114

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен (122)То понеже ти си много умен и "остър". Когато ЦСКА стигна до полуфинал в КЕШ срещу Барселона, Стоичков беше просто бедно момченце от български отбор, което се изправи срещу многомилионните звезди на Барселона. Да, ЦСКА загуби, но загуби с игра! Парите не правят отбор! Отбор се прави с хъс и здрави тренировки. Нещо непонятно в България.

113

Анонимен

преди 9 години

Честита победа на Хърватска 0 : 1 закономерен резултат,,, да се молим там да ни бият с малък резултат ,, или по добре да ни размажат!!!!!!!!!!!

112

Анонимен

преди 9 години

Ники Михайлов и баща му са виновни

111

Анонимен

преди 9 години

спокойно Малта ще бъдат зад нас и дишат прахта ни.

110

Анонимен

преди 9 години

Какво искате от нашите ,когато фюрера е прочистил хърватска от *** ние си останахме *** страна.

109

vesko02

преди 9 години

Бодуров да си вкара автогол или да направи дузпа,кофициента не клони ли към едно.

108

Анонимен

преди 9 години

И в допълнение към мнение 123:Бавното овладяване и изсипаните топки са работа на треньора и се изчистват със сериозни тренировки и практика.

107

Анонимен

преди 9 години

Докато феновете се държат по този начин и докато футболистите овладяват една топка средно за 3 секунди, класиране няма да видим. Не го и заслужаваме.

106

Анонимен

преди 9 години

Тук пишат страшно прости хора, комплексарчета които не разбират и грам от футбол! Хърватия разполага с играч струващ над 2 пъти повече от целия ни национален отбор във вчерашния мач. Ковач се чуди дали да пусне Ракитич или Ковачич, а Пенев е в дилема за Веско Минев и Занев! Основния ни нападател играе във втора Бундеслига, а Манджукич това лято направи трансфер за 22 млн. от Байерн Мюнхен във финалиста от ШЛ и шампион на Испания Атлетико Мадрид! Някой от специалистите тук вижда ли разликата?

105

33333

преди 9 години

И ДВАТА НАРОДА МНОГО СИ ПРИЛИЧАМЕ. ПОВЕЧОТО ОТ ЖЕНИТЕ И ОТ ДВАТА НАРОДА СА ***.

104

Анонимен

преди 9 години

мача го гледах с включен коментар само първото полувреме..на почивката мярнах статистиката, която беше: 54% владение на топката за хърватите, 173 паса от които 120 успешни срещу 120 наши от които 70 стигнали до друг играч..и ми се изясни, че второто полувреме Господ явно ни е съжалил, за да завършим така..:)

103

Анонимен

преди 9 години

отсега треперя за гостуването в хърватия..срамът ще е пълен..

102

бастуни

преди 9 години

абсолютни бастуни всичките начело с пеню супата

101

Анонимен

преди 9 години

Докато се предаваше мача а си гледах порно на компютъра и ми беше много интересен и смешен коментатора.

100

Shark

преди 9 години

Защо изобщо се пънем да ходим на евро- и световни квалификации. Ако имам малко власт ще разформировам националния отбор, както и повечето клубни, начело с т.нар грандове Левски и ЦСКА. Да се започне с младежи, дори и с деца, да се подготвят за коренно нови отбори. Ако не става и така просто да няма футбол в България. Само трошат пари, взимат няколко хилядарки заплата, за какво?? Само един Лудогорец дето играе на европейско ниво, всичко друго е пълна нула, не две нули, 00 - ето това са!!

99

Анонимен

преди 9 години

До СандоПроблемът въобще не опира до победа/загуба. Големият проблем е,че нашите хубостници не разбират играта и не умеят да я играят. Колко от тях умеят да спират топката? Колко умеят да я водят? Колко умеят да играят с 1 докосване? Аз не видях такива в снощния мач. Нито един! Мъка за зрителя през всичките 90 мин. Добре, че Хърватска вече не е онзи отбор отпреди няколко години.

98

жеко

преди 9 години

аз тея бастуни не мога да ги нарека футболисти, по добре да бяха пуснали кварталните хлапета дето играят пред блока футбол, можеше по добре да се справят

97

Сандо

преди 9 години

Зад вас съм момчета квото и да става, все пак сте нашият Български национален отбор !и всичи бучащи, мрънкащи и недоволни фенове да гледат друго като не ги кефят загуби

96

дедо Ташунко

преди 9 години

Затова вчера Любо беше "странно спокоен". Язък! Футболистите ни са слаби и едва ли ще успеят да се класират.

95

Сандo

преди 9 години

на Бодуров сутринта Еврофутбол му изплати печалбата