61

Мен

преди 9 години

По избора на тази госпожа може да се съди за интелектуалния потенциал на хората, гласували за ББЦ. Така е, като рачиташ на нискограмотни хора, за да влезеш в парламента.

60

Пешо

преди 9 години

И аз гласувах за Баракова!*** не ме кефи!

59

Преферяга

преди 9 години

Ххахахах, *** народ, прости избиратели... По 15/15 личи, за кого са гласували ***.

58

Хак да му е!

преди 9 години

Хак да му е на Бареков. да не се прави на велик вожд. Откъде накъде избран депутат трябва да се откаже и кой да го замени, някъкво протеже ли? То се вижда как започват с изнудванията...

57

хубава жена

преди 9 години

сега да не започнат едни телефонни обаждания от "родители",като при оная учителка от първия учебен ден....предвид чара на депутатката....

56

Idealist

преди 9 години

Хубава и умна жена. Браво!

55

Анонимен

преди 9 години

Всеки се изказва, но никой даже и не пита колко преференциални гласа има тази жена! Проверете - по-малко даже и от Бат Сали?! Щях да и вярвам, че е честна и искрена, ако не беше веднага изприпкала в Нова за да се оплаква... Събрала 800 гласа и решила да управлява България! Мпрочем - в ГЕРБ вече имаха подобна госпожа казваше се Дамянова и беше зам.министър на просветата! Тези двете даже и си приличат на външен вид /а може би и отвътре!?/ Ако и тя стане министър, Боже опази!

54

ЕЙ БОГУ

преди 9 години

най интересното е че с този смотан изборен кодекс ,който беше направен от Мая Манолова , тя заслужено получи страхотен шамар в Кюстендил,просто съдбата си свърши работата

53

Анонимен

преди 9 години

Изводът е - има цензура в България без цензура!

52

Анонимен

преди 9 години

Жената си е избрана напълно мажоритарно и законосъобразно. По същия начин е избран и Кадиев от БСП ,който беше поставен на неизбираемото 7-мо място . След като се случи феномена 15/15 ,можеше всички партии да си поставят лидерите на проблемните места. Примерно ,защо Бареков не беше на 15-то място в Пловдив вместо нея ? Или Бойко борисов на там ,къвто номер им беше ...... Но къде толкова акъл ,боже.......?

51

Анонимен

преди 9 години

Щом присъства в листите, значи са й гласували доверие да стане депутат. Може хората да не искат този т.нар. Дяков да ги представлява - те сигурно в Пловдив си знаят що за стока е той, и предпочитат друг да отиде в парламента. Откъде накъде Бареков ще казва кой да ходи и кой не - който има събрани гласове - отива. Иначе става подмяна на вота.

50

Анонимен

преди 9 години

Хубаво момиче че и учителка. Народното събрание има нужда от учители и други честни хора а не само от завършени мекерета и службогонци.Не се отказвай моме, хората са гласували за тебе. Бареков откъде е сигурен че избирателите са се объркали а не са искали точно ти да ги преставляваш.С това отказване на депутатите се подменя обективния вот на гражданите към какъвто се ПРЕДПОЛАГА че са искали да гласуват. Пак задкулисия, пак манипулации даги *** в политиците

49

Анонимен

преди 9 години

Баракова, ти не си избрана, мори, депутатка си заради грешка. Кого ще представляваш в Парламента?

48

Искам

преди 9 години

опростена мажоритарна избирателна система в два тура и ефективна възможност хората да отзовават депутатите си!Стига се ебавахте с хората, защото иначе хората ще ви.... вас!

47

Hiter

преди 9 години

Евалла на Бареков с много пари си прави депутати, сега му ги взима някаква биоложка.

46

2

преди 9 години

Тази кифла ще кове закони ...жална ти майка българино.

45

Ужас

преди 9 години

Всеки напуснал тази партия трябва да мине през Нова на отчет какво е свършено и как са нещата. И никой напуснал не е сам, а има хора с него/тях, за да е по-ефектно представлението.

44

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Оставете това цвете да краси Парламента, и без това всички други са крокодили.

43

Скърбящ за БГ

преди 9 години

Баракова, се обличайте прилично и махнете тези *** дрънкулки. Изглеждате като лека жена от магистрала. Доживяхме! Господи, пази България!

42

Tayor

преди 9 години

Люспенето в ББЦ започна. Новото име на парламентарната група от отцепили се ще е ББК - България без кап*та.