27

Анонимен

преди 9 години

Руска свинска *** създадена от пияни комунистически *** с ляво мислене и възгледи.

26

Анонимен

преди 9 години

Непал го предпочитат пред Нисан Патфайндър и даже Дефендъра!----------Глупости.Ако предпочитат нещо руско, то е класическия УАЗ 469, защото е лек и евтин.Това чудо на снимката не може да е никаква конкуренция на Нисан и ЛендровърС 1,8 двигател може само да излезеш на банкета на шосето

25

Язе

преди 9 години

До ГАЦО БАЦОВKak, като от Рено са я заели емблемата

24

Анонимен

преди 9 години

рашистите са изкопирали Тойота на външен вид почти 1:1 !На пейката за шофьора има ли чердже или това ще е допълнителна екстра?

23

до Иво

преди 9 години

"антиинтелигентен" - ясно, благодаря за вниманието.

22

до Иво

преди 9 години

е, та като се намира в Хималаите, какво? А, да ти обясня като на *** - моята асоциация с Куба беше, че икономическото им положение не им позволява по-качествена кола, точно както в твоя любим Тибет, а не че тая бричка е по-качествена от Патфайндър. Изобщо не знам къде ми сравняваш тая с 130 коня с класики в жанра...Лисцата и гроздето...

21

до 28

преди 9 години

ясно колко разбираш от коли...Шевролетите ги пуснаха без пари в БГ-то и бая народ си накупи, че даже и таксита има.

20

до Иво

преди 9 години

"В Непал го предпочитат пред Нисан Патфайндър и даже Дефендъра!" - ахахахаха, ох, не мога...в Напал вика. Пич, а да ти кажа, че в Куба пък предпочитат лади и москвичи пред всякакви западни и японски ***! Чат пат карат и някоя американска класика от 50-те :D А, с това "охотно", напаво заминавай да си пишеш по руските сайтове и не се занимавай с нас.

19

Иво

преди 9 години

Айде-е почна се! То е като на луд да му покажеш пръст и той почва да се смее! Щом стане дума за нещо руско, чакалите излизат от смърделите си дупки и започват вой! Няма значение за какво. УАЗ са здрави, много здрави и проходими! Те са за мъже, не са градски джипове. Чел съм в руски сайтове, че досегашният "Патриот" вози безобразно на хубаво шосе, но е змей, щом попадне на терен! Несравним! На което охотно вярвам - все пак това е УАЗ! В Непал го предпочитат пред Нисан Патфайндър и даже Дефендъра!

18

V6 compressor

преди 9 години

До Анонимен @13Пиленце, някои русофили може и да си поръчваме такъв "курник" защото е много удобен като 3-ти или 4-ти автомобил да си го държиш на вилата и да го ползваш само за лов и риболов. А ти, понеже си много отворен и ранобуден, ще продължаваш да се чудиш как да сипеш газ за 10 лв. в 20 годишната си талига "нов внос".

17

Къса база/Дълга база

преди 9 години

Ха-ха-ха, ще го направят от слама и кирпич. И ще "усвоят" поредните европари.

16

Октоберфест

преди 9 години

Аз съм убеден, че българите ще направят много по- красив, по- качествен и по- проходим автомобил. Да, ще направят и още как!!! АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЪТ! Сега са заети да оплюват неща, които някой друг се е потрудил да направи.

15

Анонимен

преди 9 години

За какво и е красота на тази машина? Тя е направена селските пътища и тайгата. Сибир, Урал...

14

senseipetz

преди 9 години

До senseipetzkoi puk *** mi hakna dislike na ne6ta koito wizda i sljap 4owek.. be ei. ma ste mnogo pa dolna pasmina politi4eskite wi trol4eta.. za drugite useri ne wazi..

13

Анонимен

преди 9 години

от утре всички русофили да си поръчат такъв курник

12

Анонимен

преди 9 години

има две халки за теглене вместо една, това е много яко

11

ГАЦО БАЦОВ

преди 9 години

..ЕПА УБАВ Е .ДАНО Е И ЗДРАВ ПОВЕЧЕ ОТ КИТАЙСКИТЕ ЛОКУМИ ...А ДА Е И ЕВТИН...ИДА ГО КРЪСТЯТ...НА ПУТИН....ТОВА Е ВАЖНО ....ПРЕДЛАГАМ...РУСКА *** ДА СЕ КАЗВА И ДА СМЕНЯТ ЕМБЛЕМАТА ВЕДНАГА...ДО ОТГОВОРЯ НА НОВОТО ИМЕ И ГО ВЗЕМАМ ВЕДНАГА ДА ГО Е..ВА

10

Анонимен

преди 9 години

Много по приличен изглежда от GL класата на Мерцедес.Който е един издялан с тесла куб!

9

senseipetz

преди 9 години

a za6to mu e kriwnala djasnata guma na djasno, a ljawata e naprawo.. da ne be wsjaka guma da moze da se naso4wa??? ili po skoro s4upiha prednoto oka4wane..?

8

rado

преди 9 години

има доста китайски нещица, но те не са по дизайна. Кражбата от l200 на Мицубиши е повече от очевидна. Това не е страшно, стига машинката да е читава.