23

СКЕЧОВЕ

преди 9 години

Това беше сценка за пред публиката, не случайно избра тъпата Ива за слушател.Гротеска.

22

Сссссс.........

преди 9 години

Все повече ЕМинчев ми заприличва на една позната! Същата откачалка! Заради такива непонасям въобще гей обществото!!!!! Нагли, брутално, първично! Въобще този ***, откачалка как си позволява да говори на момчетата в къщата в женски род! И това било лорд моля! Чист Ненормалник!

21

Анонимен

преди 9 години

Матряла е гласувал за ... публично като част от рекламата на простотията в БГ

20

Анонимен

преди 9 години

В интерес на истината Евгени минчев осмива тези момчета и много други като тях, които просто не са мъже, а не че буквално са гейове. Освен това не са личности, користни, меркантилни, бездушни и изключително страхливи дребни души. Но пък кой ли е евгени да говори за другите...просто сме затънали отвсякъде в собствените си ***, но както виждате на прекалено много хора им е добре и никой не хае за нормалните-да ***.

19

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 9 години

GAY OVER!

18

Анонимен

преди 9 години

каква драма уважаеми телевизионни зрители..би трябвало увлечени по тази телевизионна помия хората да забравят , че нямат пари, че се взривяват в цеховете за по 250 лева, че държавата вече 25 години върви надолу и всеки който може бяга в чужбина..само че не се получава колкото и да ни зомбират.

17

Демокрит

преди 9 години

Обаче, голяма "аристокрация" се навъди в нашта "демокрация" - "цар" Киро Кирливий, "царо на заро" бай Симо, "лорд" Минджев, разни рицари и рицарки, тамплиери и ***...

16

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Минчефф играе...луд театър,за което са му платили 80-сет бона.Кукловодите на Брадъра се надяват така да задържат общественото внимание в това постно...шоу,което според мен се...изчерпа.От както дефилираха Пацата,Пипирудата,Пеньо,Пенка,близначките,Гробарят и други от...сорта,шоуто бледнее от към...простотии.Тези в момента не правят изключение,макар че минават за...випове,но са им бледо...копие.

15

Иван Пешев

преди 9 години

Това е някакъв ХомоБрадър. Дали от БХК са доволни най-накрая ?

14

Анонимен

преди 9 години

Аман от тези *ки истории!Държавата отива на зле ,а нас ни занимават с мераците на ватмана...Ами да прескочи до Факултета и там ще открие Голямата любофф !

13

бай Петко

преди 9 години

Вместо да си изяде крем-карамела, цопнал го на главата си. Прилича и на нещо друго...

12

сельо

преди 9 години

ХОРА СЕ ВЗРИВЯВАТ В ЗАВОДИ, И НЯМА КОЙ ДА ГИ ВЪРНЕ А ВИЕ ЗА ОБРАТНИ ПИШЕТЕ, *** ТАКИВА !

11

колибри

преди 9 години

И за този човек ЕМ се пишат легенди и се превъзнася какъв ПиАр е, а той е просто един психически неуравновесен човек, нещастен по своему, объркан без център на тежестта в главата си и срещнах едно определение за него тука из форумите , което ми хареса - той е един паркетен ***.

10

Миро

преди 9 години

За този *** само бой, глад и сръбска музика...да го е яд, че не са го е.али. Няма такъв нешастник, който да се мисли за "нещо"

9

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ май ни обработва за да гласува скоро закон за еднополовите бракове. Нали това са *** ценности !!!

8

Анонимен

преди 9 години

Явно това предаване изповядва *** ценности !!! Вчера Ники Кънчев как ни навираше сексуалността на дъщерята на Д.Христова..... Момичето не искаше да парадира с кого спи под чаршафите, но...... Явно Нику Гейпарев.... това цели

7

Стига!!!

преди 9 години

Стига с тия *лски истории!!! После защо дечурлигата са с объркана ценностна система и половината искат да станат фолкаджии, а другата половина - обратни, защото така ще са богати по лесния начин. Стига!!!

6

Анонимен

преди 9 години

Това е новина за Ройтерс, не за Днес БГ.

5

Анонимен

преди 9 години

Вече и титлите се купуват. Продажен, материалистичен свят! I don't wanna live on this planet anymore!

4

Анонимен

преди 9 години

Тотална "чалгарастия"!