30

Край

преди 9 години

Мир на праха им. Смирете се хора и не политиканствайте и не говорете излишно. Това демокрацията май се оказа голямото плещене. Българите бълват милиарди глупости в минута. За съжаление такива неща се случват във всички държави по света. Човека от чиито фас, флекс, дрелка и или т.н. стана белята отдавна е при господ. Запалете свещ като имате време и мълчете.

29

Гери

преди 9 години

Много ми е мъчно ....искрени съболезнования на близките. Това е преди всичко голяма трагедия .Хората са починали, изкарвайки си прехраната. Едно детенце е останало кръгло сираче. Не знам кой какви напрушения е правил и дали ще има отговорни. Моя близка работи в подобно производство - в друг бивш военнен завод. Тя самата казава,че никога не знае дали ще се върне от работа и всеки ден се моли да не се случи авария.Лека им пръст на хората, Бог да помага на близките.

28

Северозападналяк

преди 9 години

Благодаря, че ме изтрихте, но не става въпрос за действащия президент. Иначе ще стане като с Кеворка. Явно съм прав а ?Бог да прости хората, но да не прощава на цензурата.

27

Бацето

преди 9 години

До оооуууууууууууИ кво пък ти е виновен точно Плевнелиев. В тази държава президента е просто един наблюдател и нищо повече. Плевнелиев ли им е дал лиценз за работа, Плевнелиев ли им е дал поръчките, Плевнелиев ли си е затварял очите за условията на труд? Но ако наистина търсиш някой с вина от висшите партийни кръгове, в конкретния случай можеш да поровиш около един ''политик'' с агентурно име: ''Гоце''

26

дссд

преди 9 години

"В завода е имало противопехотни мини, докарани от Гърция" Господ си знае работата.С тези мини са щели да загинат невинни хора.Сега тези,които са участвали в пройзводството на тези неща са в ада

25

ех че си проЗ

преди 9 години

дали са гръцки или канадски има си армия тя да си ги обезврежда, и гърците имат армия...в тоя завод основно с български мини се работи,нямаме ли армия че по частни фирми с куриер ще ги пращат

24

maketo

преди 9 години

Бог да ги простиама я си мислим е ли ке бачкам за 300-400 лв и да седим на буре с динамитдо какъв глад и мор са докарали демократията та ората да се отпишат преживестрашно ке става тая зима много страшно

23

Евала

преди 9 години

До СеверозападналякСтрахотно хайку !

22

иванова

преди 9 години

Бог да ги прости! И съболезнования на близките им! В това безумие което ни заобикаля, хората са принудени да работят каквото и да е с риск за живота си, за едната минимална заплата. Само като си представя, че тези тирове с мини вървят по пътищата ни...ами ако стане катастрофа...

21

Анонимен

преди 9 години

Това да обезвреждаш мини не е като да сменяш джанта. Нито е първият случай, нито последния уви... затова се работи по процес ама при нас е много лесно да я караш напряко и ето го резултата.

20

Същият

преди 9 години

До КОЙ КОЙ КОЙКаква армия, какви пет лева? Армията е да пази страната, не да обезврежда гръцки мини! И не се обезвреждат, а утилизират, измъква се всичко от тях, което струва нещо. Въпросът е че някой е дал разрешителните на фирмата без необходимото оборудване и това, че не се спазват елементарните правила за безопасност.

19

pavel

преди 9 години

а защо не е затворен преди години когато пак имаше взривоже жертви

18

Анонимен

преди 9 години

БРАВОООО!!!!! ИМАМЕ ДЪРЖАВА И УПРАВНИЦИ НА Х.Я ДА СИ ГИ КАЧИТЕ И ДА ГИ ЗАВЪРТИТЕ. И СЕГА ВСИЧКИ СА НЕВИННИ КАТО МОМИНА ПИЧ.А. НАЛИ? ТОВА АКО СЕ СЛУЧИ В БЯЛА ДЪРЖАВА ВСИЧКИ КОИТО СА СВЪРЗАНИ В ТОВА ПЪКЛЕНО ДЕЛО ОТИВАТ ДИРЕКТНО ЗА ЕДНА ДЕСЕТАРКА НА ТОПЛО. НО ТУКА ТАКИВА СЛАДКИ РАБОТИ НЯМА. ТУКА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА. А ВИЕ НА 5 ОКТОМВРИ ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ОТИДЕТЕ ДА ГИ КАЧИТЕ НА ПИЛОНА!!!ИЗБОРИТЕ СА МНОГО ВАЖНИ!! ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ГИ ИЗБЕРЕТЕ ТЕЗИ СЪЩИТЕ ДЕТО 25 ГОДИНИ ВИ ВЪРТЯТ НА Х.Я СИ.

17

Анонимен

преди 9 години

Днес ме уволниха от работа,а и като прочетох новината,направо ме довърши.борбата продължава

16

КОЙ КОЙ КОЙ

преди 9 години

мини бомби се обезвреждат от ЧАСТНИ фирми алооо защо не АРМИЯТА кой им взе това право и го продаде и раздаде на разни бизнесмени !?

15

трудова злополука

преди 9 години

Често започнаха да се случват големите нещастия в малка България. Защо ? Защото във всички предприятия ,заводи и пр.,оборудването е старо , а собственика иска да го изцеди до последно,както и работещите там. И отново стигаме до основната причина - властващата мизерия.Живот, като от 18-19 век."Какво тук значи някаква си личност?"

14

Дълбоки съболезнован

преди 9 години

Бог да ги прости хорицата, платили на такава висока цена препитанието на семействата си ? Как при такава рискована дейност собственикът на завода Валери Митков е гарантирал правилата за безопасност ? И не е ли грехота, някои *** да се опитват да трупат политически дивиденти от нещастието ?

13

Анонимен

преди 9 години

Жестоки трагедий се редуват една след друга в България.европейската ни държава е стигнала квота 0.Но оставаме и трябва да продължаваме напред.

12

НИКОС АЛЕКСИОС

преди 9 години

БАНДИТИ И ЛУЗАРИ=ВОЛГАРАЗ СЪМ ГОРД ЧЕ НЕ СЪМ БЪЛГАРИН.БЛАГОДАРЯ НА СТАРИТЕ НОРДО-СКАНДИНАВЦИ, ЧЕ СЪМ ГЕРМАНЕЦ

11

Анонимен

преди 9 години

До ГОРНИ ЛОМ. ВЪПРОСда помълчим , а после да се помолим за душите загиналите .