106

МАРА -ПОДРОБНАТА

преди 9 години

АКО ГЕРБ ВЗЕМЕ ВЛАСТТА ---ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ СРЕЩУ ГЕРБ!!!!!!!!!!!!ЦЕЛТА Е :ДА СМАЧКАТ И ЗАТРИЯТ БОЙКО И ГЕРБ!!!!/...политическия капан-- е повече от очеваден.../

105

БАЙ ТАКЕ...

преди 9 години

КАКВИ СА ТИЯ "НАЦИОНАЛИСТИ ",БЕ...:ЕДНИТЕ ПРАВЯТ АГИТАЦИЯТА СИ ОТ РУСИЯ .....????.../атака/ДРУГИТЕ ВЪРТЯТ МЕСТНИ КОАЛИЦИИ В ПИРИНСКО С ...ДПС..????.../ВМРО/ЕГАТИ , "НАЦИОНАЛИСТИТЕ".....ЕГАТИ РУШВЕТЧИЙТЕ...ХА,ХА,ХАААААААААААА...ВСИЧКО В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА Е ...АБСОЛЮТНО " ПОРНО" И...МЕНТЕ!!!САМО *** --МОЖЕ ДСА ПРАВИ КОАЛИЦИЯ С ТЯХ!АКО ГЕРБ ИМ СЕ ВЪРЖАТ НА ДАЛАВЕРИТЕ ...ГУБЯТ МЕ ЗА ДРУТИГЕ ИЗБОРИ!!!

104

БАБА КУНА

преди 9 години

НЯМА КАК В ПРАВИТЕЛСТВА, В КОЕТО УЧАСТВА ГЕРБ НА НАРОДА ДА МУ СЕ СЛУЧИ НЕЩО ДОБРО. ГЕРБ ТОВА Е МАФИЯТА!

103

Анонимен

преди 9 години

зора е голям за задкулисно правителство на малцинството, подкрепено задкулисно и явно чрез гласувания от ДПС и ББЦ. А ДПС не подкрепя току-така.

102

проф. Аврамов

преди 9 години

Патриотичния фронт и Атака са националисти и коалиция с такива ще се отрази много зле на България. Не забравяйте и че реформаторите съвсем безпринципно включха крайня протурски ислямистка партия в блока само и само да минат бариерата

101

ВучкУФ

преди 9 години

Надали ще има правителство.На Боцко егото му е много, много, голямо. Преди изборите всички крещяха срещу Боцко, и сега който му легне от по малките партии, ще бъде аут при едни избори.В момента три от по малките партии веднага се откроиха и са готови да легнат на Боци, ха познайте кои са те..

100

Без ропот

преди 9 години

Поклонете се на Бойко и кажете: Каквото за другите,това и за мен! Па посрещнете новите цени на тока със смирено наведени глави и затегнати колани!

99

къде сме

преди 9 години

ний - obshtestvo.net/виктор-орбан-европа-силни-ще-станат-ст/

98

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ може единствено да загуби от връзка с реформаторския блок. Там има такива пумияри, че не е истина.

97

Анонимен

преди 9 години

ОТНОВА СЕ НАБУТАХА В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ МЕНТЕТА И РАЗБОЙНИЦИ

96

Анонимен

преди 9 години

само Майдана е спасението за бедния и ограбен българин от 24 годишния криминален преход

95

Анонимен

преди 9 години

Имам добра новина беатя! ДПС са история вече. Всчки тръгнаха против тях и всички се отричат от тях...явно разбраха че който е против ДПС и печели много избиратели.Началото го постави Бойко...и дори само за това трябва да му благодарим.

94

Анонимен

преди 9 години

А защо Борисов бяга от отговорност,като праща за преговори три жени.Нали е уж мъжкар?Защо се крие зад нежните гърбове на тези нещастни женички???Е,не за първи път Батман се покрива,щом стане напечено.Истината е,че няма вариант за стабилно правителство в рамките на този парламент.След нова година на мнозина ще им припари под ду..то.

93

Анонимен

преди 9 години

Видяхте ли какво избрахте -мутри,разбойници,крадци,олигарси и далавераджии а честито

92

Анонимен

преди 9 години

Тиква мисли,мисли.нали се прайш на разбиращ.ай сега да видим що ще прайш.внимавай Тиква

91

Анонимен

преди 9 години

IMA SAMO EDIN VARIANT NOVA KONSTITUCIQ NOV IZBIRATELEN ZAKON VSICHKI STARI MUCUNI I MUTRI VYN OT VLASTA ZAKON ZA LUSTRACIATA INAK BYLGARIQ ZAGIVA TOVA E

90

Анонимен

преди 9 години

До белия генералХората започнаха да се усещат! Не случайно в НС влизат 8 партии,не случайно има рекорден брой невалидни бюлетини,не случайно в Кюстендил и Габрово,активно протестират срещу натрапените им Сали-*** и друг подобен нему.Партията на Тиквун върви по пътя на НДСВ.Ще гледа Президенството през крив макарон Мутрю,той е пътник към политическото небитие,заедно с цялата си кохорта от некъдърни крадци!

89

белия генерал

преди 9 години

Заради тези скапаняци на снимката България е осъждана няколко пъти от съда в Страсбург,пари които ние ще плащаме заради тъпотата и чувството на безнаказаност от тези лъжци и крадци!

88

Анонимен

преди 9 години

ИМА 4-И ВАРИАНТ РАЗСТРЕЛ НА ВСИ4КИ ДЕПУТАТИ БЕЗ ТИЯ НА АТАКА ЗАЩОТО ДРУГИТЕ СА ВСЕ ПРОДАЖНИЦИ И ЕВТИНИ ЗАПАДНИ* В ПЪЛНИЯТ СМИСЪЛ НА ДУМАТА !!

87

ЧУДЕСНА КОАЛИЦИЯ

преди 9 години

С МАНДАТА НА ДПС---ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ...АБВ, ББЦ, ПФ, ...А , ЗАЩО НЕ И АТАКА../...ПАК НА ПОЛЗУ РОДУ/НАЛИ , КАТО СВАЛИХА БОЙКО ---ИСКАХА .."СМЯНА НА СИСТЕМАТА " И "НОВО НАЧАЛО"??!!ЕТО ГИ НОВИТЕ ХОРА---АБВ, НФ, ББЦ ....ЧЕ И АТАКА!!ДОГАН И МЕСТАН ---ЛЕСНО ЩЕ ГИ КОНТРОЛИРАТ , ЗА ДА НЕ СБЪРКАТ " ЕВРО- ОРИЕНТАЦИЯТА"...ХА,ХА,ХАААААА....БОЙКО ---СИГУРНО ЩЕ ПОМАГА..ХА,ХА,ХААААААААААА