36

счетоводство на ГЕРБ

преди 9 години

До г-н "Гражданин" от пост 40Моля, обадете се в счетоводството и съобщете личните си данни, за да Ви бъде изплатен удвоен хонорар за натегачество и блюдолизничество. Ние високо ценим гражданската Ви смелост, но вече може спокойно да излезете от анонимност и да заявите открито възхищението си от военачалническите достойнство на доктор професор генерал майстор на спорта черен пояс академик Борисов.

35

Анонимен

преди 9 години

Такава търговия на гласове не е имало до сега!

34

zi

преди 9 години

2 500 000 bulgari/ki v chujbina za majoritarni izbori li sa?!

33

ало ало

преди 9 години

до 33 в Хасково е много спорно с РФ и купуването на гласове

32

Картинката в БГ

преди 9 години

Добрата новина е че избирателите на БСП или поне едно 60% от всички тях започват да си отиват по биологични причини и все повече ще намаляват процентите им.Лошата обаче е че ДПС става все по-силна заради скоростта с която се въдят *** и успешните начини по които ДПС ги прилапват,също и наличието на много турци в България.Нормалните и младите хора или гласуват за ГЕРБ,РБ или ПФ или не гласуват.Гласувалите за ББЦ,Атака и подобни са заблудени или платени.Долу горе това е картинката в България

31

oценяване

преди 9 години

до 35 Точно тези четири точки са рецептата Бсп напълно да изчезне от българската политическа сцена, аз подкрепям тази алтернатива! Русофилските маргинали са измиращ вид по нашите земи и това е добрата новина от последните 15- 20 години! Успех на Десните сили в новия парламент, нужен е разум и търпение за съставянето на силно и авторитетно правителство, което да изведе България от "ляво коалиционното блато" на порочните (съставени на тъмно) "тройни" практики.

30

L.

преди 9 години

Силно се учудих на учудените физиономии на управата на БСП, че са изгубили изборите. Щеше да е чудно, ако ги спечелеха.1. Никой не разпознава БСП като лява партия, а такава на олигарсите. Иначе щяха да имат 70%.2. За какво му беше на Миков да поема председателството - Янаки Стоилов или други трябваше.3. Ялова позиция по Украйна - фашистите трябва да се наричат "фашисти" Точка.4. Ясна позиция по ролята на Русия в историята ни. Да го играеш "непричом" не става.

29

София

преди 9 години

Алоооу , провинцията,вижте как се гласува в София, след ГЕРБ са Реформаторския, единствено прави изключение Хасково - браво на хасковчани , те са столичаните в провинцията.

28

681

преди 9 години

До Бънди Прав си, но кой *** ще те разбере, че в държавата не се провежда поредното мачле по футбол, а избори, които ти определят живота с години напред?Някои *** сведоха сериозните неща до профански истории и циркове до веселба и забавления за някои а за други до сериозно обогатяване(Ботев- Пиянството на един народ)

27

Анонимен

преди 9 години

боковата партия е представител на ердоган в българия,така че всички гербери от утре с *** и забрадки

26

До 26

преди 9 години

ДО 26Невиждам кое му е спокойното на ГЕРБ и как ще си направи правителство с 90 деп. при нужни 121 - тези 31 допълнителни откъде, ще дойдат освен от коалиция с някой. Ако това е спокойно, то тогава резултата им от 2009 г. когато само ГЕРБ бяха над 120 деп. незнам какво трябва да се нарече - сигурно свръхспокойствие.

25

Анонимен

преди 9 години

герб няма никаква заслуга ,бсп загуби заради доганците.а самият герб е вече куцо магаре

24

Червени бастиони

преди 9 години

нямаше, или по-точно бяха напуснати отдавна. Гарнизоните им, предимно от пенсионери на преклонна възраст, бяха изчакани да измрат.

23

Анонимен

преди 9 години

Герб спокойно ще си направи правителство, а малките партийки ще тичкат и ще се бутат с лакти кой пръв да му стане коалиционен партньор.

22

Анонимен

преди 9 години

До ДръндерАма разбира се, че безплатно. Както кажеш.

21

Бънди

преди 9 години

Интересно, българинът няма пари, но едва 4,7 % гласуваха за човека, който изобщо повдига темата за доходите и разходите (разбирай ток и цени на основни продукти) на ОБИКНОВЕНИЯ българин. Това аз не го разбирам. Вместо това се гласува за хора, които като цяло говорят едни канцеларски приказки, без да се говори за належащите и първостепенни проблеми на всеки един от нас като човек. Говорят се глупости за Европа и за фондове, които няма да сложат хляб на масата ни или ще повишат производството ни.

20

Анонимен

преди 9 години

До ДръндерЩе я преглътнат и ще питат за още - патриотизма на тия 'патриоти' е поръчки и лобистки закончета и поправки. Пък ако някой се обърка да си спомни след това, че има там едни ислямисти били от ДПС после от ГЕРБ сега от РБ - има си медии, *** за промивка на мозъци - я се виж ти как за няколко лева обяви агент Иван за патриот. Съвсем скоро ще пишеш че и Корман Исмаилов и Касим Дал ще се най-големите демократи. И националисти можеш да ги изкараш - колко му е? Само кинти да има.

19

Национал

преди 9 години

До АТАКИСТМорал, братко, това е дефицитна суровина, слабия процент на АТАКА го доказва!Ние все пак трябва да продължим да носим словото на таз рая и да тъжим кат Ботев сред глупци, брат, но такива сме ние безнадеждните родолюбци, родината е всичко!АТАКА до живот !!

18

от Шумен

преди 9 години

В гр. Шумен и гр. Силистра печелят ГЕРБ! Това че през последните 25 години никой не се грижи за селските райони доведе до 90% миграция на българите там в големите градове и чужбина. Към това трябва да се отбележи и ниската активност.

17

Анонимен

преди 9 години

Старците и *** масово са гласували само в кръгчето :) язък!