56

читател

преди 9 години

Брей,новина от преди 1 месец!Нашите СМИ може би скоро ще се престрашат да напишат нещичко и за избитите от десен сектор,за издевателствата на нац.гвардия, дори да си спомнят за Одеса.Смели български новинари,Слава че така смело и безкомпромисно пишете за събитията в "демократична" Украйна! Може по TV дори да покажат стройните с факли в ръце редици на млади украинцина 14.Х. и да преведат на български техните лозунги.Това е жива история-Германия -30-те години!

55

топурдини

преди 9 години

Стези си действия и с двете си републики на Изток,Украйна е готова за всякакво членство.

54

ломпурди

преди 9 години

ммдааа , няма лошо , трябва да се започне от Брюксел европарламата и с мноого по големи болуджийски кофи , и после в България , много *** наистина.....

53

бананова бьлгария

преди 9 години

ЕЙ ТИЯ СА ГНОММИ ТЕ КО МИСЛЯТ ЧЕ КАТО ДОЙДАТ *** СЬДИИ И ЩЕ ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ - КОЛКОТО ИМА В БЬЛГАРИЯ . ТЬПИ ГАМЕНИ СА ТИЯ ОКРАИНЦИ В ЕВРОГЕЙСКИЯ СЬЮЗ ЩЕ БЬДЕТЕ РОБИ И САМО РОБИ В БАНАНОВА ОКРАИНА. ТОВА ЩЕ Е СЬДБАТА ВИ В ЕВРОГЕЯ.

52

Анонимен

преди 9 години

"Хората не виждат реални промени, не виждат справедливост"Ами нормално е да няма, те "братята" ви американци тази дума са я забравили, заменена е от думичката "интерес" и по конкретно техният личен интерес.Така, че промени може и да има, що се касае до справедливост не мисля, заповядайте при нас да видите колко е справедливо всичко.

51

АЗ

преди 9 години

КАТО ИЗЛЮЧИМ ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ ТИЯ СА ОТКРОВЕНИ НАЦИСТИ :) ТУК СЪЩО НЯМА ДА Е ЛОШО ДА СЕ ПОИЗХВЪРЛЯТ НЯКОЙ-ДРУГ ***

50

Анонимен

преди 9 години

Направо ми напълниха душата. А ако пък видя и Станишката, Доганя и Хахото в кофите направо ще изпитам душевен оргазъм. И не само тях, разбира се.

49

???

преди 9 години

Какви хора, това са фашизоидни елементи, които сега в Украйна вилнеят и дерибействат, но дано обикновените хора навреме осъзнаят какво се заражда там и се вдигнат срещу тях. А който им се възхищава е с доста ограничени умствени способности и му дай сеир.

48

Анонимен

преди 9 години

десен сектор - welcome home.......

47

Анонимен

преди 9 години

това ми хареса )))))

46

Анонимен

преди 9 години

интересно , то откак почнаха да хвърлят политиците и чиновниците в украина мина вече месец сигурно та чак досега и ние тука гледам сме много напреде с новинките

45

Анонимен

преди 9 години

популистки идиотщини!Що не се пробват така да хвърлят олигасите срещу които маймундана се събра?а показват 'смелост' срещу някакви мизерни кабинетни плъхове?

44

Огорчен

преди 9 години

До 51 "браво" Смели са украинскитесоросоиди, и слава богу, че нашите *** не са чак толкова смели, че щеше да стане страшно от такива "смелчаци". А и то си е голяма смелост петима срещу един и то не много як. Ако бяха петима на петима щеше да стане интересно със смелия "украински народ". Ама хората разбрали-недоразбрали викат браво! Сеир да става!

43

Българин

преди 9 години

Поредната дивотия на "десен сектор"! Чудя се на нормалните хора как му се възхищават? Всеки *** може да го направи, нао какви са мотивите му? Просто пред парламента продълржават да висят фашизоидвине екстремисти-екскременти и веки, който не им задоволява капризите го бият или убиват! За каква "демокрация" говорим2 Познавате ли човека, който хвърлиха в кнтейнера, за да гтоворите! И на мен ми е писнало от продажни политици, но ми писна и от продажни "протестиращи".

42

Наблюдател

преди 9 години

оАнонимен 47 Да , амаако запчнем с Боко Тиквата и Роско Магистралката - негодника, тогава мо же! После Доган и Местан, а след тях, но е и по значение Куневица - Кукувица.

41

До 44

преди 9 години

Браво. Ето един разбрал истината. А то като гледам се изказват хора дето чули-недочули и разбрали-недоразбрали. Братя, на укруината е страшно. И въобще в света се мътят страшни неща, не си въобразявайте, че нас ще ни отмине. За съжаление идат лоши времена.

40

До 51

преди 9 години

укрите не са смел народ, а са *** народ. Злобен, жесток, безмозъчен, некултурен и напълно корумпиран народ без родина, герои и традиции. Щом като определят най-върлите убийци от втората световна война като свои "герои" и достойни за подражание????!!! Пълен анахронизъм. Сега при тях важи закона на беззаконието. Точно нашето време на СИК и ВИС. И на това му викаш "браво"? Отврат!!!!

39

любители

преди 9 години

Долу фашистката хунта в Куев! Долу българските любители на фашизма - плевела, близашки, пожарникаря, някой си Шарлатанов и т.н.

38

браво

преди 9 години

украинците са смел народ,българите няма как да им подражават

37

adssad

преди 9 години

До АнонименTI si za trudov lager *** takuv, shte doide skoro i vasheto vreme tuk v Bg da vi chistim. Sieg Heil