14

гсдгдфс

преди 9 години

Отвратително.....

13

скромен

преди 9 години

>Явно за разлика от мен не си участвал в общински търгове<....... Колко лъва си купил?

12

АНТИМАТУРА

преди 9 години

няма ли да липсват на женската?

11

AHТИМУТРА

преди 9 години

Много по-добро решение от това с убийството на ягуара Алонсо щото кмета на Ловеч бил подписал договор, че ще се грижи за него и прехранва!

10

пена

преди 9 години

Днес лъвчета, в скоро време и хора ще продават на "публични търгове"..

9

Анонимен

преди 9 години

Просто некви котки.

8

скромен

преди 9 години

До "Ко? Не!": Лекувай си дислексията или чети по-2 пъти даден материал! Става въпрос за първоначална цена на търг...

7

AniLeo

преди 9 години

Да бе, голяма грижа ще им окажат в цирк Балкански!Ти знаеш ли как се тренират животни за циркове? Все едно да тръгна да ти разкажа от къде са се научили танцуващите мечки да танцуват. Да може и да не е толкова варварско отношението спрямо лъвовете там и сегa..но тия животни не са се родили за да забавляват болните ви мозъци в петък в 9 в шатрата до Мол София. Цената дори не я коментирам,.аз мога да си купя лъв и повярвайте ми мога да направя всичко с него..включително да го изям?wtf?

6

кулинар

преди 9 години

Пържола от лъвско не съм ял, ама 600 лева ми се струва приемлива цена за този деликатес! Пълнено лъвче с оризче, гъби и маслими ммм!

5

ЛЪВ

преди 9 години

До До AniLeoЗащото това е ЦАРЯТ на животните... НЕ на зоопарковете и цирковете с животни!!!

4

онбашията

преди 9 години

До AniLeoимаш право, предлагам да ги пуснем в гората на воля :) и без това планините се напълниха с нагли туристи, като изядат двама трима набързо ще им мине мерака да се бутат дето не им е мястото и ще прекарват съботния следобед където е редно - в мола.

3

До AniLeo

преди 9 години

Защо си мислиш че в цирка няма да се грижат за тях? Особенно в Балкански където хората си имат традиции и опит с такива животни. Тези лъвчета нямат шанс в дивото. По-добре ли ще им е в клетка в друг зоопарк? Защо не тъгувате за конете които теглят ромските каруци, за кучетата и котките които живеят като домашни любимци?

2

Пъзел

преди 9 години

Само да не ги дават на ловИчкия зоопарк...може после някой селски бег да ги гръмне...

1

AniLeo

преди 9 години

Tova e skandalno!!!!!!!!!!!!!!!Gorkite jivotni, ne stiga che sa rodeni v kletka, a sega ima shans da gi prodadat na bezcenica v cirk...*** jalkata istoriq!