15

Кирил

преди 9 години

Намериха си полигон да сравняват "Рапторите" с "Рафалите". Янките и франкетата не се обичат много и сега ще щи мерят. Какво ли ще излезе, ако скъпият "Рафал" излезе по-ефективен от много по-скъпата "невидимка"? А защо иначе са им стелтсове на янките срещу противник, който няма ни радари, ни зенитни ракети? "Колко сме страшни, колко сме непобедими!"

14

Циганин

преди 9 години

до Никпо 10 долара се пада на година-НЕ Е МНОГО -да , но към длга им от 13-15 трилиона е още един удар с чук по разрущаването на империята "САЩ" - а и прогнозира един американец ,че тази война ще е 30 години .

13

ник

преди 9 години

До ЦиганинТи не бери грижа за американците, спрямо населението им това са няколко долара на човек на година, трохичка в БВП-то им. Факт е, че ако не бяха те, щеше да се извърши брутален геноцид сравним само с този над арменците.

12

Щирлиц

преди 9 години

И Обама го убиха,май...

11

Анонимен

преди 9 години

Някакъв от белия дом казал,. че тази война можело да продължи 30 години:))))) абе ееей , кой ще снабдява тези 30 години с оръжия ? вие на балами ли ни правите. Май все още вие си ги снабдявате с оръжия и имитирате,че водите сериозна война с тях, измамници такива.

10

набюдател

преди 9 години

Има ли невинни жертви питам ?

9

Анонимен

преди 9 години

иска Нобел!

8

Циганин

преди 9 години

От 7 до 10 милиона долари в ден струва тази офанзива на САЩс срещу ИД - а края й се невижда на тази офанзива както в Ирак и Афганистан -тъй че за една година американците ще ПОХАРЧАТ към 3-3,5 милиарда долари за да унищожат това което създадоха ,а и целия свят плаща тази и другите войни нА САЩ.

7

Анонимен

преди 9 години

То от небето ако ставаше всичко, фашистката хунта отдавна да беше победила. Но се оказа обратното. Смешковци

6

Анонимен

преди 9 години

Коалиция от няколко държави не може да се справи с няколко прогнили автомобили и банда разбойници. Ще го търсят Путин, иначе Виетнам може да им се стори една сладка приказка.

5

hmf

преди 9 години

Tiq DPS prez Peevski sa nalojili takava jestoka cenzura na novinite otnosno subitiqta v Kobani che nemojete da si predstavite..... v edin moment vsichki shte sa mnogo ochudeni nedai si boje kato pochnat da vzrivqvat bombi v bg.

4

Tina

преди 9 години

Не е сложно да се планира и осъществи военен план за унищожаване на ИДИЛ. Всеки офицер с основна военна подготовка може да го изготви. Не е необходимо да е чел "Изкуството на войната"...Сложни са геостратегическите интереси, политическите, икономическите такива на "големите". Докато те не могат да се разберат - ще продължат да умират стотици хиляди невинни...Както е казал мъдрият ни народ:"Докато умните се наумуват - лудите се налудуват"...

3

Анонимен

преди 9 години

KRAVARITE SI OSIGURIXA VOINA ZA 1500 GODINI

2

Анонимен

преди 9 години

НЕЩО ДРУГО ДА СИ ЗАБРАВИЛ КУТЕВО ГЕЙЧЕ

1

Брех!

преди 9 години

Забравили са да споменат при поразените цели и за един дворски клозет, много използван от ислямистите, магаре за пренасяне на военни товари, и един боец от ИД, нацелен директно с високоточен снаряд, струващ 50000 долара!Направо са им разказали играта!