39

Анонимен

преди 9 години

До Хан Ас-Парухоглумечтай си! и не пишете на вересия, защото червените и дудучковите тролчета още чакат да им се плати, а пари нема!

38

Анонимен

преди 9 години

"Политиците" са престъпници, които се джафкат пред електората. За *** за зеле не стават тези "политици".

37

Анонимен

преди 9 години

Радан трябваше да мисли не как да вземе субсидията за 2 - та процента, а да мисли държавнически. От къде на къде изобщо ще се надява на коалиция в момента? С Баба Снаха коалиция не трябва да прави никой щото я знаем какво донесе на България. Радан се продаде само за да вкара в парламента 3 - *** простака, дето не знаят къде се намират. Не е разумно да искаш да управляваш и да плюеш по лидера на най - добре парламентарно представената партия.

36

Анонимен

преди 9 години

На Радамадан хората се гавриха с Борисов преди изборите. Сега може и на 10 кръг преговори да отидат и пак няма да имат постове. Като си правиш медийна гаргара с някого, трябва да мислиш и за това колко смешен ще изглеждаш като се отмяташ от принципите си, молейки този някого за постче. Раданчо повтаря абсолютно Костов. Прави се на свестен докато не го усетят хората какъв *** е.

35

Анонимен

преди 9 години

Проф. Младен Григоров, акад. Стефан Воденичаров. Малко думи казали, но на място. Или както се казва, умното си е умно. Какво да очаква българинът от един пожарникар. ***, упорит, но напомпан със самочувствие, което при него няма никакво покритие. Този за власт е готов на всичко, ама наистина на всичко. Освен собственото си его, нищо и никой не го интересува. Такива хора са много опасни за хората около тях. Да не говорим за нацията като цяло.

34

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ изпъдиха РБ заради Радан. Преди изборите той беше политика, който плюеше ББ повече от всички останали заедно. Радан трябваше да прояви висока обща и политическа култура тогава. А то какво стана? ГЕРБ спечели най - много гласове и Радан каза "ами то беше предизборно". Един вид аз си правех гаргара само за да съм интересен... На мен ако ми го направи това някой колега, ще го пере тока яко. Изрязаха ги на първия кръг и наш Радан, вместо да демонстрира "култура", пак започна глупостите...

33

Анонимен

преди 9 години

Днес е празника на Тиквата. Моля поздравете дрогаря......Петров! А вие какво си помислихте, а-а-а......

32

Анонимен

преди 9 години

Няма да се обичат разбира се , то на единия любовта му тръгна към Орлов мост !

31

Анонимен

преди 9 години

До Хан АспарухХа-ха-ха, колко залагаш, Ханс?

30

аз да попитам

преди 9 години

Аве, де го Педро?

29

невъзможно

преди 9 години

Без ДПС забрави за Българкия Парламент, технически и физически невъзможно

28

Хан Аспарух

преди 9 години

Ако ще и Хан Аспарух да доиде от миналото , Правителство на ГЕРБ нема да има

27

zapoznat

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАНикой не съботира. Не четете глупави статии и изказвания по пресата. РБ настоява за реформа в съдебната система и прокуратурата, ГЕРБ е против! Тогава за какво ни е това правителство ако не измете старата ***! Нагледахме се на кукловоди. Тук РБ са прави... Апропо, от човек бил на преговорите, ГЕРБ са си тръгнали. Нещо са се нацупили трите женки и са си тръгнали неочаквано от преговорите. ГЕРБ се опитват да се изкарат невинно агне, но не е така.

26

Нови Избори

преди 9 години

Нови Избори искаме , така или иначе Правителство нема да има

25

Кензелъ и Гретелъ

преди 9 години

До Анонимен 27 Виктор Орбан е министър председател на Унгария и наистина е Пич.Президент е Янош Адер и реално нема власт като Р.Плевналиев .Само че Нашия се мъчи да направи нещо за да вървят нещата в БГ и е един от малкото държавни мъже с акъл в главата и визия за това каква трябва да бъде България

24

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До странджоСпокойно и той ще се намеси... - ще има втори, че и трети кръг, докато им уврат тиквите на ДЕформаторите и спрат да слушат Костофф...

23

избирател-безпартиен

преди 9 години

След като не искате Борисов , защо сдадохте властта . Защото сте некадърни, но много, ама много крадливи. Орешарски , Станишев , Местан и другите около тях изтеглиха над 5 милиарда лв. и дадоха по 4.50 лв. повишение на пенсионерите за да покажат колко милеят за народа. И докато милееха тези същите станаха милионери а баба и дядо на село живеят с 130 лв пенсия. През това време евреина Станишев си плати поста в ПЕС и си купи замък в Швейцария и луксозна яхта.

22

А той Бочко

преди 9 години

си намери нова дъвка-Раданчо достойно замества Станишев. Изобщо ако не го пратим някъде далеко, да речем в Тихия океан, по възможност и на юг от екватора, жив ли е, все ще но го навират медиите тоя пръч банкянски.

21

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До АнонименЧе аз по-голямо его от това на Ореха не бях виждал... - виждаш какви компромиси прави сега Борисов в името на стабилно правителство, но ДЕформаторите саботират, но и без Костов ще минат...

20

Анонимен

преди 9 години

какъв политик искате: политик с его, като борисов (+), или политик без его, като орешарски (-)?! гласувайте!