4

me

преди 9 години

А аз искам да попитам, защо се счита за нещо нормално да дариш генетичния си материал на непознат (с всички съпътстващи рискове за последващи срещи между братя и сестри), а не се счита за нормално да услужиш на някого с утробата си за 9 месеца, за да си има собствено детенце. Никой не е виновен, че се е родил недостатъчно здрав, за да износи дете, но обществото определено толерира хората с репродуктивни проблеми, за сметка на тези със здравословни. Защо?

3

Човек

преди 9 години

Хора как я мислите Вие тая работа, да се дават семенни материали, нали може да се окаже, че децата ти след време ще се задомят с брат си или сестра си. Тогава какво правим , това добро ли е или лошо. И тогава не се чудете защо има толкова проблемни поколения, ЗАЩОТО ХОРАТА СЕ СТРЕМЯТ ДА НАДХИТРЯТ ПРИРОДАТ.Да направят така, че индивида който е не е определен да продължи света му се дава шанс от хората, но това не е правилно. Трябва да има еволюция на човека.

2

издръжката на детето

преди 9 години

А на донора известно ли му е, че като биологичен баща на детето, според закона, цял живот ще плаща издръжката на детето?

1

mda

преди 9 години

С риск да ме оплюят ще кажа, че коментарите показват една инфантилност. Новината е добра от където и да го погледне човек, но някои може би просто иска да си по злорадства. Едва ли на някой който лежи на операционната маса му дреме от къде е дошло това което ще го спаси ( и дори тези които твърдят, че им пука може би ще размислят ако са там) Колкото до бебетата само някой много ограничен би могъл да каже такова нещо за едно бебе.