10

Крокодил

преди 9 години

Шефът на безопасността също е от ГЕРБ и за нищо не става освен да ближе гъзовете на сменящите се директори! Всъщност партиите въобще нямат значение, когато в тях членуват хора като него!

9

Анонимен

преди 9 години

Защо никой не пита Гл.счетоводител какво прави? Назначи я ГЕРБ, но тя освен да се тъпче по цял ден и да клюкарства, за нищо не става! Напълниха летището със селяния, която видя самолет за първи път на живо.

8

Истината

преди 9 години

Доста написани глупости!!! Истината е , че ГВА събира всички такси и връща на Летището, колкото да преживява. Истината е, че от софиянци, които винаги завиждат на Пловдив не може да се диша. Със сигурност някой се гласи да го вземе за жълти стотинки. За сведение бившия Директор Ангелов обиколи света, без някой да има полза от това, а колкото до настоящите полети- сегашния Директор Карнабитов води преговорите с Райън еър и те се осъществиха!

7

Анонимен

преди 9 години

Закривайте тая държава бе, закривайте всичко.. стига мъка, стига плюене, ще дойде някой арабин да ни управлява, ще вложи пари, всички ще са доволни... стига вече хахах

6

наблюдател

преди 9 години

Лесно се манипулират незапознатите. И тоя мишок Ангелов, бивш герберист и настоящ Барековец (заради конюктурата, разбира се) да не се прави на света вода ненапита и гении в управлението на летище. Много добре знае защо се забавят плащанията и това не зависи от директора независимо как се казва. Просто пловдивското летище е трън в очите на шопите и постоянно го саботират. Не забравяйте, че и хляба и ножа е в тях. Нито превеждат пари, нито дават самостоятелност на летището да си решава финансите.

5

sparta

преди 9 години

tova da ne e gara kurtovo da e zakriqt Terminala e mai na 6 godini sravnitelno nov

4

Анонимен

преди 9 години

Много е жалко че Летище Пловдив все не могат да случат на читава управа и подкрепа от местните власти.Досега трябваше да има десетки отворени линии с Европа.В момента има само 2 - Лондон и Франкфурт на Райън Еър.

3

Bai grui

преди 9 години

Този шеф на летщето, го назначи настоящия кмет Иван Тотев....

2

Анонимен

преди 9 години

Че то там самолети кацат ли ?????Нещо като гара,през която не минават влакове :))

1

Анонимен

преди 9 години

Закривай!