105

Граовец

преди 9 години

Като си споомня ембаргото на ОПЕК през 1973. Ккъв го ядоха после арабите. Направо ми става жал за Руснаците.

104

Анонимен

преди 9 години

Украинците като нахално заявиха,че ако нямат газ ще спрат газта на Европа.Така,чеЕвропа се замисли и когато им заявиха,че Украйна най-после трябва да си плати решиха ще плати Европа с нашите пари.Само,че на нас това ни го спестяват за да не недоволстваме.А също така е поставен ребром и въпросът за ,,Южен поток" без който южна Европа наистина може да остане без газ,ако продължава да слуша американците.

103

боли ме куро

преди 9 години

на дърва съм

102

Шоп

преди 9 години

Тая зима на Путин ще му спрат газта, кофти...

101

ОФ

преди 9 години

Разбира се, не новината спомага за намаляване на себестойността, а реализирането на замисленотоот "Росатом"

100

Вова

преди 9 години

Да живей Руския колониализъм и дружбата между народите!

99

даммм

преди 9 години

До ОФ Това не го знаех,благодаря за инфото.Росатом е много сериозна структора с огромен бюджет и сигурно не им е проблем.

98

даммм

преди 9 години

До NoxЕстествено,много си прав.Пътувам много по света,и мога да кажа,че Европа след създаването на Е.С. бавно,но сигурно върви надолу в социялен и политически план,а за морален и ценностен да не говорим.Е.С. се оказа най-голямата измама в европейската история и дори в световната.Просто е недупостимо държанието и решенията на Брюксел-като,че ли живеят на друга планета....

97

Nox

преди 9 години

"Путин предупреди за спиране на доставките на газ тази зима"Това за мене не е никаква новина. Това хората, които следят геополитика го предсказаха преди месеци, сега просто е... как да кажа, официално."Френският президент Франсоа Оланд отдаде тази борсова криза в Европа на стагнацията на континента и международната несигурност."А аз отдавам, че Европа е стагнирана от Еврогйският съюз, който тегне като тумор над Стария континент и потиска отделните държави, за да защитава интересите на САЩ.

96

ОФ

преди 9 години

даммм, ТОДОР ХРИСТОВ, още една новина, която спомага за намаляване на себестойността на продукцията: "Росатом" е готов да обезпечи стопанските обекти и възстановяването на военните бази в Арктика с помощта на мини-АЕЦ.

95

даммм

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВСебестойността на руската нефт даже е и по-малка-зависи от сезона.Цената може да варира от 28-35 долара.С новите технологии и "улавянето" на попътния газ(факела който гори на сондата)цената му пада още.Но освен енергоносителите,руснаците добиват още много ископаеми които немогат да бъдат заменени от никой друг в тези си количества...така че фалитът на Русия са просто мокри сънища за евроатлантическите ***.

94

даммм

преди 9 години

Тоше,а новото е,че от Артика има вече реални проби на нефт с добро качество...В момента се определят точките за работа и тръгват поръчките.Това значи че тези месторождения,ще бъдат работени на 100% и влиянието на руснаците в този бранш ще нарасне много.А и запасите от нефт ще се увеличат с поне 25 години.Бях в България и отново съм разочарован от ставащото там--безумието е тотално.Нима хората не виждат какво се случва???Че то в Африка има народи които живеят по-добре...жал ми е......

93

до ЧЕРНОМОРИЕТО

преди 9 години

Да не забравите и нас. Живеещите до линията Видин - Петрич все сме към черноморието.

92

даммм

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВТоше,цялата тази паника с цената на нефта е смешна--обяснявам.Понеже голямите руски фирми са държавни,могат да си позволят по ниска цена--просто ще увеличът добива и за сметка на количеството ще "останат на върха".Още-ще направят някое и друго военно учение,я с Китай,я с Индия и там ще намерят реализация на увеличения добив.В Русия в момента няма паника от цената на нефта или от курса на рублата-проектите си вървят,руснаците си плащат и ще бъдат спокойни до цена 45-61долара...

91

до чевясалия шоп

преди 9 години

ШОПЕ НИЕ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО УСИЛЕНО ИЗУЧАВМЕ РУСКИ И ЗАЕДН О УСИЛЕНО РРАБОТИМ ЗА РЕФЕРЕНДУМ И ПРЕМИНАВАНЕ КЬМ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ А ВИЕ В ШОПЛЬКО АМЕРИКАНЦИТЕ ПАК ЩЕ БОМБАНДИРАТ СОФИЯ И ОТЯ ПЬТ ЩЕ ИЗБИЯТ 300 ООО ДЬРВЕНИ ГЛАВИ КАКТО ВИ БОМБИХА ВТОРАТА СВЕТОВНА И БАНКЯНСКИЯ ШОП БУДЕВ ЗА БЛАГОДАРНОСТ НАПРАВИ ПАМЕТНИК НА УБЙЦИТЕ БОМБАНДИРАЛИ СОФИЯ. ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ! ДА Е ЖИВ ПУТИН И ДА НИ ЗАЩИТИ ОТ ГЕНЦИДА НА ЕС И НАТО.

90

даммм

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВТоше остави го Шопа вече,че почнаха стърготини да хвърчът из нета.....тотално го окастри....

89

Българин

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВНяма шанс никога да сме с тази агресивна държава. Затова сме и винаги против нея и то забележете - не защото я мразим, а защото тя никога не е правила нищо добро за нас. Това определя и нашето поведение и това е пряко свързано с нейните приоритети. Така, че не мога се съглася с това, че "не сме цвете за мирисане". Просто няма как сме съгласни да и сме подвластни. Това руснаците ще го разберат по трудния начин. Но можете да сте сигурен-не е далеко момента на края и в тоя и вид.

88

това ми хареса

преди 9 години

"през зимата ще ви ес тудено", и за "българската върхушка",про всякаква.

87

Анонимен

преди 9 години

Никога Русия не е защитавала България в конфликтите и с когото и да е...О, неразумност болгарская и болшая глюпавиня! Не ми е ясно "конфликтите" кой ги започва? Русия е братски славянски народ, докато българската върхушка винаги е била продажна - провизантийска, протурска, прогерманска, днес проамериканска. Например "великият" държавник Стамболов е предлагал на султан Абдул Хамид турската армия да окупира България през 1894 г.

86

Българин

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВВие може и да не сте съгласни но преглед на историята показва друго. Никога Русия не е защитавала България в конфликтите и с когото и да е, точно обратното - Русия е помагала на всички за да съсипят България. Моля проследете действията на Русия в нашето освобождение, Съединение, Илинденско-преображенско въстание, Балканска война (единствения против влизането на БГ армията в Цариград - Николай 2), Междусъюзническа война (особено тук генезиса на войната и кой ги насъска срещу БГ)