай искат да цоцнат изграденото с пот и къртовски труд в Хонг-Конг ама мандаринци са упорити не щат да дават .

7

Анонимен

преди 9 години

Допреди 17 години английската кралица си назначаваше генерал губернатор на Хонконг без избори и гласуване,но китайското правителство нямало право да прави това.Лошите китайци в сравнение с демократичните британци дават възможност да се избира измежду три кандидати,вместо да почерпят от демократичния опит на британските си колеги и директно да назначат губернатор без избор и гласуване.Щурмоваците от бригадите на Сорос са в атака да дестабилизират обществото отново.

6

Анонимен

преди 9 години

и тук ли са виновни американците :DDDD ех, че лоши хора бе ;)

5

кривда

преди 9 години

До: номер 3 (правда)Не изопачавай фактите - къде буташ Русия към Китай?Русия не е никакъв фактор - сам Путин обявява на пресконференции държавните си проекти в щатски долари.А Китай е много по-напред от Русия вече. И няма нужда от Русия. Китай гледа само собствените си интереси и прави бизнес с която държава и е изгодно - било със САЩ, било с Русия, но никога не се обвързва с една или друга страна.

4

Анонимен

преди 9 години

Щурмувите бригади на Сорос в действие.

3

правда

преди 9 години

Китай е вече първа икономика в света. Заедно с Русия създадоха световна банка конкурент на американската световна. Постепенно започват да търгуват петрола с китайски юани и рубли. Колкото и да реват американците могат с долара да започнат да си бършат посраните ***.

2

123

преди 9 години

Аман от цветни революции, инспирирани от САЩ!

1

Бънди

преди 9 години

Сорос пак е в акция. Явно е заради петрола.