34

Анонимен

преди 9 години

Румънците спрямо Ес се изтичват като пале пред майка си! Убидена са че газопровода все пак ще мине през България ли? Искат да си отрежат тръбата с газта май!:):)

33

senseipetz

преди 9 години

До 27 Анонименkato tolkowa laete 4e wizda6 li rusnacite ni spasili ot turcite 6toto sme bili bratja, neka da popitam, ZA6TO IM TRJABWAHA 500 GODINI DA SE SETIAT ZA NAS I DA NI SPASIAWAT??? Promite komunisti4eski mozuci.. basi propagandata.. goebbels 6te preblednee kakwo stawa na dnes6no wreme, pa na nego se wikalo 4e propagandiral..

32

Анонимен

преди 9 години

До 33 АнонименPo skoro ne sa 6undi kato nas... Nie si turpim i posle se nadupwame za o6te..

31

vesko02

преди 9 години

У нас на източния фронт всичко е спокойно.

30

Анонимен

преди 9 години

Започнаха да се настъпват по мазолите!Румънците като верен васал решиха да се репчат ама скоро ше изпюлщи ответния шемар.

29

до блядката

преди 9 години

ти не си ври гагата у български сайт и съм сигурен че тебе българин те е оправил и то без пари

28

ПУТЛЕРчо

преди 9 години

А В БЪЛГАРИЯ КОГА????????

27

1

преди 9 години

А сега да видим,това не е рубладжийска и мафиотска България, а европейска Румъния,*** ще си платят като попове,там руски олигархични номера няма да минат.За разлика от прадажната ни държавица Румъния от 5-6 години прилага тотално закона и съди всички корумпирани,празиденти,минстри, олигарси и т.н.за тази година инвистициите в Румъни са 5млд, а у нас 500 млн-10 пъти по малко.Румънците отдавна са ни изпреварили в доходи и пенсии и вече тне искат да се отделят от нас .

26

Гацо

преди 9 години

До сръбски партизанинАбе колкото по-далече отиваме от руснаците, все по-добре ставаме, гледам! Едно време и тикът ни беше 2 стотинки, и парното беше 10 лв. на месец, и бензина беше 36 стотинки, и сичките *** дето произвеждахме, а бая произвеждахме, щото и един безработен нямаше - всичко ни купуваха руснаците, и пак си им жените и дъщерите. Сега обаче ние докато на руснаците жените и дъщерите, нас бащите и синовете, че и дъщерите на Обанго ни го нагньетоха до сливиците!

25

Анонимен

преди 9 години

До сръбски партизанинAко не бяха руснаците нямаше да си сръбски партизанин, а потурнак с фес.

24

Мунчо

преди 9 години

До АнонименТи някога в Белене стъпвал ли си, за да видиш какво има забито и какво не?

23

Анонимен

преди 9 години

Мутрата и Златю Валев *** в едно гърне - ДС !

22

сръбски партизанин

преди 9 години

На най големите си врагове пожелавам руснаци да ги освобождават и руснаци да им помагат!Колкото по далеч от тия пияни руски *** толкова по добре!Единственото на което съм съгласен е да им взимаме парите по морето и да им жените и дъщерите!Евала на румънците !

21

Анонимен

преди 9 години

В Белене няма и един кол забит, а вече руснаците ни отмъкнаха два милиарда.Същото ще бъде и с Южен паток.

20

до 12

преди 9 години

Дори ЕС да е е прогнил от корупция, то на фона на РУСКАТАМАФИОТСКА КОРУПЦИЯ изглжда абсолютно непорочен!НЯМА престъпност и корупция в света, които да са сравними с руската.

19

Анонимен

преди 9 години

По*-големи и по-алчни мошеници от руснаците НЯМА!Aко тези мафиоти са ощетили Румъния 200 милиона, то България са я ограбили най-малко два милиарда, и то на година. ЛУКоил е монополист в БГ и с помощта на продажните комунисти обезкостиха и разфасоваха държавата.У нас прокурори и съдии, както и МВР нямат топки да направят това, защото всички те са на държавната хранилка не без протекцията на руснаците.

18

Анонимен

преди 9 години

Ако перат там, защо да си мислим, че не перат тук. Щото сме много хубави ли? А какво стана с измервателните уреди? Още ли се офлянкват.

17

www

преди 9 години

НАШЕ ЛОШО НЯМА !!!!

16

сдб

преди 9 години

Бате Бойко накара от ЛукОйл да си монтират измервателни уреди, когаот Ваньо Танов бе начело на Митниците!!! Само Бойко Борисов се опълчи на руските!! Не плещете тъпотии, това не може да му го отнемете!! Само Бойко уплаши руските гов.на, затова му спретнаха преврат, за да може БСП, ДПС и нещастници о трода на Фекалий Дудуков да се хранят за години напред от "Южен Поток"!! Затова махнаха Боко-щото ги опъна отзад

15

rumen72

преди 9 години

Лукойл Нефтохим-Бургас АД е собственост на Lukoil Europe Holdings B.V. А, Lukoil Europe Holdings B.V. е 100% собственост на компанията майка Lukoil Oil Company (Company Overview of Lukoil Europe Holdings B.V).почти 77 % от акциите принадлежат на гигантската, базирана в Холандия банкова ING Group, притежавани през нейното руско поделение ИНГ банк Евразия, което притежава на 100 %.пишем слеб 2 на *** Василева за неуспешната пропаганда.