17

123

преди 9 години

има много да ги гоним китайците и пак няма да ги стигнем! тук гледам, че голяма част ги плюят, но на практика работната среда, заплатите и начина им на живот на е пъти по-добър от нашия. Китай и Хонконг са едно цяло, което е било разделено от англичаните насила и глупостите от тази статия са чиста пропаганда и демагогия. Китайци има в цял свят и за тях политиката не е приоритет. Такъв е единствено и само бизнеса. Факт е че американци и англичани се мъчат отдавна да се наместят там!

16

Анонимен

преди 9 години

На кантонски между другото се произнася по-скоро като Хе/ън Гон

15

до 14

преди 9 години

Много си им е правилен манталитета! Хората от континента освен че говорят на противният и много по-немелодичен от кантонският език мандарин, са и пълни диваци и с право хората не искат да им завземат територията. Много добре са ги нарекли СКАКАЛЦИ! Хукнали на авантата и хубавия живот!

14

VIVA CANTON

преди 9 години

"Ако отидеш да пазаруваш, понякога, когато не си местен или говориш мандарински китайски, можеш да видиш неприязънта по техните лица" В Хонконг се говори КАНТОНСКИ драги ми мандаринци! Така че се съобразявайте! НЕ НА КОМУНИСТИЧЕСККИЯ ГНЕТ ВЪРХУ ХОНКОНГ! Zi jau dik HONG KONG! ngo oi HONG KONG! zoi gin GUNG CHAN DONG!

13

Анонимен

преди 9 години

Имам много приятели във ХК! Всички те подкрепят протестите, не вярвам някой да им е платил!

12

Анонимен

преди 9 години

Китайски *** .. Най-Елитния Университет финансиран от ЕС е в ХонКонг да възпитава ***..

11

Анонимен

преди 9 години

До цру не се спряхаКитай може да бъде спрян икономически като се изтеглят американските технологии оттам. Китай няма нищо, освен едни феодали с много крепостни селяни. Феодалите стават собственици на фабрики, в които крепостните селяни работят безплатно. Без американската технология са загинали. Накратко се нарича комунизъм - имаш много хора, които са принудени да ходят по гайдата на шепа избраници. Ако избраниците са малко по-умни развиват индустрия. Ако са *** селяните носят камъни.

10

правда

преди 9 години

Опаа, след като Русия продава нефта си вече в рубли и китайски юани а не в долари Банан Обамовците са бесни...фолара им започва да заприличва на тоалетни хартийки, Китай изгони много американски компании защото си направи собствени Китайски. Китай, Русия, Бразилия, Аржентина - най-сериозните икономики в света направиха световна банка конкурент на американската. Банановите номера този път няма да минат и бърка в устата на лъва. Риска от 3-та световна е реален.....добре че е Плевнелиев.....хххххх

9

Say NO to UKIP

преди 9 години

ht tp://youtube/watch?v=FenKVtzRr0I&list=PLvqSZMrX3MIiAvuEeuA7xhVX1qFnf95Y5DJ BoBo - FREEDOM - BELIEVE IN FREEDOM !

8

Анонимен

преди 9 години

САЩ дължи трилиони на Китай !!А Хонконг печели много от туризъм , но ..

7

Анонимен

преди 9 години

Много добре ги разбирам. Живели са в английски град, сега ги карат да живеят в китайско село. Няма как да не са против. Това са млади, отворени хора с бъдеще и съвременна ценностна система. В същото време Китай е комунистическа диктатура, а се опитва да налага правила. Един вид - морално изостаналият комунистически *** да командва модерният гражданин. Е няма как да стане. И аз да бях там, щях да протестирам.

6

Анонимен

преди 9 години

някой ще остане с впечатлението че хонкконг е остров даге..........

5

Анонимен

преди 9 години

И благодарение на ам.сериали вече има лекарство против зомбиране железен шиш и направо в десятката. Китайците също гледат филми за зомбита. :))

4

До 1

преди 9 години

Едно е свобода за Тибет и Хонконг, друге е Чечня и Дагестан.Защото чеченците и дагестанците ще дойдат при теб и ще те изкормят като ги освободят. А сега си предпазен. Анадън му?

3

Анонимен

преди 9 години

Свобода за Македония!

2

Анонимен

преди 9 години

Най е тъпо, когато някой комунист каже, че алтернатива на демокрацията е комунизма.Всъщност единствената алтернатива е монархията.

1

Анонимен

преди 9 години

Свобода за Тибет и Хонконг!Свобода за Чечня и Дагестан!