16

Мъртвец Покойников

преди 9 години

Имам само 2 минути да пиша, не вярвайте на британските уч...

15

keles

преди 9 години

Това се знае отдавна, хиляди хора разказват едно и също - в това число и аз. Най-впечатляващите моменти от живота ти минават на лента, след което просто се "извисяваш" гледайки тялото си отгоре, като всичко покрай него почва да се върти в кръг. Цялото това нещо е доста повече от няколко секунди ;)

14

Лауреат

преди 9 години

Според скорошно проучване на швейцарските учени обаче, британски учени не съществуват.

13

онбашията

преди 9 години

баси тъпата статия. кога е писана, 19 век?

12

Сандо

преди 9 години

абе като гледам Лили Иванова, повче ще да са от тия 3 минути

11

Анонимен

преди 9 години

на моя приятел майка му- умира,когато той се раждаспомените й са, че нищо страшно няма в смъртта, НО когато го вижда от горе,че се е родил и плаче,някаква сила я праща обратно в тялото й.детето-той,който сега е мъж,е родено в 6 месец.след това на 35г.преживява сърдечна атака,а на 39 умира от рак(майка му)така,че смъртта пак си я прибрано тя,казвала,че не се страхува от нея

10

Анонимен

преди 9 години

важи за всички, и за животните и растенията, и за молекулите на всичко в природата, всички черпят енергия от източника, свързани са в енергийна матрица, която по своята същност е информационно поле. там нищо не се губи. разбира се егото и чувството за Аза се губят след смъртта, но опита спомените и т.н се вливат в универсалното съзнание. прераждането е всъщност отделяне на нова самостоятелна онформационна частица от цялото и влизането и в отделно тяло. след неговата смърт процесът пак се повтаря

9

великобастуния

преди 9 години

Тва британските учени са пълна комедия. Нормално эа държава с велика в името.... Все едно аэ да тръгна с тениска с нодпис мъж. Явно ако сами не си кажат никой няма да раэбере !

8

Най-после

преди 9 години

Мозъчната смърт е след 3-та минута. Най-после разсъждения за периода от 3-4 минути. А след това енергията (мисълта) не се губи. За едни прераждане стотици пъти, за други всичко е прах и пепел. Вселената не е чак толкова разточителна да загуби и опита на човек, разбрал, че не се пик...е срещу вятъра(много го правят, но под различен ъгъл). Дори когато питаме дали има живот на други планети, си казваме "То тука живот няма, камо ли на други планети.

7

bayaz

преди 9 години

tova si go znaem ,zatova v korana pi6e ,te 4aaaak sega sa go razbrali ,DERZAYTE

6

Hells Bells

преди 9 години

На британските учени не може да им се има доверие !Освен ако не решат да продължат опитите си със своите глави при ИДИЛ тогава ще им повярвам !

5

Анонимен

преди 9 години

Може пък съзнанието, все пак, да е душевна категория... но за западния кътил, който е много напреднал технически , циливиЛИзован и дИмократичен, новината, че мозъка и въобще материята не е всичко, е нещо ново.

4

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Като ти дръпне...шалтера,съзидателят е...предвидил достатъчно...време,да...теглиш по една на всички,

3

Анонимен

преди 9 години

разтълкували сте грешно оригиналната статия, там пишеше, че учените са на прага да докажат, че има живот след смъртта, а не че той продължава три минути.а как ще обясните извънтелесните преживявания и те ли са халюцинация ?

2

Анонимен

преди 9 години

само че всички правят една фатална грешка,а тя е че съзнанието предшества материятат.е то може и без нея

1

Анонимен

преди 9 години

Същата статия само, че с друго заключение четох вчера и то е че не е точно 3 минути живота след смъртта, а че до 3 минути след смъртта са ги връщали хората и че те ги помнят, а колкото до това, че след 30 секунди ти се изключва мозакът е така което значи че след изключен мозък продължават да имат хората съзнание ...