70

aleksandar

преди 9 години

tova e 4ove6ka gre6ka ot barzane

69

Анонимен

преди 9 години

Сега нека поне излязат съдиите и кажат с какъв мотив са възстановили лиценза на тази фирма, след първите взривове. Хубаво е да знаем имената им и мотивите (100000 лв., 200000 лв....)?

68

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 8НАЛИ ЗНАЕШ, ЧЕ НЕ КУПУВАМЕ РУСКИ БЕЗПИЛОТНИЦИ. ЗАЩО ПЪРДИШ ТОГАВА?

67

KOI4O

преди 9 години

NISTO NE PISETE ZA SOBSTVENICITE NA ZAVODA NEMA SNIMKI NA ZAGINALITE NEMA SNIMKI NA ZAVODA OTPREDI = BEDNA INFORMACIA, SEGA E IZLISNO DA SE KRIE VE4E ,ILI PAK NE E I Z G O D N O ZA NEKOI DRUGARI

66

мухоморка

преди 9 години

евтино утилизират натовски бомби наште пизнесменирая бол.офците паст трева и само ги доят.няма техника има робидаже ги оптимизират, дето трябват двама,единия се съкращавадругият бъхти за двама патрона да гълта още и още. ситуацията е такава в фабриките в цялата държавалакомия и простотия

65

до 75

преди 9 години

До 75...Дал ги е на децата, които са ги вложили в банки и след това смърдящата комунистическа *** им ги е прибрала отново, че и с лихви ! *** комунистическа *** !

64

Анонимен

преди 9 години

abe narode mesto da mresh taka i taka hvashtaite orajieto i tia paraziti i tehnite podlogi v sofia i provinciata smart.

63

Анонимен

преди 9 години

За който и да гласувате все тая, не се ли смени системата, колкото и мошеници да дойдат все ще крадат. Тези новите партии, колкото и честни да ви изглеждат, след 6 месеца ще плюете и тях, както стана с герб

62

Анонимен

преди 9 години

Е затова трябва да се гласува срещу партиите които ограбиха България ГЕРБ БСП ДПС като не гласувате им помагате да ви грабят и Ще работити без пари ще утилизирате снаряди и мини за 250 лв пък който оцелее.....пенсии на кукуво лято който доживее до 80 и ще карате на свещи това го чака народа а те ще си имат яхти самолети швейцарски сметки

61

До 71

преди 9 години

Той много добре е гледал бъдещето на децата си. С тази безплатна помия е изхранил прасетата, от които пък е спечелил пари, които ги е дал на децата.

60

ДОКТОРА

преди 9 години

АЛО МАСОНА - ЗАЩО НЕ СИ ПИЕШ ЛЕКАРСТВАТА.

59

Анонимен

преди 9 години

Е затова няма да гласувам.

58

24

преди 9 години

Едва ли е нужно да ви казвам, че собственика е комунист (пръв приятел на Гоце). Той е покриван от високопоставени червени ***.

57

ктн инж-химик Д.Добр

преди 9 години

Съжалявам, но виновните ще бъдат загиналите: Не спазили изискванията за безопасност!Разбрах, че е имало проверка на инспекцията по труда. Открили нарушения. А те самите били ли са инструктирани при проверката или тази проверка е проформа. Когато проверяващите специалисти не спазват изискванията,естествено провераваните да не ги спазват. Виновни няма!!!

56

Анонимен

преди 9 години

До бутилиранеЩо, кандидати на науките с костюми и вратовръзки ли искаш да утилизират мините?Бог да прости хората.

55

123

преди 9 години

До АнонименДа, по специализираните магазини продават доста по-хубави играчки за под 1000 лева барабар с екшън-камерата.

54

123

преди 9 години

Лека им пръст на загиналите, съболезнования към близките им. Те платиха най-високата цена за политическите безобразия в България.Покрай тази трагедия, ангажирала общественото внимание, ще се пропусне повишението цената на тока, многомилиардните заеми, които пак ние ще трябва да плащаме и фалшификациите в изборния ден.Хора, бдете и лесно се не лъжете.

53

Анонимен

преди 9 години

Бог да ги прости починалите ! АМА МАМА ВИ УБИТА ТОВА ЛИ СА ВИ БЕЗПИЛОТНИТЕ САМОЛЕТИ БЕ КАВАЛИ ? СИГУРНО НЯКОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ СТЕ ОТКРАДНАЛИ ЗА ТЯХ... С ЕДНО GoPro ЩЯХ ДА НАПРАВЯ ПО ДОБРИ КАДРИ !!! КАВАЛИ !

52

Анонимен

преди 9 години

А защо няма снимки от преди експлозията? Да видим как е изглеждало и да сравним. А за бой са всичките чиновници в държавната ясла, за които писането на предписание отчитат като свършен факт. А къде е последващия контрол дали предписанието е изпълнено? Е, да. Сега ще си посипят главите с пепел и утре пак по изпипания стар безхаберен начин на работа...

51

до Иван

преди 9 години

Иване, те хубаво са в "неизвестност", ама я пак погледни кадрите горе за по-добра оценка на мащаба на разрушенията. Сигурно са излезли на разходка в гората всичките за нано-секунда. Хората ги НЯМА, няма да има и следи от тях след такова нещо.