85

Анонимен

преди 9 години

zashto da glasyvam za predateli izmenici prestapnici v sofia koito triabva da badat raztreliani te tragnali izbori da praviat i zablyjdavat tia banditi recidivisti prevratadjii kriminalni prestapnici s visiashti dela i ybiici.

84

П.Петров

преди 9 години

До ШопРазумни не означава интелигентни. Бойко Борисов е ***, нагъл селски тарикат със символична диплома за висше образование. Съответно всеки селски тарикат изпитва симпатии към него, а такива в България много и затова сме на това дередже!България ще тръгне напред, когато започнем да избираме интелигентни, образовани, квалифицирани, принципни и уважаващи закона хора да управляват държавата!Селските тарикати мислят тези хора за "балъци", вместо с далавери си губили времето да учат и работят законно.

83

123

преди 9 години

Някой спомня ли си ден в който да не се съобщи за големите проценти преднина на партия гроб ***? Социологическите агенций решават хода на изборите, постоянно втълпяват на хората че бока ще спечели, а всъщност всеки срещнат не го харесва. Някой можже ли да ми обясни?

82

Анонимен

преди 9 години

Покажете ги тези юнаци, дето се развяват по Тайван, а дават на хората по 240 лв за такава работа! Къде е тази държава! Къде е логиката да казват че са нужни 1000лв за да живее човек и в същото време заплати в такива размери! Няма държава! Няма политици! Няма профсъюзи ..Има чорбаджии и роби!

81

македонец

преди 9 години

Само Бойче Борисовски наj великиот бугарин . Ке биде Бугариja пак на три морета

80

Шоп

преди 9 години

С изключение на ББ, зад когото стоят 15-20% разумни работещи хора, останалите "лидери" събират по един файтон народ - близки и партийни членове на заплата.

79

globaln234

преди 9 години

Няма кой да вярва на тези проучвания

78

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен--И ЩЕ ПОЛУЧИМ БОКОМОР-ЧУМАТА НА 21 ВЕК-ЧЕСТИТО!!!!

77

Анонимен

преди 9 години

до 86 одгледахтеси чудовище от партията майка бкп бсп и сега това чудовище ГЕРБ ще ви изяде товае другарю ***

76

Маркс

преди 9 години

Ернесто е партизанското ми име, тренирам за след изборите. България на престъпници повече няма да дадем, казах!

75

Анонимен

преди 9 години

До Ернестоа дано стане тогава на сяко дърво по един убесен комунист от БСП народа сънува такова нещо

74

ТРОЛ КУТЕВСКИ

преди 9 години

До ЕрнестоИ ти ли имаш пожар в задния двор?

73

ТРОЛ КУТЕВСКИ

преди 9 години

Другари, всяко начало си има и край. Само салама има два края. И кремвирша от пилешки прат. Беше ми приятно заедно да заработваме тролски парички. Уви, както казах, всяко начало има и край...........

72

Анонимен

преди 9 години

samo edno kyrshyma za vsichki predateli i izmenici .

71

Ернесто

преди 9 години

Предстои битката на България със Софето. Тъпите шопи пак ще изберат Тиквата, но конфигурацията ще е такава, че пак няма да управлява. Тогава ранобудните ще се натъркалят пред парламата, а нпо-тата ще вият до небесата като бесни. Янките ще ни бомбят като Идил, а ние ще сме опълченци защитаващи Родината си с дърве и камънье, пфу!

70

Авел

преди 9 години

Срещнах скоро една ромка с 2 деца,хапваха ябълки и се разхождаха из пустата улица,попитах я неволно,колко деца имате-отговори ми Десет-7 момчета и 3 момичета,замълчах си и продължих по улицата

69

ДО 70

преди 9 години

Е КАК СИ ОТИВА КОМУНИЗМЪТ. СЪБЕРИ ПРОЦЕНТИТЕ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ ОСОБЕНО НА ГЕРБ И БЕСП И ЩЕ ВИДИШ ОТИВА ЛИ СИ КОМУНИЗМЪТ. :-)НЕСЛУЧАЙНО ГЕРБ ИСКАТ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНИЕ, КАТО ПРИ КОМУНИЗМА.

68

Анонимен

преди 9 години

В никакъв случай ББ за Мин. Председател,защото е въздух и шемет! Повече да не даваме ШАНС на социалисти да ни съсипват и крадат...

67

Анонимен

преди 9 години

На Кои членове на ГЕРБ родителите или те самите не са били големци в БКП и БСП, а сега плюят в чинията от която са яли?

66

БББ

преди 9 години

Гласувайте за др. Борисов, който още отсега се оправдава с проблемите в държавата. За този , който ви плаши с апокалипсис, че няма да има какво да се яде, че зимата ще е катастрофа и всички системи ще се сринат. За ББ, който плашеше децата със заеми които те ще плащат, а днес е за нов заем който да осигури комфорта му ако се върне на власт. При него наистина всичко растеше-безработица, цените на лекарствата и хр. продукти, тока. Замразени бяха само доходите. Създаде и паниката за банковата с-***