12

Санто

преди 9 години

"Той се оплака, че заради бежанците на границата с Турция има 8 РПУ, в която стоят полицаи, вместо да охраняват обществения ред в някоя от областите на страната."Е тогава изниква логичния въпрос , за какво ни е армията ????ДоАнонимен 16 не са 70 а са 54 и нещо по новия закон , информирай се и тогава пиши.

11

Анонимен

преди 9 години

А до 70 000 чий ще го крепят?

10

Анонимен

преди 9 години

то се е видяло АТАКААААААА

9

raff

преди 9 години

ами да ги ангажира, че от бездействие са пуснали кореми напоследък. Най-мързеливата и неефективна полиция имаме и сори ако обиждам някой.

8

Анонимен

преди 9 години

niama li koi da gi povede za vi smachkat ,do krak.

7

Анонимен

преди 9 години

Алфа рисърч Герб 35 процента, БСп -19, ДПс -15, Реформатори и ББЦ-6, ПФ -4,6 АБВ и атак са близо до 4,0 процентата но не ги стигаг ?Д-21 (татяна дончева ) 2 процента и зелените малок над 1 процент.

6

много ядосан

преди 9 години

Кога полицаите в България ще си оправдаят заплатите и придобивките?!

5

KLO

преди 9 години

VISOK, STROEN MINISTAR NA MVR>TOZI MI PRILICA POVECE NA KLOUN OT CIRKA.

4

АЗ

преди 9 години

И АЗ ИМАМ ИНФОРМАЦИЯ ЧЕ ЩЕ СЕ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ КАТО ШОКОЛАДОВИ БОМБОНИ...АМА НИКОЙ НЕ МИ ПЛАЩА МИЛИОНИ ЗА ТАЗИ КОНСТАТАЦИЯ..ЯВНО СЪМ ДОСТА ПО НЕКАДЪРЕН ОТ УШАВИЯТ МИНИСТЪР..

3

Анонимен

преди 9 години

Който не е гледал "Референдум" снощи по БНТ го съветвам да го изгледа. ГЕРБ иска да се премахне оградата и изглежда да се ислямизираме.ББЦ също-бяха и най-отвратителни. За НПО-РБ и мюсюлманите от ДПС всички знаем. БСП и АБВ, пригласяха в хор. Само ВМРО и Атака заеха пробългарска позиция. Хора осъзнайте се за кой ще гласувате. Повечето политици са продали България на ислямистите, а те заедно със своите деца ще избягат в чужбина. Не на нелегалните тарамбуки в България.

2

рпу-та

преди 9 години

Г-н министър а няма ли да се оплачите, колко ни струват нелегалните джихадисти, които допускате в страната и вие, и предната тройна коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС?100-ци милиони ни струва, струва и погазеването на закона от самите инструменти на държавата и сигурността което е драстично нелепо!!

1

Анонимен

преди 9 години

Кратун ще префърга чували необезпокояван. Това разбрах от новината.