41

анонимен

преди 9 години

Лидогорец- прекрасен футбол.Трябва да дават всеки негов мач по телевисията.Всички клоуни да престанат да ги показват /Младенов.Вуцов,Гонзо -ревльовци / по ТЕЛЕВИЗИЙТЕ .Всичко ще си доиде на място - Футболистите ще играят по добре, съдийте ще свирят по спокойно и честно, запалянковцете(феновете), ще заприличат на нормални хора.

40

муспи

преди 9 години

Какво нещо е пропагандата - четеш непрекъсната по медиите Лудогорец и забравяш че е Анадолец. А това което разправя този *** за второто място е точно като за един азиатски отбор. - Почваме да бием, Базел и Ливърпул ни чакат. А в Базел и Ливерпул казват че от една загуба нищо не се решава, Базел има два мача с Анадолец - 6 точки, Ливерпул ще ги затрупа с голове на техен терен щом си мислят че са загубили с подарена дуспа.

39

7

преди 9 години

Не Разград, а Рязанград!

38

OMG_Lucker

преди 9 години

Домуса си помисли, че е мн. голям и започна с големите приказки по интервютата. Спокойно пич, има време! Гледай да вземете повече от точка в групите, по лекинко така с изявленията, че накрая да не стане: тръгнали аслани пък се връщат на***ни.И не съм от Уефски, ЦСКА или изобщо някой. Стисках палци за Лудогорец разбира се, но Домуса нещо прекалено взе да се изхвърля, да уволнява треньори (и то след като са му свършили страхотна работа) и това ме кара да мисля, че тази година няма да са шампиони.

37

Анонимен

преди 9 години

До ля ляНие се гордеем, че сме от Разград, ти да не би да си от Париж случайно?

36

бай иван

преди 9 години

хора, не гледам български футбол, освен ако не съм на 5 ракии и не мога да стана от масата.стига сте се карали, имаме един български отбор в ШЛ и трябва да сме задружни. като играят по нашите кочини всеки селски бек нека си пише и пърди каквото му душа иска, но когато играем навън *** такива, млъкнете. независимо дали е Лудогорец или "Тракторист" Бяла Слатина.

35

Анонимен

преди 9 години

Че играха добре - вярно е. Но тази игра е на точки и голове, а в момента Лудогорец е с 0 точки в ШЛ. Относно съдийството, не се учудвайте, не сме от "големите" държави и ще ни цакат винаги. Истината е, че с тази не дотам добра защита и липсата на добър централен нападател, победите ще са трудни и не винаги реалност. Но хубавото е че се радваме на футбол от по-добро ниво от това, което гледаме в БГ.

34

Анонимен

преди 9 години

Обаче е факт, че на отбор за 500 милиона евро му бяха нужни 12 играчи (плюс Уефа), за да бият Лудогорец.

33

торашко

преди 9 години

Абе айде малко да се приземят на земята, видя се че Реал играха в тренировъчно темпо. Да не кажа , че дори и така с три хода матираха прехвалената отбрана на Лудогорец. По спокойно да го карат Домусите, няма нужда от изхвърляния.

32

az

преди 9 години

Този се е напушил нямам друго обяснение :)

31

ля ля

преди 9 години

да не слязат бързичко на земята орлите? важното е да победиш - никой ввече не гледа как! а вие от разград пак от разград ще сте си!

30

Анонимен

преди 9 години

Стига вече с тези коментари, че повечето в Лудогорец били чужденци. Ами то в Реал Мадрид ако махнеш чужденците (Роналдо, Бейл, Бензема, Хамес, Чичарито, Модрич) няма да има кой да вкарва голове и ще падат под път и над път. В съвременния футбол няма националност, има добри и не толкова добри футболисти. На Лудогорец им прави чест, че са успели да привлекат в такъв малък град качествени чужденци, както и че успяха да доразвият потенциала им.

29

Анонимен

преди 9 години

И накрая ще прозре истината ,че макар ,че исипа 50 милиона не може да се опре на ЦСКА които са с свободни агенти но милеещи за емблемата ЦСКА клуб с респект и история и милиони фенове (истински фенове не фенове на малотрайните колбаси ) .

28

Анонимен

преди 9 години

Не знам ама ще е супер гледка изцъклената физиономия на домуса на края на сезона когата ЦСКА стане шампион ! Защото лудите неминуемо ще губят още точки покраи туризма си в ШЛ а ЦСКА освен с тях други дертове нямат .

27

Анонимен

преди 9 години

Момчетата от Лудогорец играят добре, лошото е че са свикнали на дърварски футбол от българското първенство и респективно по мачове с чуждестранни отбори им късат г*за от картони, просто щото там не се играе със секирата. (разбира се, ако не говорим за английски отбори). В момента, в който свикнат да играят малко по-чисто, не мисля че ще има толкова вой за съдийството. А ще свикнат, когато изиграят повече мачове по европейските турнири. Пожелавам им успех и да скрият брадвите някъде :)

26

Гонзо

преди 9 години

Ако ме бяха назначили за началник по-рано можехме да бием всички на Балканите, но те ме назначиха по-късно затова ще можем да бием всички но друг път.

25

riiikiiii

преди 9 години

real igraha na 10% bazel 6te gi otnese da gi prezimi malko tia seliani v balgaria ima samo dva otbora levski i cska stadiona be6e palen s fenove ne na lydogorec .

24

Анонимен

преди 9 години

Стига сте се карали за глупости. Футболът е като кеча ;)

23

Анонимен

преди 9 години

Лудогорец ако още 2години кара така,Левски и ЦСКА ще останат с много малко привърженици.Много деца вече казват,че са от Лудогорец.Без държавна и политическа подкрепа на Левско и Цска ще бъде много трудно.

22

Стига плямпане

преди 9 години

Лудогорец, посмалете малко, черно море ви спира, Левскарите ви размазаха. Още малко и няма да ви има. Сами си правите мръсно с тия плямпосвания, та много Български запалянковци да викат за чуждите отбори. Май трябва една здрава и мощна агитка срещу вас на следващото домакинство, та да се стреснете и слезете на земята.