13

!

преди 9 години

И естествено, дежурните комплексирани злобни душици, видаха БМВ и изцяло насочиха вниманието си към него, като коне с капаци, без въобще да са наясно с катастрофата. Ей за това ще си останете цял живот в мизерия и проблеми. Ограничени хора, лесно манипулируеми - толкова.Само да спомена, катастрофата стана на много невралгичен участък и виновникът е тираджията, който в последствие избяга от инцидента (защо ли), а останалите са просто жертви на обстоятелствата.

12

Анонимен

преди 9 години

Аман от тия.Мислят си, че като са си сложили малко повече гел и са изпръскали едно шише парфюм преди да излязат от тях, всичко им е позволено.Държат се като мутри, бият се по дискотеки, блъскат се по пътищата и накрая изкарват невинните хора виновни.

11

Градинаров -гробар

преди 9 години

Я вече бех зел лопатата да ги копам

10

АТАКИСТ

преди 9 години

до 8 Ти остави ламарините, но само бмв-та в канафките по магистралите при дъжд се наблюдават. Зловещи шейни.С това задно задвижване на бавареца и с някой *** зад волана настъпал газта настава зловеща приказка при дъжд на магистрала.

9

Vans

преди 9 години

Вие *** ли сте, шиб*ан камион е завил рязко пред водача на Фиата, някога секли ли са ви пътя?! Аз съм сигурен,че когато виждаш камион срещу себе си и до теб стоят бременната ти съпруга с малката ти дъщеричка ще намалиш за да може да се разминете спокойно с камиона. За щастие няма жертви и много сериозни натоварвания, дано се оправят бързо и да преодолеят психическия шок.

8

баче кико

преди 9 години

МЕРЦЕДЕС ИМАТ НАЙ-ЗДРАВАТА ЛАМАРИНАМЕРЦЕДЕС 190 И 124 И ПУРАТА И СТАРА ЕС КЛАСА ОТ 1991 СА НАЙ-ДОБРИТЕ АВТОМОБИЛИ ТАКА ЧЕ СИ КАРАЙТЕ БМВ-ТАТА СЪС СУМА СИ ЕЛЕКТРОНИКА ПО ТЯХ, ПЪК ПОСЛЕ ЩО СЕ ЧУПИ !

7

dedoviami

преди 9 години

Fiat??Той не може да спре толкова бързо толкова!...bmw то има ужасно силни спорачки!

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 6Защо заплашваш журналисти?Те са хората които търсят истината.И се грижат за съзнанието на тоя пропаднал коптор.Като не искаш журналисти заповядай в ислямска държава.Не е далеч.Малко след истанбул..

5

токо

преди 9 години

Браво на 4,*** им в устите на тези *** хейтъри,които и като врачки се изявяват

4

Слава на геройте а ?

преди 9 години

Да освен с висока скорост *** не спира на пешеходна пътека и кара и на светофари.Без значение на цвят.Вашето златно спортно момче.

3

АТАКИСТ

преди 9 години

Златински, с 90 или със 140 се движеше, брачед?

2

то

преди 9 години

Да си купиш скъпа кола не те прави шофьор и то е ясно кой е виновния ,но спокойно случаят ще бъде потулен като на ставински

1

Анонимен

преди 9 години

аре на бас, че не се е движил в границите на позволената скорост ...